Eşimin Gelip Bana Karışması

O erkek eve bakmak zorunda nasıl kız kardeşine kocası bakıyorsa
Hani çalışan muhteşem kadındınız siz? O beğenmediğiniz kadından bi farkınız yokmuş ki? Onu niye beğenmiyorsunuz?
İkinizin yaşadığı eve kocanız bakmak zorunda değil.
İstediğiniz kadar çalışın. Zihniyetiniz eril. Üstelik hemcinslerinizi ezmekte bir beis görmüyorsunuz ki kadın cinsi için herhangi bir erkekten daha tehlikelisiniz.
Çünkü hem fikriniz sığ hem kendinizi dev aynasında görüyorsunuz

Bana a
Kimse size maaşınızı eşinizin eline sayın demiyor ki.
Bakın insanın hayatta başına herşey gelebilir.
Türkiye şartlarında oldukça iyi bir işim ve maaşım var. Ancak varlık sebebim bu değil. Kendimi, özgürlüğümü ve saygıyı hak edişimi bunun üzerinden tanımlamadım hiçbir zaman.

Size tavsiyem hayatınızı ilinti kimlikler üzerine inşa etmeyin.

Siz para kazandığınız için değil bizatihi kendiniz olduğunuz için değerlisiniz. Lütfen kendinize saygı duyun.
Gerçekten nerelere bağlıyorsunuz ben sadece işte yeterince kafam doluyor eve geldiğimde en azından zorluk çekmeyeyim karşılığını alayım istiyorum niye bu sitede çalışıyorum demek suç anlamadım sanırım ev hanımları kendilerine kompleks yapmış bu konuyu

Bana a

Gerçekten nerelere bağlıyorsunuz ben sadece işte yeterince kafam doluyor eve geldiğimde en azından zorluk çekmeyeyim karşılığını alayım istiyorum niye bu sitede çalışıyorum demek suç anlamadım sanırım ev hanımları kendilerine kompleks yapmış bu konuyu

Ev hanımı mı? Size çalışma hayatında aktif olarak yer aldığımı söylemiştim.
Size hak vermeyen herkesi neden ısrarla ev hanımı olarak etiketliyorsunuz?

Ev hanımı mı? Size çalışma hayatında aktif olarak yer aldığımı söylemiştim.
Size hak vermeyen herkesi neden ısrarla ev hanımı olarak etiketliyorsunuz?
Çünkü kendince ev hanımlarını eziyor, yeriyor. Küfür gibi bir şey herhalde konu sahibi için ev hanımı demek. 😂
Üzücü..

Bel altı vurmak? Ağzının ayarı yok? Nasıl yani ne demisim bel altı
Boşver en iyisini demişsin benimkide karıştırdı mutfaktayim yemek yapıyorum elim yağ olmuş sıcak suyu açtım gelmiş sıcak suyu açma diye söylendi bu bir oldu iki oldu üçüncüde patladim sanane dedim, ütü yapıyorum herşeyi çok güzel ütülü vay elektrik çok gelmiş yemek yapıyorum ona beğensin sevsin yesin diye çok pazar masrafı oluyo diye kafamı utulerdi hep şimdi azarı yiye yiye sustu bana bıraktı herşeyi karismiyo artık ,evimde kocami geç kimsenin lafını duymaya tahammülüm yok.

Herkesin kendi tercihi ama evde oturmayı doğru bulmuyorum yine de sizin gibi eleştirmem.

Ben de bir kadınım ve tüm hemcinslerimin kendi ayakları üzerinde durmasını isterim. Kendim de dahil. Ama bunu hava atmaları, "para kazanıyorum ben yaa" demeleri için değil, özgürlüklerine sahip olmaları ve bağımlılık yaşamamaları için isterim. Onları "ev hanımı" diye yermem ve her zaman saygı duyarım kişisel tercihlerine. Çünkü ben hemcinslerim başta olmak üzere insanlara saygısı olan bir bireyim. Onları etiketlemek yerine iç dünyalarını anlamayı tercih ediyorum.
Şimdi kim eleştiriyor bence siz düşünün. Hemcinslerinize bu düşmanlığınız hiç hoş değil.

Çalışmamak evde oturmak koca ne verirse ona tama etmektir ama çalışmak kocanın sana verdiği hayattan fazlasıdır bu açık bir gerçek

çalışmayan çoğu kadının sizin hayatınızdan fazlasına sahip olduğu gerçeğini ne yapacağız peki?

Yiyip içemez demedim ama ben ayda 6 bin para getiriyorum bana 1 domatesin lafını yapamaz bedavaya yemiyorum
Calismasaniz da yeme icmenin lafi edilmez. Ayrica gorumceleriniz sizin aldiginiza ettiginize laf ediyorlarsa hincinizi esinizden cikarmayin.
Her seferinde calistiginizi adamin basina kakmayin. Yapabiliyorsaniz butceleri ayirin madem

çalışmayan çoğu kadının sizin hayatınızdan fazlasına sahip olduğu gerçeğini ne yapacağız peki?
Çalışmayan çoğu kadın da benden daha az şeye sahip ayrıca ben herkesten fazlasına sahip olayım dediğimi hatırlamıyorum öylr derdim olsa zengin koca bulur evimde otururdum benim derdim asalak olmamak ve ya kocam tekmeyi basarsa ne yapicam diye düşünmemek çalışmayan benden fazlasına sahip olan kadın Malesef bu korkuya da sahip değil mi.

Çalışmayan çoğu kadın da benden daha az şeye sahip ayrıca ben herkesten fazlasına sahip olayım dediğimi hatırlamıyorum öylr derdim olsa zengin koca bulur evimde otururdum benim derdim asalak olmamak ve ya kocam tekmeyi basarsa ne yapicam diye düşünmemek çalışmayan benden fazlasına sahip olan kadın Malesef bu korkuya da sahip değil mi.

işte sahip olunan şeyleri sadece maddiyat sanınca böyle bir cevap geliyor. Şaşırtmadınız. Size kızmaktan çok acıdım sanırım şu mesajınızdan sonra.

Kadinin calismasi, erkege boyun egmemesi bazi annelerce kizlarina oyle isleniyor ki sonu konu sahibininki gibi oluyor.
Calismak hayatinin amaci, evliligin de bir mucadele gibi olmus. Gecen de bir ogretmen uye vardi arabayi sattiran o da senin gibi. Bu kadar hirs yapmayin. Calisip eve para getirmek zoruna gidiyorsa calisma

Kadinin calismasi, erkege boyun egmemesi bazi annelerce kizlarina oyle isleniyor ki sonu konu sahibininki gibi oluyor.
Calismak hayatinin amaci, evliligin de bir mucadele gibi olmus. Gecen de bir ogretmen uye vardi arabayi sattiran o da senin gibi. Bu kadar hirs yapmayin. Calisip eve para getirmek zoruna gidiyorsa calisma
Benim değil de sizin gidiyor

Bu aşağılık kompleksleri beni o kadar şaşırttı ki burada kadınların çoğu kadınlara düşman özellikle çalışan kadınlara o çalışıyorum diyenlerin çoğuna da inanmıyorum çalışan çalışanı anlar. Çalışmaktan gurur duydum evde oturmaktan kat kat iyidir üstelik kocama mecbur değilim siz düşünün kocam olmazsa ne olur diyr.

Back
X