Eşimin gizli Facebook'u

Tamam

Hohohohoho gerçekten komik.
Arkadaş saldırı yapan sözlüğü karıştırmış, o yüzden konu buraya geldi.

arkadaşım YORUMLARI BURAYA kadar okudum
bundan 6 ay kadar önce eşim bi iş çıkışı geç gelceğini söyledi..bende eve gittim çok yorgundum 21,30 gibi uyudum..uyandım 23,45 baktım yok hemen aradım nerdesin dedim.asağıdayım arabayla kaza yapmış.hemen indim aşağı onda bişi yok arabanın önü göçmüş..sonra öptüm ağzı içki kokuodu..eve girdik yorgunum yatcam dedi.yattı bende uyumuştum ya uykum kaçtı kalktım ..( hiiiç bu güne kadar telefonuna ellemedim)Allah işte telefonuna bakayım dedim kapalıydı şarzdaydı açtım..whatsaap tan msj naptın vardın mı eve ??erkek ismiyle kayıtlı telde android kim arıyor programından baktım ŞULE..sonra eşim gibi konuşmaya başladım..ağzından laf almaya çalıştım..ilk kez buluştuklarını 2 duble içtiklerini evli olduğunu bilmediğini öğrendim..uyku tutar mı yokk..salonda uyuya kalmışım..saat 5 eşim geldi neden burda yattın hadi gel yatağımıza dedi.hayır gelmicem dedim..ısrar etti şule kim dedim şok oldu...uyku sersemisin gel hadi yatalım dio hala.bende önce şuleyi konuşalım bi bakalım dedi direkt kıvırmayla başladı işte iş yaptığım firmada çalışıo servisi kaçırmış evine bıraktım dedi....
yok dedim içki de içmişsiniz ya işte canı sıkkınmış bişey içtik dedi kıvranmaya başladı tabi...dedim bu kadın evli olduğunu da bilmio...
başladı ağlamaya ama nasıl ağlama onun bu hala düşceğini hayatta düşünmezdim.ben yüzüğü çıkardım masaya koydum dedim ki bitti..nasıl ağlıo sarılmaya çalışıo yok dedim sabaha kadar ağladık ben işe gitmedim dedim git seni görmek istemiyorum...sonra çıktı gitti..ben kendi telefonumdan yazdım kadına...dedim ben eşiyim ..kadın abana hiç bulaşma evli olduğunu bilmiodum dedi..sonra amacım sana çatmak değil.bikaç bişey öğrenmek istiyorum dedim...netten sahte facebook adresinden tanışmışlar..benimki 1 ay yazmış buluşalım diye...bekar olduğunu annesiyle yaşadığını 7 yıllık ilişkisinden 2,5 yıl önce ayrıldığını anlatmış...yani benden önceki hayatını.....ben yıkıldım tabi napcağımı bilemedim ağlıyorum sürekli ..böyle bi durumda napılır bilemedim...izin almış eve geldi ağlamaya devam ben seni çok seviyorum senden çok memnunum ben salağım sana bunu yaptım sen bunları haketmiyosun...sonra anneme gittim annem de bigece kaldım ama annemlere söylemedim olayları şehir dışına gitti dedim...ertesi gün gittim eve konuştuk...sonuç eve döndüm bi hafta onnunla yatmadım..barıştık ....bu olaydan 2 ay sonra telefonuna wecahat yüklemiş...tabi ara ara teli hep karıştırıyorum..ben de tel yükledim profil oluşturdum..sahte tabi...ekledim bunu yazışmaya başladık anlatıo işte kendini bekar olarak tabi neyse buluşma kararı aldık aynı gün ...arkadaşlarımla buluşcam diye pazar günü evden çıktı arkadan ben çıktım..buluşma noktasına gittim..tabi o arabayla gittiğinden yarım saat geç gittim..baktım beklio orda...elim ayağım boşaldı..napcağımı bilemedim..beni görmedi hala beklio orda...nasıl oldum tahmin edemezsiniz sonra yüzleşmek için yürüken beni gördü ve kaçtı......
sonra ben ablasına haber verdim ikimizde arıoruz tel kapalı...nereye gitceğimi napcağımı bilemedim deli gibi yürüdüm..bu halde anneme gidemem ablası çağırıo istemiyorum eve gitmek isytemiyorum...sonra kuzenime gittim..
anlattım konuştuk ettik ..napmak istiosun dedi ???boşanmak mı??çok seviyorum ....çok kızgınım ...napıcam??
1 hafta kuzende kaldım 7.günde anneme gittim yine şehir dışında dedim..

Peki sonra ne oldu?

eee sonra? arkası yarın gibi bırakmışsınız..

