Eşimin gece sayıkladığı hitaplar

Bence bilinaltiyla alakası yok.
Eşinin içinde var,aklında var.
Bence fantazi

Ben uykuluyken sayiklarim bisiler ama ne dediğimi ne ben anlarım ne eşim

Çok değişik yaa o an rüya gibi bisiler oluyor herhalde
Ben birkaç defa üsteledim birini mi görüyorsun da rüyanda o lafları ediyorsun hayır diyor çünkü bana normalde demiyor
Ben bazen rüyalarımı anlatırken o hep rüya görmediğinden bahseder ezelden beri
Ya da hatırlamadığı rüyalar görüyor

Bazı insanlar gün içinde yaşadıkları şeyleri sayiklar belki öyle bı huyu vardır bazıları konuşur

Olabilir belki o an rüya görüyordur hatırlamıyordur " kocanın iç sesi ; ruya görmek bile yasak hayret birşey"

benim eşimde nadir de olsa uyku arasında konuşur, hitap değil de rüya görüyor herhalde o yüzden
şimdi hatırlamıyorum ama gülüp eğlendiğim bir kaç şey olmuştu bu şekilde
sabah sordum asla hatırlamıyordu hitap konusu devamlı oluyorsa bilemedim ama..

Yok sürekli değil böyle ayda yılda bir değişik bi laf eder ben de kıllanırım rüyada birini görüyor da ona mı diyor falan

Fazla kontrolcü bir yapınız var mi söylemek istiyor ama çekiniyor olabilir mi? Veya kendi yapısı kontrolcü mü? Bir de hatırlamaması ilginç benim uykum da ağır uyku sersemi hatirlamadigim seyler oluyor ama bu kadar sık oluyorsa biri biri uykusunun hafif olduğu zamana denk gelir. İllaki hatırlar

Y Ah benim eşim gece yataktan düştü, yastığını da yanına çekip uyudu. Gülmekten öldüm gece gece ama onu bile hatırlamıyordu. Hatırlamıyor olabilir. Üstüne gitmeyin bilinç altı bu. Ben gece uyanıp eşimden emzik istemişim ve asla hatırlamıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…