- 7 Ekim 2023
- 40
- -13
- 1
- 34
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Sorun değil cnm ama devamında yazdıklarınıza katiliyorumAynen, yaş farkı o kadar sorunmuş ki merhabadan sonra o detay verilmiş. Kıymetim bilinir sanmış başta, sonu hayal kırıklığı. Hak veriyorum yani koyar insana bu.
Yok ben yaşı geçmiş gibi yorumlara söylüyorum 50 yaş yaşı geçmiş olmuyor açıkçası ben öyle görüyorum Türkiyede 50 yaş dedin mi hemen mezara koyacaklar yahu Avrupada millet 80 yaşında bisiklet kullanıyorIyi de adam o yaşa kadar belli bir kemik cevre yapmiş. Aile nedir bilmiyor ki omrunun cogu bekar geçmiş, karsisindaki kadinla arada dev bir fark var beklenti vs farkli. Illa yaşla alaka kurmak istemezseniz farkli dusunebilirsiniz siz tabi ama ben ve bir çok kişi yaş farkinin da bir etken olduğunu dusunuyoruz.
Benim dayım benden 6 yaş büyük.
Ya tam konuya göre bir kavram arıyorum siz yazdınız. Kemik çevre , kemik hayat , kemik alışkanlıklar. Adam hayatını bekar yaşamış full neredeyse. Ben 30lu yaşlarda evlendim bazı şeyler zor geldi mesela. Haber vermek gibi gibi.Iyi de adam o yaşa kadar belli bir kemik cevre yapmiş. Aile nedir bilmiyor ki omrunun cogu bekar geçmiş, karsisindaki kadinla arada dev bir fark var beklenti vs farkli. Illa yaşla alaka kurmak istemezseniz farkli dusunebilirsiniz siz tabi ama ben ve bir çok kişi yaş farkinin da bir etken olduğunu dusunuyoruz.
Zoruma gidende o başta çok iyiydi birlikte biyerlere gitmek isterdi. Ailem tutucu olduğu için gidemedik basbasa evlenince yaparız diye düşündüm sonuç husran
Evet elektrik aldım sevdim evlendim mantıken evine karısına tutunur bu yaştan sonra dedim şimdi bunları neden cekiyorumYaaa yanlış anlamayın ama 32 yaşında gencecik bir kadın, neden çekiyor bunları?Aradaki yaş farkı çok ciddi boyutta.
Benim babam da dede 60 yaşında ama gidip de kart diyemem babama sizler diyebilirsiniz benim için babam gayet gençlere taş çıkartacak gibiBenim babam 53 yasindayken oglum vardi. Haklisiniz dayi yerine dede de diyebiliriz
Niloya bu adam 32 yaşında iken 20 yaşında çocuklu bir kadınla evlenmezdi. Konu sahibi de çocuksuz olsa 53 lük adam talipleri arasına giremezdi. Gerçekçi olalım biraz canım, elektrik falan boş iş, beklentiler uyuşur gibi olmuş küt diye evlenmişler. Şu an adam açısından zaten her şey yolunda. Kadın için öyle değil.2.evliliği çocuğu var belki istediği yaşlarda bulamadı değer veren birini buldu evlendi ha deyince seveceği insanı hem de aynı yaşlarda nasıl bulsun millet elektrik alamıyor elektrik almış evlenmiş
Yaşını yazmamın sebebi bu yaşta evlenmiş karısına tutunmasi gerekirken aksine davranışlar sergilemesini düşündüğümden. Okuyanlar da böyle düşünebilir diye belirttim
Evlenmek isteyenler cocugu sorun etti evlensem daha zor olacaktı benim için evlat bu2.evliliği çocuğu var belki istediği yaşlarda bulamadı değer veren birini buldu evlendi ha deyince seveceği insanı hem de aynı yaşlarda nasıl bulsun millet elektrik alamıyor elektrik almış evlenmiş