Peki sonra ne oldu?

annem bişeyler olduğunu anladı anlattım bende....
şook oldular tabi hiiiiç beklemiolar eşimden böyle bişey...kimse beklemio..
sonra annem aradı...böyl eoturup konuşmadan olmaz dedi..napcaksanız konuşun dedi..
utana sıkıla geldi eve (annemlerden utanıo tabi) konuştuk o beni almaya gelme düşüncesindeydi gitmeyince şok oldu
neyse annem kayın valideme söylemiş..olaylar karıştı falan ben kuzenlerdeyim kayınvalidem almaya gelcez seni dedi..
sonra gelmeyin dedim..olaylar....herkesten ayrı yorumlar...ben gel konuşalım dedim..geldi dışarda konuştuk ..ölmüş babasının üzerine yemin etti..
konuştuk ...senin derdin ne dedim benden mi sıkıldın sevmiyomusun amacın ne sorun ne ??işlerinde sıkıldığı para açısından bunaldığı dönemlerde yapıo bunları...kendini zayıf hissettiğinde..bana dediği ona ilgisizmişim(o da ilgisiz) ona özel tatlı yapmıomuşum..kilo almışım(o da aldı)....ama beni çok seviomuş,,,eskisi gibi olmak istiomuşş...sonuç barıştık...
yoruldum bunları yaşamaktan bikez daha şans vericem...

ben de eskisi gibi ilk zamanlarda olduğum gibi değilim işten geç geliyorum yemek temizlik yarının yemeği biraz ilgisiz bıraktım..bunu söylüyorum ama tabi haklı sebepler değil.o da ilgisiz..kilo aldım o da aldı .vs vs..şimdi eskisi gibi olup bide böyle bi şans vericem

şimdi bu kadar şeyden sonra sinirlerim çok yıprandı..geçen gece ağlama krizi geçirdim..
bilmiyorum bundan sonra neler olucak şimdilik güzel.tabi takibe başlıcam yine

şimdi bu kadar şeyden sonra sinirlerim çok yıprandı..geçen gece ağlama krizi geçirdim..

Zormuş senin durum.. Sürekli bi paranoyak hali, telefon kurcalama falan delirir insan. Ben şahsen kafayı yerdim yapan bi daha yapmış üçüncüsünü neden yapmasın derdim? Hadi bu adamdan çocuk yaptın inanabilir misin o çocuğun sağlıklı bir aile ortamında büyüyeceğinden.. Her an aldatabilecek bir baba ve onu affeden anne.. Yok zor valla allah kimsenin başına vermesin.

Sony Xperia Z

tekrar güvenene kadar çocuk düşünmüyorum zaten...(bu arada 21 aylık evliyim)

Geçen gün ağlama krizi geçirdiyseniz şimdilik güzel olan ne? Psikolojiniz mahvolmuş, şans vermiş yeniden aldatılmışsınız bence affedin ya da etmeyin bir uzmandan yardım alın. En azından kendi sağlığınız için.

tekrar güvenene kadar çocuk düşünmüyorum zaten...(bu arada 21 aylık evliyim)

21 ayda aldigin kilodan mi sikilmis bu adam. Bak sen hergeleye. Tatli yapmiyomussun. Hay yarabbim. O kadinlar yapiyo muymus? Cildirdim okurken yaptiklarini. Ne diyecegimi bilmiyorum. Yarin obur gun bunjn hamilrligi var dogumu var hastaligi var yasliligi var. Bu kadar cabuk mu sikiliyormus bu. Bunlar hep kendini aklama cabalari. Evlenmeseymis o zaman. Hicbirimiz evlendigimiz gunku halimizde degiliz. Maddi imkanlar olcusunde kendimize bakiyoruz. Ama gunden gune de yaslaniyoruz. Yuzumde her cizgi ciktiginda eyvah kocam beni begenmeyecek psikolojisiyle mi yasicam ya.

Bosanma simdilik ama iyi gozlemle. Daha cok basindasn evliligin. Hayat boyle heriflere harcanmayacak kadar guzel..

ağlama krizi bi çeşit sinir boşalmasıydı bence...iyi olan şu ki aramız birbirimize olan ilgimiz..cinsel hayatımız da normala dönüyo yavaş yavaş..ayrıca psikiyatr a gittim o malum şurubu içiyorum..eşimi de gönderdim..o na eşinizle sosyalleşin birlikte zaman geçirin falan demiş

koşturmacalardan fırsat olduğu kadar bakabiliyorum kendime tabi ...eve gel yemek hazırla bulaşıkları hallet ertesi günün yemeğini yap saat 22,30 oluo ee nerde bana zaman ..ha tabi elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum kendimle..

zaten gözlemlemelerim devam edio arada kontrol ediyorum..
hakkım da hayırlısı ...
bunları yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi

O kendine bakiyor mu? Manikur pedikur yaptiriyor mu mesela. Karni kasli mi? Gogus killarina epilasyon yaptiriyor mu? Sana daha seksi gorunmek icin caba harciyor mu? Biraksin bu isleri. Hepimiz hayat kosusturmacasindayiz. Yipraniyoruz. Spor salonuna gitmeye bile vakit kalmiyor. Bence en temel ihtiyac ama yapamiyoruz. Biz bu kadar yipranirken onlar sen bakimsiz diyip kari kiz pesine takilcak ha? O kadar bol vakti varsa gelsin bi aksam yemek yapsin ben de o arada kuafore gidiyim. Spora gidiyim.

Umarım daha fazlasını da demiştir. Umarım bu son şansını artık iyi değerlendir adam ol falan da demiştir. Yoksa sosyalleşmenin dibine de vursan göz dışarı kayarsa hiç bir faydası olmuyor.

Katılıyorum. Konu sahibi arkadaşlım neden affettin bilmiyorum ama umarım eşine bu ilgisizlik ve kendine bakmama konusunda hak verdiğinden değildir. Umarım sadece sevgin için bir şans daha demişsindir. Çünkü eşinin haklı tarafı yok.

tabiki seviyorum ..asıl affetme sebebim bu ..birde değiniz gibi ona da söylüyorum artık bakım konusunda sende şunu yap falan diye...genel konularda da daha net konuşmaya karar verdik.aman kırılmasın diye söylemediğimiz şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…