- 7 Ekim 2023
- 40
- -13
- 1
- 34
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Tmm da hanımefendi siz nereden tanıyorsunuz eşimin çevresinde bu yorumu yapıyorsunuzAyyy vallaha şaka gibisiniz adam 53 yaşında amca ya çevresi 20 yaşında değildir herhalde oturaklı değil ne demek vallahi siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Adam gelmiş kaç yaşına belli bir yaşam tarzı var gencecik kadın ne işiniz vardı elin geçkin herifiyle kadinlari çoğu maalesef ben gencim güzelim bana düşkün olur diye düşünürken evleniyor ama sonuç hüsran buradaki okuduğumuz kaçıncı konu bu
Üzgünüm adam beş altı sene sonra 60 yaşında olucak peki siz dayanırım derseniz devam ne denir ki
O zaman ile değerlendiremeyiz kadın çocuğu var ve eşinden ayrılmış hem elektrik alıp hem çocuğuyla kabul edecek ayni yaşlarda birini bulmak üstelik güvenilir bu devirde çok zor inanmış ki evlenmiş belli şartlarda yaş farkı aranmazNiloya bu adam 32 yaşında iken 20 yaşında çocuklu bir kadınla evlenmezdi. Konu sahibi de çocuksuz olsa 53 lük adam talipleri arasına giremezdi. Gerçekçi olalım biraz canım, elektrik falan boş iş, beklentiler uyuşur gibi olmuş küt diye evlenmişler. Şu an adam açısından zaten her şey yolunda. Kadın için öyle değil.
Bizim ülkede yıpranma payı her daim daha yüksek maalesef.Yok ben yaşı geçmiş gibi yorumlara söylüyorum 50 yaş yaşı geçmiş olmuyor açıkçası ben öyle görüyorum Türkiyede 50 yaş dedin mi hemen mezara koyacaklar yahu Avrupada millet 80 yaşında bisiklet kullanıyor
Benim babam da dede 60 yaşında ama gidip de kart diyemem babama sizler diyebilirsiniz benim için babam gayet gençlere taş çıkartacak gibi
Bebe ne alaka , o nerden çıktı. Dayı falan değil elli yaşında adam karısıyla gezebilir.
Babanız köy yerinde 18 yaşında evlenmiş olabilir ama devir değişti.
1) bize köylü ve cahil (18yas evliligi cehalettir) dediginiz icin cevap verdim.Cog101: ikimizde dogma buyume istanbulluyuz
Mat101: 26+27 =53 bu demektir ki 26 yasinda cocuk sahibi olan biri 27 sene sonra dede olabilir bunlar da gayet uni mezunu yetiskin ebeveynlerdir.Zuzushh kendinizle kıyaslamanızın konuya katkısı yok.
Allah gecinden versin ama annem ondan önce ölür de babam genç biriyle evlenmek isterse saygı duyarım kusura bakma yani herkesin kendi hayatı siz yadırgayabilirsinizTamam da babaniz gidip 30 yasinda hatun bulsun eve getirsin. Helallll babammm genclere tass cikar mi diyeceksiniz?
Adamın yıllardır alışılagelmiş bir düzeni olmuş size alışması biraz zaman alır onu size çekecek olan sizsiniz dırdır edip daha da kaçırmayın adamı
Siz iyi misiniz cevresini tanımaya ne hacet adamın kalitesinden çevresinin ne olduğu bellidir bu sürpriz değil ki kaldı ki adam yirmili yaşların başında değil hala aklı başında bir çevresi yoksa daha da olmazTmm da hanımefendi siz nereden tanıyorsunuz eşimin çevresinde bu yorumu yapıyorsunuz
Size katılıyorum 50 yaşında hemen dede az kaldı mezara gömecekler millet Avrupada 80inde bisiklet sürüyor bizim milletimizde var bu yaş kıstasıBabanız köy yerinde 18 yaşında evlenmiş olabilir ama devir değişti.
O zamanki davranışları50 yaşına kadar evlenmemiş bir erkegin, evlendikten sonra aile babası kıvamında olacağını size düşündüren neydi?
Ben ararım herkes de aramalı sonra ağlıyorsunuz bu erkeklerin totosunu tavandan indiremiyoruz diye.O zaman ile değerlendiremeyiz kadın çocuğu var ve eşinden ayrılmış hem elektrik alıp hem çocuğuyla kabul edecek ayni yaşlarda birini bulmak üstelik güvenilir bu devirde çok zor inanmış ki evlenmiş belli şartlarda yaş farkı aranmaz
E sende evlenmeseydın bacım bılıomuydun böyle olacağını. Alısır zamanla ama sabretmen lazım.Evlenmeseydi madem ayyh Allahim düştüğüm durum
Kendinden 20 yaş küçük ile evlenip 5 yaş büyüğe annem yaşında diyenleri duydu bu kulaklar ya.Ben ararım herkes de aramalı sonra ağlıyorsunuz bu erkeklerin totosunu tavandan indiremiyoruz diye.
Buranın riyakarlığı benceSize katılıyorum 50 yaşında hemen dede az kaldı mezara gömecekler millet Avrupada 80inde bisiklet sürüyor bizim milletimizde var bu yaş kıstası
Şimdi hastaneye dahiliye yerine başka servise gitseniz orada da her yaşta insan dahiliyede de her yaşta insan bulabilirsiniz biraz saçmalamışsınız 50 yaşında insanın neresi yaşlı Allah aşkınaBence siz ne dediğinizi farkında değilsiniz. Huzur evine yada dahiliye yoğun bakımına bir gidin bakın. Bir çoğu 60 yaşın altında. Ve tamamen yaşlılığın getirdiği doğal sebeplerden dolayı ordalar.
Neydi davranışları?O zamanki davranışları
Gerçekten yaşıyla ilgili sorunum yok. Aksine bu yaştaki bir adam değer verir diye dusundum
Valla burada içi geçmiş genç yaşta erkek eşleri dolu konu açan eşim istiksiz ne yapiciğim diyenBen ararım herkes de aramalı sonra ağlıyorsunuz bu erkeklerin totosunu tavandan indiremiyoruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?