Adamın yıllardır alışılagelmiş bir düzeni olmuş size alışması biraz zaman alır onu size çekecek olan sizsiniz dırdır edip daha da kaçırmayın adamıEşimin kendi işi sadece tadında yapmasını istiyorum. Evlendiğini idrak etmesini bekar gibi istediği saatte eve gelmeyeceğini bunuda arkadaşlarına izah etmesini gerektiğini ama anlatamadım. Arkadaşımdır diyor başka bisey demiyor. Bide oturaklı olmayan arkadaş çevresi var o yuzden
Tamam da babaniz gidip 30 yasinda hatun bulsun eve getirsin. Helallll babammm genclere tass cikar mi diyeceksiniz?Benim babam da dede 60 yaşında ama gidip de kart diyemem babama sizler diyebilirsiniz benim için babam gayet gençlere taş çıkartacak gibi
Olsun bi yuva kurmak ıstemıstır ama onca yaş yalnız yaşamış zor olur yani sonradan alışmasıÇok hevesliydi amaaa
Bi yerde okumuştum, erkekler yaşlandıkça ailelerine daha düşkün oluyorlar diye. Sizinki size göre yaşlı biraz ondandırMerhaba arkadaşlar
Sorunumu özetle anlatmaya çalışacağım
Eşimle 1 bucuk sene önce evlendim.
Benim 2. Eşimin ilk evliliği. Eşim 53 yaşında ben 32. Bir çocuğum var. Sorunum eşimin aşırı derece akrabalarına ve arkadaşlarına düşkünlüğü. Benim onun üzerinde hiçbir etkim yok. 1 bucuk yıldır bu devam ediyor. Nisanlilik dönemimizde sadece benden ibaret olan hayatı şimdi tam tersine döndü. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar erken mi diye bilirsiniz. Evet bu kadar erken yoruldum çünkü ilk evliligim boşanma ve baba evi sürecim çok kötüydü. Bu evliliğimi büyük umutla yaptım. Eşimi seviyorum ama dışarı yönelmesi beni çok mutsuz ediyor. Konuştuğumda takıntılı olduğumu ve kafamda kurdugumu söylüyor devamlı. Ne yapabilirim yorumlarınıza ihtiyacım var
Gerçekten yaşıyla ilgili sorunum yok. Aksine bu yaştaki bir adam değer verir diye dusundumSize inanmak istedim. Ama bal gibi yaşını takıyorsunuz. Bence kendinize dürüst olun. Zaten takılmayacak gibi değil.
Evet sizi anlıyorum erkeklerin geneli öyle çocuklu bayan olduğunda ya ailesi karşı çıkar bırakır ya da kendisi istemez öyle hem sevip hem çocuğunu da kabul edecek kendi yaşlarınızda bulmak zor olabilirEvlenmek isteyenler cocugu sorun etti evlensem daha zor olacaktı benim için evlat bu
Ayyy vallaha şaka gibisiniz adam 53 yaşında amca ya çevresi 20 yaşında değildir herhalde oturaklı değil ne demek vallahi siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Eşimin kendi işi sadece tadında yapmasını istiyorum. Evlendiğini idrak etmesini bekar gibi istediği saatte eve gelmeyeceğini bunuda arkadaşlarına izah etmesini gerektiğini ama anlatamadım. Arkadaşımdır diyor başka bisey demiyor. Bide oturaklı olmayan arkadaş çevresi var o yuzden
Yok ben yaşı geçmiş gibi yorumlara söylüyorum 50 yaş yaşı geçmiş olmuyor açıkçası ben öyle görüyorum Türkiyede 50 yaş dedin mi hemen mezara koyacaklar yahu Avrupada millet 80 yaşında bisiklet kullanıyor
Evlenmeseydi madem ayyh Allahim düştüğüm durumOlsun bi yuva kurmak ıstemıstır ama onca yaş yalnız yaşamış zor olur yani sonradan alışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?