Eşimin gizli Facebook'u

Aslında arkadaşlar kabul etmek istemesede burdaki yazdıklarınızı okudukça erkekler hakkındakiii düşüncelerinizi ne kadar canımı acıtsada bizzat eşimin ağzından ben bile duyuyorumm ,yazdığın her satırı daha önce duydum

çocukk olunca alınacak kilolar olunca ne olacakk değilmii pekii

çocukk olunca alınacak kilolar olunca ne olacakk değilmii pekii

Çocuk olunca illa kilo alınacak ve hamileyken cinsellik eskisi gibi olmayacak o zaman nasıl durmayı düşünüyomuş. Hamileydin e ben erkeğim sonuçta ihtiyaçlarım var diye yine aklar kendini böylesi.

Arkadaşların ve benim de kızdığımız nokta bu düşüncelerin gerçek olmamasından değil bu düşüncelerin "doğru" olmamasından. Yoksa aynı cümleleri feminist bir insan olarak onlarca erkekten ben de duydum. Bir düşünceyi duymak o düşünceyi doğru yapmıyor malesef. Durumun daha da acıklı olan yanı bunları bir "uzman"dan duymak. Bir insan kendince bir fikir sahibidir olabilir. Ama ailelerin sorunlarına ışık tutması beklenen bir insanın daha eşitlikçi daha her iki cinsiyete de hataları konusunda ışık tutacak biri olması beklenir.

Karabibercim bunlar erkekler tarafında sıralanana bariz yalanlar sadece. Bizlerin küçüklükten itibaren bilinçaltlarımıza yüklenmiş erkekleri koruma amaçlı yalanlar.

Bunları bilmek uzmanlık sayılıyorsa her evli kadın uzman olabilir. Sulusevgi enteresan bir şey söylemedi. Kadın kendine bakmak zorundadır. Kadın ev işlerini zamanında bitirmek zorundadır, çocuklarını iyi yetiştirmek zorundadır. Erkeğini cinsel anlamda doyurmak zorunda. Peki ya bizim açlıklarımız? Bunlar sadece ataerkil toplum düzeninin aldatmacaları. Her erkek bunları söyler evet. Ama uzman söyleyemez.

Son düzenleme:

vallahi ağzınıza sağlık .. (konu sahibinin değil kendi eşim için düşündüm de bir an :)

Mesele kabul etmek istememek değil,erkekler bu kadar basit yaratıklar değiller ve sulusevgi de uzman değil,her konusunda mesleğini başka söylemiş.Bu hanımın yazdıklarını lütfen ciddiye almayın.

slm benimde başıma böyle bir şey geldi bende ayrı bir hesap açtım onu ekleyip arkadaş olduk sonra buluştuk

çok haklısınızz

boşanmak için ne bekliyorsunuz

Bu aşağılık kompleksinden dolayımı farklı bir face adresi alıp hatunlara msj atıyor sizce bu adam?
Ben katılmıyorum bu adamlara huzur batıyor saklı bişeyler yapmak hoşlarına gidiyor belkide. o dediğiniz şey bence kadın üstünüm diye adamı ezerse üstünlüğünden dolayı adamı aşağılarsa adamda kendine yakın hissettiği bir hatun bulup abayı yakabilir ama durduk yerde gidip faceden adres alıp elalemle msjlaşıyosa o adamın kalitesidir eşinin mezun olduğu okuldan yada aldığı yüksek maaştan kaynaklanmamaktadır.bence....

bence siz evli değilsiniz yanılıyormuyum?

evet evli değilim ama evli olup olmamak fark etmez bence böyle bir şeyi hiç bir kadının kabul etmemesi gerekir resmen aldatılmak bu

Son düzenleyen: Moderatör:
evet evli değilim ama evli olup olmamak fark etmez bence böyle bir şeyi hiç bir kadının kabul etmemesi gerekir resmen aldatılmak bu

Evliyken boşanmak öyle kolay olmuyor.enine boyuna düşünüp artısını eksisini gözönüne alıp dinleyip inanamaya çalışmak nedeni iyice irdeleyip düzeltmeye çalışmak düzelmiyorsa en son çare ayrılmak gerekiyor normal şartlarda.keşke en küçük problemde arkanı dönüp gitmek kolay olsaydı sevgiliyken olduğu gibi... Allah kimseyi eşiyle evladıyla birde hastalıkla sınamasın.

Boşanmayacaksan hiç konuyu açma.
Yok yere yüz göz olma derim.
Boşanacaksan zaten uzatmanın anlamı yok.

Nasil yani? Bunun yüz göz olmakla ne ilgisi var kadinin esi, sokaktan gecen herhangi bi adam degil, tabiki bildigini söyliyecek. Gerekirse hesap soracak. Evliligi sürdürmek icin susmak mi lazim illa yani. Adam yapar kadin susup oturur.... Vay be...

Son düzenleme:

Ben yazan arkadasin boyle bir niyetle yazdigini dusunmuyorum. Eger aldatilan insan terketmeyi dusunmuyorsa, karsisindan bekledigi ikna edilme cabalarini gormek veya pismanliginin coklugunu gorup icini rahatlamak amacli olmamali. Boyle bir seyi yapan zihniyetle evli kalmayi dusunuyorsaniz zaten bu hareketleri de beklemek sizi yipratabilir. Karsidaki ne yaparsa yapsin bu supheyi sokebilir mi? Isin ozu eger aldatilmayi icinizde kabulleniyorsaniz uc maymunu oynamak da belki sizi mutlu edecektir demek istemistir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Dediginiz gibi de olabilir. Kendini yanlis ifade etmis olabilir tabiki. Ben okuduklarimdan bunu cikardim sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…