Öyle argolu bir ortamı yok çok da yoğun çalışıyor ama bilinçaltı dışında (izlediği filmlerden falan) benim de aklıma bişey gelmiyorArkadaslarindan duyuyor bilinçaltına yerlesiyor olabilir.
Ayy ne bileyimKırk yıl düşünsem aklıma çingenem gelmez
Baya saçma hitap şarkıdan falan mı duyup aklında kaliyo acaba
Kara gözlü çingenem vardı ama aklıma o geldi
Aynisini siz yapın bakın ne tepki verecekMerhaba kısa ve öz anlatıyorum
Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
Normalde asla ondan duymadığım şeyler.
Ki kibar biridir ne alaka diyorum inkar ediyor.
Sizce normal mi alınganlık yapıyorum kızıyorum boş.
Hatta o an kızıyorum bu defa arkasını dönüp yatıyor
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktıama hitapları hala var)
Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum
Kesin hatırlıyor ama salak ayağına yatıyor. Bilinçaltından utandı demek kiMerhaba kısa ve öz anlatıyorum
Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
Normalde asla ondan duymadığım şeyler.
Ki kibar biridir ne alaka diyorum inkar ediyor.
Sizce normal mi alınganlık yapıyorum kızıyorum boş.
Hatta o an kızıyorum bu defa arkasını dönüp yatıyor
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktıama hitapları hala var)
Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum
Yoo yoo uykuluBence gayet de uyanıkken diyor, size uykulu rolü yapıyor.
Ayağa kaldırır ortalığı eminimAynisini siz yapın bakın ne tepki verecek
Ne diyor ki mesela merak ettik buradaAyağa kaldırır ortalığı eminim
Ya adamın içinde bı yerde öyle fantaziler varAyy ne bileyimnormalde sevgilim hayatım diyen adam o anda hödük laflar ediyor
Şimdi uyandı sordum çingene dedin bana nerden çıktı çingene demek dedimYa adamın içinde bı yerde öyle fantaziler var
Ya gerçekten bilinçaltı.
Telefonu yanınıza köyün yatarken video çekin yada ses kaydı sabah dinletin
Ya arabada falan dinlediği müzik,film,yanında konuşulanlar aklında kalıyor yada eşiniz gayet bilinçli yapıyor,farkında ama hatırlamam numarasi yapıyor
O zaman öncesinde kayıt alin ben de merak ediyorum senin neden yaptığını deyip gösterirsiniz. Kendinin kötü niyeti yoksa fazla tepki vermez zatenAyağa kaldırır ortalığı eminim
Ölüyorum sana diyor meselaNe diyor ki mesela merak ettik buradabenim eşimde söylenir de anlaşılmıyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?