- 7 Ekim 2023
- 40
- -13
- 1
- 34
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Bende diyorum ki başta benimle konuştuğu gibi değil. Ben herseyden doydum diyen adam eskiye dönmeye başladı. Sebep ne olabilir 1 bucuk yıllık evliyiz uzun sürede değil ne değişti hemen ne umdu ne bulamadı benim mi yanlış yaptığım bisey var sebep bulmaya çalışıyorum düzen oturtmaya calisiyorumSiz iyi misiniz cevresini tanımaya ne hacet adamın kalitesinden çevresinin ne olduğu bellidir bu sürpriz değil ki kaldı ki adam yirmili yaşların başında değil hala aklı başında bir çevresi yoksa daha da olmaz
Bu adamın hayat tarzı bu hiç görmeden evlendiniz bundan sonrası için planınız nedir mesleğim yok diye yazmisiniz bir meslek edinip kendinizi kurtarmayi düşünseniz çok daha iyi olur.
Ya tam konuya göre bir kavram arıyorum siz yazdınız. Kemik çevre , kemik hayat , kemik alışkanlıklar. Adam hayatını bekar yaşamış full neredeyse. Ben 30lu yaşlarda evlendim bazı şeyler zor geldi mesela. Haber vermek gibi gibi.
peki mesela diyelim babaniz 60 yasinda 35lik 10 yasinda cocugu olan gelin getirdi. Kadin da surekli diyor ki “mahmut sureki niloya ve onun cocuguyla ilgileniyor beni ve cocugumu gezdirmiyor” “haftasonu kizini ve torununu gorme benimle ilgilen” o zaman da boyle poncik poncik saygi duyar misiniz? Bence tirnaklariniz cikar.Allah gecinden versin ama annem ondan önce ölür de babam genç biriyle evlenmek isterse saygı duyarım kusura bakma yani herkesin kendi hayatı siz yadırgayabilirsiniz
Yok o yıpranma payı spor yapmamaktan işten eve geldigi gibi totoyu yaymaktan hep Avrupalılar spor yapıyorBizim ülkede yıpranma payı her daim daha yüksek maalesef.
Genç adamda potansiyel var, o ihtiyar delikanlıyı 5 yıl sonra hangi ilaç hangi tedavi kurtaracak bakalım.Valla burada içi geçmiş genç yaşta erkek eşleri dolu konu açan eşim istiksiz ne yapiciğim diyen
Bakın ben babam özgürdür diyorum ayrı evi de var babamın karısıyla istediği gibi yaşar aralarındaki ilişki beni ilgilendirmezpeki mesela diyelim babaniz 60 yasinda 35lik 10 yasinda cocugu olan gelin getirdi. Kadin da surekli diyor ki “mahmut sureki niloya ve onun cocuguyla ilgileniyor beni ve cocugumu gezdirmiyor” “haftasonu kizini ve torununu gorme benimle ilgilen” o zaman da boyle poncik poncik saygi duyar misiniz? Bence tirnaklariniz cikar.
Potansiyel mi var buradaki konuları görmüyorsun sanırım cinsellik yaşını sanırım bilmiyorsunGenç adamda potansiyel var, o ihtiyar delikanlıyı 5 yıl sonra hangi ilaç hangi tedavi kurtaracak bakalım.
Ülkemizdeki çalışma şartları çok çok iyi ve güçlü ekonomimiz ile biz tembeliz haklısınız.Yok o yıpranma payı spor yapmamaktan işten eve geldigi gibi totoyu yaymaktan hep Avrupalılar spor yapıyor
Kız Avrupa'da 80 yas TRde 30 yasla denk neyi kıyaslıyosun. Onlarn yasam standardıyla burası bir mi . Kendilerine bakacak vakit nakit her imkan var. Burda kı gibi kölelik mi yapıyolar 50de çürüsünler.Yok ben yaşı geçmiş gibi yorumlara söylüyorum 50 yaş yaşı geçmiş olmuyor açıkçası ben öyle görüyorum Türkiyede 50 yaş dedin mi hemen mezara koyacaklar yahu Avrupada millet 80 yaşında bisiklet kullanıyor
Zoruma gidende o başta çok iyiydi birlikte biyerlere gitmek isterdi. Ailem tutucu olduğu için gidemedik basbasa evlenince yaparız diye düşündüm sonuç husran
Şimdi hastaneye dahiliye yerine başka servise gitseniz orada da her yaşta insan dahiliyede de her yaşta insan bulabilirsiniz biraz saçmalamışsınız 50 yaşında insanın neresi yaşlı Allah aşkına
Görüyorum canım, gay da çıkabiliyorlar, aldatıyor da çıkabiliyorlar sen çok şeetme.Potansiyel mi var buradaki konuları görmüyorsun sanırım cinsellik yaşını sanırım bilmiyorsun
Niye Türkiyede de var kendine bakan tamamen spor yapmakla alakalı bizde spor kültürü yok işleyen demir ışıldarKız Avrupa'da 80 yas TRde 30 yasla denk neyi kıyaslıyosun. Onlarn yasam standardıyla burası bir mi . Kendilerine bakacak vakit nakit her imkan var. Burda kı gibi kölelik mi yapıyolar 50de çürüsünler.
Orta yaşlarda denir 50 yaşındaki kişiye yaşlı denmez babam 62 yaşında benim için orta yaştadır yaşlı değildir kayinpederim 80 yaşında evet o yaşıdır ayrıca evliyim ben eşimle 5.5 yaş fark var aramızda ama 20 yaş fark biriyle insanlar evlenebilirSaçmalayan ben değilim sizsiniz. Daha ne demek istediğimizi anlamadınız. Çok istiyorsanız gidin50 yaşındaki biriyle evlenin. Ayrıca 50 yaşındaki biri çok yaşlı olmasa da yaşlıdır.
Aslında umduğunu buldu. Emeklilik yatırımı olmuşsunuz adama. Hala anlamadınız mı?Bende diyorum ki başta benimle konuştuğu gibi değil. Ben herseyden doydum diyen adam eskiye dönmeye başladı. Sebep ne olabilir 1 bucuk yıllık evliyiz uzun sürede değil ne değişti hemen ne umdu ne bulamadı benim mi yanlış yaptığım bisey var sebep bulmaya çalışıyorum düzen oturtmaya calisiyorum
Karşı çıktılar ben istedimAynı tutucu aileniz,aranızdaki 21 yaş farka bir şey demedi mi ? Görücü usulü mü tanıştınız eşinizle?
Ama en azından 50 yaşındakinin gay çıkma şansı yok dimi adam cinsiyetini oturtmuşGörüyorum canım, gay da çıkabiliyorlar, aldatıyor da çıkabiliyorlar sen çok şeetme.
Görücü usulü gibiKarşı çıktılar ben istedim
Eşimle 1 bucuk sene önce evlendim.
Benim 2. Eşimin ilk evliliği. Eşim 53 yaşında ben 32. Bir çocuğum var.
Çocuğum olduğu için cnm. Ailesini tanıyordum az çok benim için cocuk önemliydi o konuda hakkını yiyemem
Evet bizim insanımız maalesef tembelÜlkemizdeki çalışma şartları çok çok iyi ve güçlü ekonomimiz ile biz tembeliz haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?