Aslında arkadaşlar kabul etmek istemesede burdaki yazdıklarınızı okudukça erkekler hakkındakiii düşüncelerinizi ne kadar canımı acıtsada bizzat eşimin ağzından ben bile duyuyorumm ,yazdığın her satırı daha önce duydumvallahi canım ben ev kadınlarını aşağılamıyorum cunku kendimde hafta sonları ev hanımlıgını fazlasıyla yapıyorum
ayrıca yuksek lisans sahibi olmak da birsey degil ben konumda doktora vermiş biriyim. Tv'ye program a cıkmam icin
2 kanaldan teklif geldi kabul etmedim o kadar tanınmış biriyim ve gercekden oldukca geniş bir aralıkda insan bana geliyor.
Cunku maddi durumu olmayan insanlara ya cok cüzzi ücretler alıyorum yada ücret almıyorum.
Zaten benim yazdıklarımı bazen eşimde okuyor ve cok acımasızsın diyor, bende diyorum ki, eger gercekleri iki tarafında
gozunden yazmayacaksam anlamı ne olur, bir kadının gozunden yazarsam tek yanlı yazmış olurum ve kadını yanlış
yonlendiririm cunku bir kadın asla ve asla eger uzman degilse erkegin gozunden bunu goremez ve sadece konu komşunun
yorumlarına göre ilişkisini yurutur.
Dunyada psikolojik danışmanlık cok ciddi bir muessesedir bunun bir uzmanlıgıda aile terapistleridr. Bizde ise bizler neyazıkki
dile getirildigimizde bazıları deli doktoru muamelesi yapıyor hala ve kendilerini hasta olarak goruyorlar ama arkadaş muhabbetlerinde
cok rahatca dertlerini paylaşıyorlar. Benim bu kadar rahat olma sebebim hastalarımın beni doktorları degil o kırathanede okeye döndükleri
kankaları gibi görmeleri, bazen oyle hastalarım gelirki adam sadece okey masasında konusuyor diye iş yerimdeki bazı insanları da cagırır
okey masası kurarız ve o konusmayan adam sanki arkadaş masasındaymış gibi rahatlar ve konusmaya baslar.
Tabi bu ve bunun gibi daha bircok yontem var psikolojide bunları bilmeyen anlayamaz
21 ayda aldigin kilodan mi sikilmis bu adam. Bak sen hergeleye. Tatli yapmiyomussun. Hay yarabbim. O kadinlar yapiyo muymus? Cildirdim okurken yaptiklarini. Ne diyecegimi bilmiyorum. Yarin obur gun bunjn hamilrligi var dogumu var hastaligi var yasliligi var. Bu kadar cabuk mu sikiliyormus bu. Bunlar hep kendini aklama cabalari. Evlenmeseymis o zaman. Hicbirimiz evlendigimiz gunku halimizde degiliz. Maddi imkanlar olcusunde kendimize bakiyoruz. Ama gunden gune de yaslaniyoruz. Yuzumde her cizgi ciktiginda eyvah kocam beni begenmeyecek psikolojisiyle mi yasicam ya.
Bosanma simdilik ama iyi gozlemle. Daha cok basindasn evliligin. Hayat boyle heriflere harcanmayacak kadar guzel..
çocukk olunca alınacak kilolar olunca ne olacakk değilmii pekii
Aslında arkadaşlar kabul etmek istemesede burdaki yazdıklarınızı okudukça erkekler hakkındakiii düşüncelerinizi ne kadar canımı acıtsada bizzat eşimin ağzından ben bile duyuyorumm ,yazdığın her satırı daha önce duydum
Aslında arkadaşlar kabul etmek istemesede burdaki yazdıklarınızı okudukça erkekler hakkındakiii düşüncelerinizi ne kadar canımı acıtsada bizzat eşimin ağzından ben bile duyuyorumm ,yazdığın her satırı daha önce duydum
O kendine bakiyor mu? Manikur pedikur yaptiriyor mu mesela. Karni kasli mi? Gogus killarina epilasyon yaptiriyor mu? Sana daha seksi gorunmek icin caba harciyor mu? Biraksin bu isleri. Hepimiz hayat kosusturmacasindayiz. Yipraniyoruz. Spor salonuna gitmeye bile vakit kalmiyor. Bence en temel ihtiyac ama yapamiyoruz. Biz bu kadar yipranirken onlar sen bakimsiz diyip kari kiz pesine takilcak ha? O kadar bol vakti varsa gelsin bi aksam yemek yapsin ben de o arada kuafore gidiyim. Spora gidiyim.
Karabibercim bunlar erkekler tarafında sıralanana bariz yalanlar sadece. Bizlerin küçüklükten itibaren bilinçaltlarımıza yüklenmiş erkekleri koruma amaçlı yalanlar.
Bunları bilmek uzmanlık sayılıyorsa her evli kadın uzman olabilir. Sulusevgi enteresan bir şey söylemedi. Kadın kendine bakmak zorundadır. Kadın ev işlerini zamanında bitirmek zorundadır, çocuklarını iyi yetiştirmek zorundadır. Erkeğini cinsel anlamda doyurmak zorunda. Peki ya bizim açlıklarımız? Bunlar sadece ataerkil toplum düzeninin aldatmacaları. Her erkek bunları söyler evet. Ama uzman söyleyemez.
Ablamız karar verememiş daha ne olduguna mazur gör
Arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. Iki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye Helios bilmem ne yazmış ama cevap alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. İçim içimi yiyor dünden beri..
pardon cevabını şimdi okudum
oncelikle erkegin kadından daha dusuk egitim seviyesinde olması onda bir aşağılık kompleksi yaratır.
ister eve ekmegi o getirsin bu erkekde bir kompleks sebebidir. Ayrıca ikinizde calısıyormusunuz ?
Mesela erkek kadının daha cok kazanmasından da hoşlanmaz hemde hic haz etmez.
Bu arada kac senelik evlisiniz ? Nasıl evlendiniz? Yani görücü usulu mu yoksa birbiriniz mi buldunuz.
Aslında erkegin aldatmasında sebep cokdur.
boşanmak için ne bekliyorsunuz
bence siz evli değilsiniz yanılıyormuyum?
evet evli değilim ama evli olup olmamak fark etmez bence böyle bir şeyi hiç bir kadının kabul etmemesi gerekir resmen aldatılmak bu
Boşanmayacaksan hiç konuyu açma.
Yok yere yüz göz olma derim.
Boşanacaksan zaten uzatmanın anlamı yok.
Nasil yani? Bunun yüz göz olmakla ne ilgisi var kadinin esi, sokaktan gecen herhangi bi adam degil, tabiki bildigini söyliyecek. Gerekirse hesap soracak. Evliligi sürdürmek icin susmak mi lazim illa yani. Adam yapar kadin susup oturur.... Vay be...
Ben yazan arkadasin boyle bir niyetle yazdigini dusunmuyorum. Eger aldatilan insan terketmeyi dusunmuyorsa, karsisindan bekledigi ikna edilme cabalarini gormek veya pismanliginin coklugunu gorup icini rahatlamak amacli olmamali. Boyle bir seyi yapan zihniyetle evli kalmayi dusunuyorsaniz zaten bu hareketleri de beklemek sizi yipratabilir. Karsidaki ne yaparsa yapsin bu supheyi sokebilir mi? Isin ozu eger aldatilmayi icinizde kabulleniyorsaniz uc maymunu oynamak da belki sizi mutlu edecektir demek istemistir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?