Eşimin GENİŞ CEVRESI

Bende diyorum ki başta benimle konuştuğu gibi değil. Ben herseyden doydum diyen adam eskiye dönmeye başladı. Sebep ne olabilir 1 bucuk yıllık evliyiz uzun sürede değil ne değişti hemen ne umdu ne bulamadı benim mi yanlış yaptığım bisey var sebep bulmaya çalışıyorum düzen oturtmaya calisiyorum

Yani bi de 50 kusur yaşlarda gençte gosterse kendi yaşinin gencidir, sabah aksam spor salonunda yatip kalkip saglikli beslense bile 20 yaş buyuk adamla evlnmezdim cunku ne yaparsa yapsin kendine iyi bakan daha genç bir adamla aşık atamaz o yaştan sonra.
Ha illa evlenirim diyen evlensin kimsenij nikahina gidip "duuruuun kiyilamaz" demeyiz. ama.fikirlerimizi paylasmadan olmaz.

Allah gecinden versin ama annem ondan önce ölür de babam genç biriyle evlenmek isterse saygı duyarım kusura bakma yani herkesin kendi hayatı siz yadırgayabilirsiniz
peki mesela diyelim babaniz 60 yasinda 35lik 10 yasinda cocugu olan gelin getirdi. Kadin da surekli diyor ki “mahmut sureki niloya ve onun cocuguyla ilgileniyor beni ve cocugumu gezdirmiyor” “haftasonu kizini ve torununu gorme benimle ilgilen” o zaman da boyle poncik poncik saygi duyar misiniz? Bence tirnaklariniz cikar.

Bakın ben babam özgürdür diyorum ayrı evi de var babamın karısıyla istediği gibi yaşar aralarındaki ilişki beni ilgilendirmez

Kız Avrupa'da 80 yas TRde 30 yasla denk neyi kıyaslıyosun. Onlarn yasam standardıyla burası bir mi . Kendilerine bakacak vakit nakit her imkan var. Burda kı gibi kölelik mi yapıyolar 50de çürüsünler.

Şimdi hastaneye dahiliye yerine başka servise gitseniz orada da her yaşta insan dahiliyede de her yaşta insan bulabilirsiniz biraz saçmalamışsınız 50 yaşında insanın neresi yaşlı Allah aşkına

Saçmalayan ben değilim sizsiniz. Daha ne demek istediğimizi anlamadınız. Çok istiyorsanız gidin50 yaşındaki biriyle evlenin. Ayrıca 50 yaşındaki biri çok yaşlı olmasa da yaşlıdır.

Kız Avrupa'da 80 yas TRde 30 yasla denk neyi kıyaslıyosun. Onlarn yasam standardıyla burası bir mi . Kendilerine bakacak vakit nakit her imkan var. Burda kı gibi kölelik mi yapıyolar 50de çürüsünler.
Niye Türkiyede de var kendine bakan tamamen spor yapmakla alakalı bizde spor kültürü yok işleyen demir ışıldar

Saçmalayan ben değilim sizsiniz. Daha ne demek istediğimizi anlamadınız. Çok istiyorsanız gidin50 yaşındaki biriyle evlenin. Ayrıca 50 yaşındaki biri çok yaşlı olmasa da yaşlıdır.
Orta yaşlarda denir 50 yaşındaki kişiye yaşlı denmez babam 62 yaşında benim için orta yaştadır yaşlı değildir kayinpederim 80 yaşında evet o yaşıdır ayrıca evliyim ben eşimle 5.5 yaş fark var aramızda ama 20 yaş fark biriyle insanlar evlenebilir

Aslında umduğunu buldu. Emeklilik yatırımı olmuşsunuz adama. Hala anlamadınız mı?

Görüyorum canım, gay da çıkabiliyorlar, aldatıyor da çıkabiliyorlar sen çok şeetme.
Ama en azından 50 yaşındakinin gay çıkma şansı yok dimi adam cinsiyetini oturtmuş valla siz ne derseniz deyin 50 yaşlarında manken gibi adamlar var bizim okul müdürü adam bildiğin manken kart demeye bin şahit ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…