Eşimin gizli Facebook'u

gotik1500

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
26
2
86
Adana
Arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. Iki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye Helios bilmem ne yazmış ama cevap alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. İçim içimi yiyor dünden beri..

Son düzenleme:

söylesen inkar edecek bir bahane bulup seni inandırmaya çalışacak arkadaşımın hesabı bile diyebilir. Bence sen de sahte bir hesap al ekle bakalım ne olacak

söylesen inkar edecek bir bahane bulup seni inandırmaya çalışacak arkadaşımın hesabı bile diyebilir. Bence sen de sahte bir hesap al ekle bakalım ne olacak

katılıyorum güzel bir yöntem.Annem yaşarken babamın gizli facebook hesabını buldugundada babam " benım değil askerimin" diye bir savunma yapmıştı bizde inanmıştık. halbuki öyle değilmiş.

Inkar edemez mesajlarda birkaç fotoğrafını göndermiş sürekli cep telefonu elinde ve en son pazar akşamı mesaj atmış

pardon cevabını şimdi okudum

oncelikle erkegin kadından daha dusuk egitim seviyesinde olması onda bir aşağılık kompleksi yaratır.
ister eve ekmegi o getirsin bu erkekde bir kompleks sebebidir. Ayrıca ikinizde calısıyormusunuz ?
Mesela erkek kadının daha cok kazanmasından da hoşlanmaz hemde hic haz etmez.
Bu arada kac senelik evlisiniz ? Nasıl evlendiniz? Yani görücü usulu mu yoksa birbiriniz mi buldunuz.
Aslında erkegin aldatmasında sebep cokdur.

Son düzenleme:
Güven olmayınca ne zor iş. Kısa zamanda çözersin inşallah. En mantıklısı şimdilik eklemek sanki. Durumu daha iyi anlamak açısından.

ınkar edemez mesajlarda birkaç fotoğrafını göndermiş sürekli cep telefonu elinde ve en son pazar akşamı mesaj atmış

öyle bir inkar eder ki aklın şaşar arkadaşım benim fotomu yollamış der sen de inanırsın. Karar senin tabi

Beş yıllık evlimiz ikimizde çalışıyoruz yeni hamileyim bundan önce bir düşüğüm oldu. Severek evlendik. Boşanmayı düşünemem sanırım hele şu anda. Ama bildiğimi söylemezsem devam etmesine nasıl engel olurum?

hmm aslında 5-7 yıl arası evlilikler en yuksek boşanmaların oldugu sürectir. Cunku bu sürecte tarafların istedigi haricinde cocuk olmadıgında
aileler baskı yaparlar ve buda ciftleri bunaltır, yada sizden kaynaklanan bir sebepden ise buda erkek ailesinin tepkisini ceker.
Sizin cocugu 5 sene bekletmeniz dogal istekleriniz dahilinde ise sorun yokdur. Ama herhangi bir sekilde size baglı ve eşinize göre sorun sizde
ise buda bir sorun olarak gözükür. Ayrıca belki acıkca sormam ne kadar dogru olur ama ozellikle cocuk da olmayan bazı evliliklerde 5 seneden
sonra aşklar , alışkanlıga ve ateşli cinsel ilişkiler bitsede kurtulsama dönüşebilir. Bu durumda erkek kendine baska ateşler arayabilir.
Aslında bunların hicbiri kabul edilemez ama erkek bedenini malum organ kontrol ettiginden (cem yılmazın son gosterisinde anlattıgı gibi)
onda mantık aramak imkansızdır. Bu 5 senede calısırken birbirinize ne sıklıkla vakit ayırıyordunuz ? Sonucta calısan insanız dogal olarak ev
temizligi ve diger şeyler size ek külfet ve yorgunluk getirdiginden bu aralarda ilişki sıklıgınız da erkegi rahatsız edecek azalmalar oldumu ?

Engel olamazsin. Zaten senden gizli yapiyor. Yeni hesap acar, yine yapar. Bu defa daha ozenli olur, tablette falan acik unutmaz

Aslında kendimde de hata arıyorum bana sürekli bakımlı ol der kendisi ama benim içimden pek gelmez öyle şeyler biraz da ekonomik sebeplerden dolayı. Bir de kadınlardan birine evliyim ama karım hep uyuyor yazmış bunlar haklı çıkarmaz tatbiki ama bende de suç var sanırım.

Aynen dediğin gibi arkadaşım ayda en fazla iki üçe düşmüştü bebek istememize rağmen hemde. Bu bebek de nasıl oldu anlayamadım yani

canım bunlar çözülebilir şeyler, önemli olan kendi hatalarını görmen. mesela benim eşimin tek arzusu ter kokma temiz kok, yeter der.
beraber olurken mis gibi bir beden kadar onu harekete geciren şey yok benim icin der. Bende onun istedigini hissettigim an ki bunu hareketleri
ile belli eder 80 ler dizisindeki adam gibi sıcak suyu hazırlıyorum derim o mesajı alır, beraber banyo yapar oradan icraata geceriz. ter kokusu
erkegin illet oldugu bir konudur ve angelina jolie bile olsan bircok erkek bundan igrenebilir. Ayrıca uyku konusu beslenmen kaynaklanabilir.

http://www.hekimce.com/?kiid=3301

sitesindeki yazıyı okumanı öneririm.

Kansızlık
Hipotiroid
İdrar yolu enfeksiyonu
Fazla kafein alımı
Besin intoleransı
Uyku apnesi
Tanı konmamış kalp hastalığı

gibi temel sebeplerden olabilir. Mesela benim komşumda troid sorunu cıktı
ve aldıgı haplar ile bunu çözsede spor yapmadıgı icin bu seferde kilo aldı.
İyi beslenmedigin sürece iş + ev seni yorar buda uyku hali yapar. Bu konuda
bence bir doktora gidip gerekli kansızlık ve troid degerlerine baktır bu 2
durum cok sık gözüken uyku problemidir.

Bunun konuyla ne ilgisi var anlamadım?Erkek kadından daha düşük eğitimliyse aldatır mı oluyor?Benim eşim de lise mezunu ama ne aşağılık kompleksi var ne de az kazandın çok kazandın meselesi var,kişileri bu tür etiketlerle genellemek yanlış.Erkeğin aldatmasını bir sebepe bağlamak da yanlış.Üniversite mezunu aldatmaz,görücü usuluyle evlenen aldatır vs vs diye bir şey yoktur.Erkek de aldatır kadın da,vasfı mevkisi yaşı önemli değil.İnsanın karakteriyle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…