Eşimin GENİŞ CEVRESI

Tmm da hanımefendi siz nereden tanıyorsunuz eşimin çevresinde bu yorumu yapıyorsunuz

O zaman ile değerlendiremeyiz kadın çocuğu var ve eşinden ayrılmış hem elektrik alıp hem çocuğuyla kabul edecek ayni yaşlarda birini bulmak üstelik güvenilir bu devirde çok zor inanmış ki evlenmiş belli şartlarda yaş farkı aranmaz

Bizim ülkede yıpranma payı her daim daha yüksek maalesef.

Benim babam da dede 60 yaşında ama gidip de kart diyemem babama sizler diyebilirsiniz benim için babam gayet gençlere taş çıkartacak gibi

Bence siz ne dediğinizi farkında değilsiniz. Huzur evine yada dahiliye yoğun bakımına bir gidin bakın. Bir çoğu 60 yaşın altında. Ve tamamen yaşlılığın getirdiği doğal sebeplerden dolayı ordalar.

Bebe ne alaka , o nerden çıktı. Dayı falan değil elli yaşında adam karısıyla gezebilir.

Babanız köy yerinde 18 yaşında evlenmiş olabilir ama devir değişti.

1) bize köylü ve cahil (18yas evliligi cehalettir) dediginiz icin cevap verdim.
2) 53 yasinda adam amca dayi dededir. Burda bir suru kisi kendi amca/dayilarindan ornek verdi. Ben de dede ornegini verdim.

Tamam da babaniz gidip 30 yasinda hatun bulsun eve getirsin. Helallll babammm genclere tass cikar mi diyeceksiniz?
Allah gecinden versin ama annem ondan önce ölür de babam genç biriyle evlenmek isterse saygı duyarım kusura bakma yani herkesin kendi hayatı siz yadırgayabilirsiniz

Tmm da hanımefendi siz nereden tanıyorsunuz eşimin çevresinde bu yorumu yapıyorsunuz
Siz iyi misiniz cevresini tanımaya ne hacet adamın kalitesinden çevresinin ne olduğu bellidir bu sürpriz değil ki kaldı ki adam yirmili yaşların başında değil hala aklı başında bir çevresi yoksa daha da olmaz
Bu adamın hayat tarzı bu hiç görmeden evlendiniz bundan sonrası için planınız nedir mesleğim yok diye yazmisiniz bir meslek edinip kendinizi kurtarmayi düşünseniz çok daha iyi olur.

Ben ararım herkes de aramalı sonra ağlıyorsunuz bu erkeklerin totosunu tavandan indiremiyoruz diye.

Size katılıyorum 50 yaşında hemen dede az kaldı mezara gömecekler millet Avrupada 80inde bisiklet sürüyor bizim milletimizde var bu yaş kıstası
Buranın riyakarlığı bence çünkü kırkbeş yaşında bekar kadın evlenemiyorum diye konu açınca aslan kesiliyorlar korumaya geçiyorlar ama elli yaşında erkek oluyor dede

Şimdi hastaneye dahiliye yerine başka servise gitseniz orada da her yaşta insan dahiliyede de her yaşta insan bulabilirsiniz biraz saçmalamışsınız 50 yaşında insanın neresi yaşlı Allah aşkına

Gerçekten yaşıyla ilgili sorunum yok. Aksine bu yaştaki bir adam değer verir diye dusundum

Yani sırf değer veriyor diye bu yaştaki biriyle evlenmek akıl alır gibi değil. Tek amacınız değer vermesi ise o zaman huzur evinden birini seçmek daha mantıklı olurdu dizinizin dibinden ayrılmazdı. Ayrıca şuan sorun olmasa bile bir kaç sene sonra sorun olucak o zaman ne yapacaksınız. Adam zenginde değil bakıcısı siz olacaksınız. Her bakımdan yanlış bir evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…