- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
- Konu Sahibi andromeda-80
-
Yarın dışarda kutlayalım istiyorum, götürürüm de ama herhangi bir yemekten farklı olsun, gözlerinde o ışığı ve mutluluğu göreyim istiyorumSiz yarın eşiniz işten geldiğinde güzel bir masa hazırlayın. Eşinizin en sevdigi yemekleri yapın, mumlar vs. Bir de birkaç müzik ayarlayın, evde kutlayın. Gidip yatağa yatacak hali yok ya :) tebrikler ve mutluluklar..
Yok benimki anlatır, derdini sıkıntısını ilk bana anlatır. İş yerindeki problemlerini konuştuk yıllarca, aile sıkıntısı oldu konuştuk. Sohbette ederiz. Siyasetten, bilimden, geniş yelpazede ilgi alanımıza giren her konuda saatlerce sohbet ederiz eşref saatimiz geldiyse. Ama sevinci paylaşamadık, içimde patladı resmendaha benim eşim de bana hiçbi derdini sıkıntısını heyecanını anlatmış değil. ama onun anlatmama sebebi benim herkese anlatmam. sizinkinde sorun ne bilmiyorum.
Sanmam, zaten tırnaklarıyla kazıya kazıya zorla aldı o terfiyi. Zaten aldığı terfiyle yapacağı iş yıllardır yaptığı iş. Sadece görev tanımı yazılı olarak netleşmiş oldu, bize katkısıysa aldığı kıdem ve maaş artışı. Sadece ruhen çökkün gibiAcaba aldığı sorumluluğu yerine getirememekten mi korkuyor, endişe duyuyor olabilir mi ?
Ozguven ini kaybetmiş de olabilir.
Nazar değil de üstünde konuşunca ille de sinir bozucu birşey çıkar, konuşmayalım iyisi mi diyor. Bir pesimistlik çökmüş üstüne, kaldırabilene aşkolsunKorkuyor olabilir aldığı sorumluluktan ya da nazar değer diye korkuyor desem erkekler takılmaz böyle şeylere ama belli de olmaz.
Bence siz yinede onun destekçisi olduğunu sık sık dillendirin derim :) insallah herşey duzelir....Sanmam, zaten tırnaklarıyla kazıya kazıya zorla aldı o terfiyi. Zaten aldığı terfiyle yapacağı iş yıllardır yaptığı iş. Sadece görev tanımı yazılı olarak netleşmiş oldu, bize katkısıysa aldığı kıdem ve maaş artışı. Sadece ruhen çökkün gibi
Öyle tabi ama bir sürü sıkıntı yaşadıktan sonra ilk kez iyi bir haber aldık, hiç mi bir mutluluk hissetmez insan. Haketti ve aldı, hem de çok uğraştı bunun için ama insan emeklerinin karşılığını aldığı için bir rahatlama olsun hissetmez mi? Hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorNasıl bir sevinç olur ki bu
İş yerinde bir değişiklik oldu maaşım iki katına çıktı ki o dönemde iki yıllık çalışan için iki memur maaşı kadar maaş iyiydi galiba
Hiç kutlama da yapmadık aman Nasıl yatırım yapalım da demedik
Belki o da bunun sevinilecek bir şey olduğunu hissetmiyordur hak etmiş ve almıştır
Ay ona da hiç hevesi yok. Zaten bir sürü yer görmüş, doymuş. Ben şuraya gidelim şunu yapalım diyorum, olur diyor ama heveslisi olduğundan değil ben teklif ettiğim için. Destek konusunda desteğim hep baki zatenBence siz yinede onun destekçisi olduğunu sık sık dillendirin derim :) insallah herşey duzelir....
Kısa bir tatil yapma gibi bir şansınız varsa ertelemeden yapın.... farklı bir ülke gezisi kafasını dağıtır tarihi yerler falan.
Öyle tabi ama bir sürü sıkıntı yaşadıktan sonra ilk kez iyi bir haber aldık, hiç mi bir mutluluk hissetmez insan. Haketti ve aldı, hem de çok uğraştı bunun için ama insan emeklerinin karşılığını aldığı için bir rahatlama olsun hissetmez mi? Hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor
Yok paraları havaya atmak eşimi bırakın benim için bile çok abartılı bir tepki, öyle birşey beklemiyorum tabi. Ama emeğimin karşılığını aldım mutluluğunu ya da gururunu, ne bileyim gözünde ufak bir parlamayı görebilseydim güzel olurdu. Rutin bir terfi de değildi onun için, çok uğraşarak aldı ama hiç o kadar uğraşmamış, aylardır bunun sıkıntısını çekmemiş gibi davranıyorYa ben de ruhsuzum o nedenle bana garip gelmiyor
Çalışıyorum karşılığını alıyorum bu sevinç yaratacak bir durum değil
hak etmediğim ya da beklemediğim bir şey olsa piyangodan para çıksa sevinilir de rutin bir terfi ya da paraya sevinmek bana abartılı gelir
Bir arkadaşım anlatmıştı eşine iyi bir iş teklifi ve ona göre çok para gelmiş de paraları salonda yere döküp havaya atmışlar
Bu kişi çok da meşhur şimdi kırk yıl düşünsem böyle bir tepki beklemezdim
Hayata bakış vs beklentiler farklı eşinizi olduğu gibi kabul edin siz isterseniz organizasyon yapın tabii
Öyle şeyleri de hayatta dinlemez eşim :) Üstüne gitmiyorum zaten, sadece biraz hayatın tadını çıkartmayı da bilsin istiyorum. Üstünde konuşmuyoruz o istemediği için. Ama konuşursak bozulur gibi bir düşüncesi var eveteşin acıya , çileye bağımlı olmuş , müslüm gürses , azer bülbül fanları gibi bence aç bir azer şarkısı daha mutlu olacaktır :)) bu herkeste olabilecek bir durum insan onca çile çektikten sonra ufacık bir mutluluk görse buda bozulacak iyi şeyler bize uğrar mı gibi bir hisse kapılıp sevincini yaşayamıyor olabilir , bu kadar üstüne gitmeniz anlamsız..
iyide sadece bunu kutlamak olarak adlandırma rahatsız hissediyorsa , gel bu akşam kafa dağıtalım çok sıkıldım de yemeğe çıkart , gezin tozun . hem sen mutlu olmuş olursun hemde o kendini kasmaz. orta yol bulunmuş olurÖyle şeyleri de hayatta dinlemez eşim :) Üstüne gitmiyorum zaten, sadece biraz hayatın tadını çıkartmayı da bilsin istiyorum. Üstünde konuşmuyoruz o istemediği için. Ama konuşursak bozulur gibi bir düşüncesi var evet
Maksat kutlama değil zaten. Kızımızla öyle uzun uzadıya kutlamalar yapmamız da mümkün değil pek. En fazla bir yemek yer döneriz. Yarın gidicez de bir yerlere ama istiyorum ki emeklerinin karşılığını aldı, tadını çıkartsın. O hiç o havada değil. Ya da ben çok duygusalım, biraz sevinç biraz duygusal bir reflex görmek istedim belki bilmiyorumiyide sadece bunu kutlamak olarak adlandırma rahatsız hissediyorsa , gel bu akşam kafa dağıtalım çok sıkıldım de yemeğe çıkart , gezin tozun . hem sen mutlu olmuş olursun hemde o kendini kasmaz. orta yol bulunmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?