arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. ıki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye helios bilmem ne yazmış ama chp alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. Içim içimi yiyor dünden beri..
söylesen inkar edecek bir bahane bulup seni inandırmaya çalışacak arkadaşımın hesabı bile diyebilir. Bence sen de sahte bir hesap al ekle bakalım ne olacak
yaşlar kac? eğitim düzeyleriniz ne ?
ınkar edemez mesajlarda birkaç fotoğrafını göndermiş sürekli cep telefonu elinde ve en son pazar akşamı mesaj atmış
ınkar edemez mesajlarda birkaç fotoğrafını göndermiş sürekli cep telefonu elinde ve en son pazar akşamı mesaj atmış
Beş yıllık evlimiz ikimizde çalışıyoruz yeni hamileyim bundan önce bir düşüğüm oldu. Severek evlendik. Boşanmayı düşünemem sanırım hele şu anda. Ama bildiğimi söylemezsem devam etmesine nasıl engel olurum?
hmm aslında 5-7 yıl arası evlilikler en yuksek boşanmaların oldugu sürectir. Cunku bu sürecte tarafların istedigi haricinde cocuk olmadıgında
aileler baskı yaparlar ve buda ciftleri bunaltır, yada sizden kaynaklanan bir sebepden ise buda erkek ailesinin tepkisini ceker.
Sizin cocugu 5 sene bekletmeniz dogal istekleriniz dahilinde ise sorun yokdur. Ama herhangi bir sekilde size baglı ve eşinize göre sorun sizde
ise buda bir sorun olarak gözükür. Ayrıca belki acıkca sormam ne kadar dogru olur ama ozellikle cocuk da olmayan bazı evliliklerde 5 seneden
sonra aşklar , alışkanlıga ve ateşli cinsel ilişkiler bitsede kurtulsama dönüşebilir. Bu durumda erkek kendine baska ateşler arayabilir.
Aslında bunların hicbiri kabul edilemez ama erkek bedenini malum organ kontrol ettiginden (cem yılmazın son gosterisinde anlattıgı gibi)
onda mantık aramak imkansızdır. Bu 5 senede calısırken birbirinize ne sıklıkla vakit ayırıyordunuz ? Sonucta calısan insanız dogal olarak ev
temizligi ve diger şeyler size ek külfet ve yorgunluk getirdiginden bu aralarda ilişki sıklıgınız da erkegi rahatsız edecek azalmalar oldumu ?
Engel olamazsin. Zaten senden gizli yapiyor. Yeni hesap acar, yine yapar. Bu defa daha ozenli olur, tablette falan acik unutmaz
pardon cevabını şimdi okudum
oncelikle erkegin kadından daha dusuk egitim seviyesinde olması onda bir aşağılık kompleksi yaratır.
ister eve ekmegi o getirsin bu erkekde bir kompleks sebebidir. Ayrıca ikinizde calısıyormusunuz ?
Mesela erkek kadının daha cok kazanmasından da hoşlanmaz hemde hic haz etmez.
Bu arada kac senelik evlisiniz ? Nasıl evlendiniz? Yani görücü usulu mu yoksa birbiriniz mi buldunuz.
Aslında erkegin aldatmasında sebep cokdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?