Eşimin GENİŞ CEVRESI

Yok ben yaşı geçmiş gibi yorumlara söylüyorum 50 yaş yaşı geçmiş olmuyor açıkçası ben öyle görüyorum Türkiyede 50 yaş dedin mi hemen mezara koyacaklar yahu Avrupada millet 80 yaşında bisiklet kullanıyor

Ya tam konuya göre bir kavram arıyorum siz yazdınız. Kemik çevre , kemik hayat , kemik alışkanlıklar. Adam hayatını bekar yaşamış full neredeyse. Ben 30lu yaşlarda evlendim bazı şeyler zor geldi mesela. Haber vermek gibi gibi.

Zoruma gidende o başta çok iyiydi birlikte biyerlere gitmek isterdi. Ailem tutucu olduğu için gidemedik basbasa evlenince yaparız diye düşündüm sonuç husran

Yahu adam gideceği yere gitmiş göreceği şeyi görmüş. Sizinle aynı heyecana sahip olmasını beklemeyin. Yaşını, tecrübesini hiç hesaba katmıyorsunuz. Bu yaşa kadar kimseye hesap vermeyen yaşamış, bu düzeni biliyor buna alışmış. Siz diyorsunuz ki hadi bir kağıda imza attık şimdi başka biri ol. Alışkanlıklarını değiştir. Adam zaten artık yaşım geldi eve geldiğimde beni bekleyen biri olsun, önüme sıcak yemek koysun bunun yaşlılığı da var diye evlenmiştir.

Cog101: ikimizde dogma buyume istanbulluyuz
Mat101: 26+27 =53 bu demektir ki 26 yasinda cocuk sahibi olan biri 27 sene sonra dede olabilir bunlar da gayet uni mezunu yetiskin ebeveynlerdir. Zuzushh kendinizle kıyaslamanızın konuya katkısı yok.

2.evliliği çocuğu var belki istediği yaşlarda bulamadı değer veren birini buldu evlendi ha deyince seveceği insanı hem de aynı yaşlarda nasıl bulsun millet elektrik alamıyor elektrik almış evlenmiş
Niloya bu adam 32 yaşında iken 20 yaşında çocuklu bir kadınla evlenmezdi. Konu sahibi de çocuksuz olsa 53 lük adam talipleri arasına giremezdi. Gerçekçi olalım biraz canım, elektrik falan boş iş, beklentiler uyuşur gibi olmuş küt diye evlenmişler. Şu an adam açısından zaten her şey yolunda. Kadın için öyle değil.

Yaşını yazmamın sebebi bu yaşta evlenmiş karısına tutunmasi gerekirken aksine davranışlar sergilemesini düşündüğümden. Okuyanlar da böyle düşünebilir diye belirttim

Size inanmak istedim. Ama bal gibi yaşını takıyorsunuz. Bence kendinize dürüst olun. Zaten takılmayacak gibi değil.

2.evliliği çocuğu var belki istediği yaşlarda bulamadı değer veren birini buldu evlendi ha deyince seveceği insanı hem de aynı yaşlarda nasıl bulsun millet elektrik alamıyor elektrik almış evlenmiş
Evlenmek isteyenler cocugu sorun etti evlensem daha zor olacaktı benim için evlat bu

Adamın yıllardır alışılagelmiş bir düzeni olmuş size alışması biraz zaman alır onu size çekecek olan sizsiniz dırdır edip daha da kaçırmayın adamı

Benim babam da dede 60 yaşında ama gidip de kart diyemem babama sizler diyebilirsiniz benim için babam gayet gençlere taş çıkartacak gibi
Tamam da babaniz gidip 30 yasinda hatun bulsun eve getirsin. Helallll babammm genclere tass cikar mi diyeceksiniz?

Bi yerde okumuştum, erkekler yaşlandıkça ailelerine daha düşkün oluyorlar diye. Sizinki size göre yaşlı biraz ondandır

Evlenmek isteyenler cocugu sorun etti evlensem daha zor olacaktı benim için evlat bu
Evet sizi anlıyorum erkeklerin geneli öyle çocuklu bayan olduğunda ya ailesi karşı çıkar bırakır ya da kendisi istemez öyle hem sevip hem çocuğunu da kabul edecek kendi yaşlarınızda bulmak zor olabilir

Ayyy vallaha şaka gibisiniz adam 53 yaşında amca ya çevresi 20 yaşında değildir herhalde oturaklı değil ne demek vallahi siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Adam gelmiş kaç yaşına belli bir yaşam tarzı var gencecik kadın ne işiniz vardı elin geçkin herifiyle kadinlari çoğu maalesef ben gencim güzelim bana düşkün olur diye düşünürken evleniyor ama sonuç hüsran buradaki okuduğumuz kaçıncı konu bu
Üzgünüm adam beş altı sene sonra 60 yaşında olucak peki siz dayanırım derseniz devam ne denir ki

Ayy gene avrupa başladiniz. Avrupadaki insanlarla Turkiyedeki insanlarin yipranmasi calisma sartlari, saatleri bile cogunlukla ayni değil. O insanlar bunun ustune spor yapiyor, sabahin korunde kopek gezdirmeye yurumeye cikiyor, koşuyor. Yaşliligi ayni olur mu?
Avrupaya gidip gordunuz mu yoksa internetten okudugunuz seylerle ezbere mi yaziyorsunuz?
Cunku giden biri bunlari da bilir kiyaslar.

Her okudgunuz şeyi, her gordugunuzu alip buraya uyarlayamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…