Sizi anladım. Değişmiyor demek istedim. Kaç yaşına gelirse gelsin; mal varlığı ne kadar artarsa artsın o kaygı değişmiyor.ben çok farklı birşey anlatmak istedim.
m
Yani orası öyle tabi ki ama er ya da geç bulur bi iş.En olmadı yurt dışına falan gider.oglum gemi mühendisliği okurken çift anadal yapmaya karar verdi ve inşaat mühendisliginde de okuyor.haziranda okulu bitiyor.ama işte ülkenin durumu malum ya bulamazsa diyor.
Aynen yillarca bir evin sorumlulugunu aldim hic bir sey dusunmeyen ve gelecek kaygısı cocuk gelecegi dusunmeyen bir es. Es ne kadar sorumlulugu alirsa obur taraf rahatliyor. Sorumlulukta onu rahatlatirsaniz o da rahatlar eminim o da bu sorumluluk altinda eziliyordur.Birlikte kaygılanıyormuş gibi yaparsaniz kaygisi filan kalmaz ne kadar rahat ol derseniz .rahatlatmaya calisirsaniz o kadar endiselenir.KİSİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ .çünkü bende öyleyim teyzecim eşim birsey dediğinde rahatlamam adına sanki o dünyanın en kaygısız insanıymiş gibi geliyor .Ama benimle birlikte aaa canim haklisin evet bencede derse biri daha benimle ayni kaygi icinde deyip rahatliyorum .
6 eviniz var, emekli maaşınız var sizde gelecek kaygısı varsa bu memleketteki diğer insanlar ölsün.
selam kızlar. yeni üyeyim ama 2.konum eşim bir şirkette üst yönetici idi emekli oldu.4000 tl emekli maaşı alıyor. ben ev hanimiyim 850 tl kira gelirimiz var.bir evimizden kiraci çıktı bir evimizide henüz satamadik. İyi bir semtte kendi evimizde oturuyoruz yazligimiz arabamız var .bunları neden yazıyorsunuz derseniz eşimin yıllardır bitmeyen gelecek ve hayat4 kaygısı var.küçük oğlum ist.da okuyor ve oradaki evimizde oturuyor. bu sene son sınıf. işte saglik sorunumuz olursa ne olur? oğlan hemen iş bulamazsa ne olur? evlenecek olursa ne olur? gibi kaygılarla hayatın tadını çıkartmıyor bize.kendime bir şey alacak ya da eve bir şey yapılacak olsa hep bu konuşmalar yüzünden vazgeçiyorum. defalarca konuştum kendimiz içinde yaşayalım diye ama değişmiyor. sizler ne düşünüyorsunuz bana ne dersiniz?
O değilde 6 evden 850 tl kira nasil geliyorsa.6 eviniz var, emekli maaşınız var sizde gelecek kaygısı varsa bu memleketteki diğer insanlar ölsün.
bir evimizde biz oturuyoruz bir evimizde k .validem.istanbulda ki evde okuyan oğlumuz oturuyor. bir evimizide satışa çıkardık satamadik henüz. geçen ay 850 tl kira aldığımız evden kiraci çıktı kiraci ariyoruzO değilde 6 evden 850 tl kira nasil geliyorsa.
1sinde otursalar 1inde de oglu var diyelim. Ee kalan 4 evi 850 tl kiraya vermişlerse demek ki
bir evimizde biz diğerinde k.validem oturuyor.ist.daki evde oğlum kalıyor okuyor çünkü orada.yazlıkta yazın kalıyoruz. bir evdeki kiraci geçen ay çıktı 850 tl kira alıyorduk 6.evi satışa çıkardık henüz satamadijO değilde 6 evden 850 tl kira nasil geliyorsa.
1sinde otursalar 1inde de oglu var diyelim. Ee kalan 4 evi 850 tl kiraya vermişlerse demek ki
6 tane evimiz var canim .birisinde oturuyoruz diğeri yazlık. ist da olan evde okuyan oğlumuz oturuyor.bir evden kiraci çıktı diğerini satamiyoruz malum piyasa çok kötü
Eşiniz haklı
Son bir yıldır özellikle ben de ciddi ciddi gelecek kaygısı yasıyorum
param olsa bile harcamak ıstemıyorum ilerisi için birikim yapıyorum.
Siz de çalışma hayatının içinde olsaydınız biraz haberınız olurdu , ekonomi ne kadar berbat durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?