Eşimin gece sayıkladığı hitaplar

Çingenem miO an bir tane yapıştır bari seksi şeyler söyle deSöylemediği kelimeleri uyku sersemi demesi ilginçmiş.Suphelendigin bir şey var mı?

Öyle argolu bir ortamı yok çok da yoğun çalışıyor ama bilinçaltı dışında (izlediği filmlerden falan) benim de aklıma bişey gelmiyor
Bence bunda bişey yok. Benim eski eş (eş demeye utanıyorum) gecenin ortasında zort diye bir osuruyordu aklım oynayacak zannediyordum. Benim uykum zaten hafif dokununca bile sıçrayarak uyanan ve deprem korkusu olan bir insanım. Travma resmen

Uyurgezerlerle uğraşmayın nolursunuz. Ben de evimde değişik değişik adamlar görürdüm evimde. Bırakın kendi haline, konuşsun konuşsun yatsın :)

Bizim evde herkes sayıklar ama gerçekten manasız ne alaka denebilecek şeyler. Bana o yüzden çok anormal gelmedi.

Benim erkek kardeşimde uyku altında çok konuşur oda genelde hep arkadaşlarıyla ilgili ama hiç birini hatırlamaz söyleyince güler erkeklerin bilinç altı ufak bişeyde olsa unutamıyo o günkü bir kelime davranış

uykulu olarak sayıklıyodur canım bendede oluo bazen :)

savurur saçlarını,
esen rüzgarda
bir deli sevdaya
salar çingenem...

böyle söylese bari biraz romantik olurdu

zaten rüyaların pek azını hatırlarız. her uykuda çok sayıda rüya görürüz ama pek azını hatırlarız. rüya görmüyorum diyen biri aslında rüya görmediğinden değil hatırlamadığından görmüyorum, der. ve bir rüyayı en yoğun hatırladığımız an, yeni uyandığımız andır. araya zaman girince hafızadan silinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…