Eşimin Gelip Bana Karışması

Aytoldu_xx

A ❣️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
61
5
3
Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz

Reis eften püften şeylere tartışmayın belki evde durduğumuz için birbirimize saracak moda geliyoruz ama espirilesin gününüz güzel geçsin takılın birbirinize.
Hep kârı koca değil arkadaşta olun
Kombiyi mi kisti ?
Reis çayı antifrizle demleyelim üşümeyiz o zaman de gül güldür...
Domates salatalık fazlalık mi
Bırak o yemesin sen kendin için doğra yersin..
Bak ne güzel tobi güne başlamışsınız gupguzel bi kahvaltı hazırlamışsın...
Eşinin mizacını bilmem ama onu idare edecek olan sensin çünkü sevgili değil evlisiniz..
Zamanla inşallah o seni sen onu idare ede ede huylarınız rahatlar genişler daha mutlu olursunuz ama.boyle eften püften şeylere yormayin birbirinizi

Eşim bana karıştığı zaman üf ben karışanları hiç sevmem, dışarı! diyorum gülüp geçiyoruz.
Musluk konusunda su boşa akıyorsa uyarmasında bir sakınca göremedim.
Kız kardeşlerini karıştırmak biraz gereksiz olmuş.Aynısını eşiniz size dese üzülürdünüz bence
Diğer konularda haklısınız

3 5 kurusluk cimrilik degıl yaptıgı, adam genel olarak bariz cimri.
Ne kadar salata domates yiyeceğine o mu karar verecek? Bu hava da kombı kapamak nedir, evde tek mı yasıyor?
Nasıl dayanıyorsun bu sinekten yag cıkaran adama?
Kombiyi bende kapatıyorum öyle deme ya üzüldüm :)
Ciddi ciddi tasarruf ettiriyor bu yöntem.

Kombiyi bende kapatıyorum öyle deme ya üzüldüm :)
Ciddi ciddi tasarruf ettiriyor bu yöntem.
Ama sen kapadığında bundan rahatsız olan usudugunu söyleyen kimse yok olsa kapamazsın dı mı?
Burda kadın usuyor kapanmasını istemiyor 🥰

Ama sen kapadığında bundan rahatsız olan usudugunu söyleyen kimse yok olsa kapamazsın dı mı?
Burda kadın usuyor kapanmasını istemiyor 🥰
Ha evet doğru onu düşünmemiştim ben.
Adam cimrisinin cimrisi ya, domatesi salatalığı alıp dolaba koymak nedir. :/

Aslında sen haklı gibisin ama kız kardeş mardeş ne alaka yani. Benim yengem de aynı abim ne söylese ama senin kardeşlerin diye savunmaya geçer. Bir de şu var eşiniz gerçekten cimri de olabilir siz pek dikkat etmiyorsanız mecburen dikkat ettiği için cimri de gözükebilir

Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz

Bizde herzaman bollukla yediğimiz şeyleri kısarak yiyoruz. Malum salgın var ya. Birde gerçekten sizin gibilerini anlamıyorum. Neden tartışmanızda annesine, kardeşlerine ona buna laf atıyorsunuz. Siz kendinize bakın etrafla uğraşmayı bırakın ya. Bi salın ya şunları.

Back
X