Eşimin gizli mesajlasmasi

Adaadanananana

Baslangic:91 guncel:88.3 hedef :57 💞
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
256
916
18
35
Eşim bayan bir iş arkadaşıyla yazisiyor ve bunu her defasında benden saklıyor odaya girer girmez mesajı kaldırıyor eli ayağı birbirine girip tedirgin oluyor ben kızınca açıyor normal iş geyikleri görüyorum genelde ama bu durum çok sinirimi bozuyor şimdi yine tartıştık bir insan neden böyle bir gerizekalilik yapar anlam veremiyorum mesajlar neden saklanır ve her yazistiginda mutlu görüyorum yüzünde gülümseme öyle yakalıyorum çoğunlukla çok sinirim bozuldu

Son düzenleme:
İş arkadaşı erkek mi? Küfürlü konuşuyor olabilirler ya da erkek muhabbeti yapıyorlardır (kadınlar hakkında değil) sizin görmenizi istemiyordur belki. Kiminle yazıştığını bilmek tamam da mesajların içeriğine kadar didiklemek de ne bileyim :KK12:

İş arkadaşı erkek mi? Küfürlü konuşuyor olabilirler ya da erkek muhabbeti yapıyorlardır (kadınlar hakkında değil) sizin görmenizi istemiyordur belki. Kiminle yazıştığını bilmek tamam da mesajların içeriğine kadar didiklemek de ne bileyim :KK12:
Bir kadın ile yazisiyor şu an sinirden kalbim öyle bir atiyorki inaniin elim titreyerek yazıyorum eksik yazmisim

Genelde erkek ortamı ağzı bozuk kişiler salak saçma resimler gönderilebiliyor koca koca herifler ergen muhabbeti döndürüyorlar bende şaşırıyorum ama gruptan çık deme kadar müdahale etmek istemiyorum ben saldım arada bi bakıyorum okadar

Ben mesajlaşirkende eşimin yâda kızımın bakmasını istemem gülerim gülümserim ama gerizekalı değilim yâda eşimi aldatmıyorum.Sadece o benim özelim.
Bakmasını istememek ayrı mesele mesajı silmese öyle geyik muhabbet dese anlarım ama kaldırıyor ekrandan eli ayağı birbirine giriyor yan gözle beni yokluyor

Eşim iş arkadaşıyla yazisiyor ve bunu her defasında benden saklıyor odaya girer girmez mesajı kaldırıyor ben kızınca açıyor normal iş geyikleri görüyorum genelde ama bu durum çok sinirimi bozuyor şimdi yine tartıştık bir insan neden böyle bir gerizekalilik yapar anlam veremiyorum mesajlar neden saklanır ve her yazistiginda mutlu görüyorum yüzünde gülümseme öyle yakalıyorum çoğunlukla çok sinirim bozuldu
Erkekle mesajlasıyorsa anlarımda kadınsa bende sinirlenirim. Ki bende kız arkadaslarımla konusunca sılerim eşim okusun istemem ya dertleşmisimdr yada geyık yapmısımdr ama olayda karsı cins varsa bi sinir gelir banada

Erkek olsa küfür vs vardır diye derdim ama kadınmış. Madem iş muhabbeti konuşuyorlar neden siz gelince kaldırıyor ki? Demek ki iş muhabbeti bile olsa sizin rahatsız olacağınızı düşündüğü bir durum bu kadınla konuşması bunun farkında kendisi de. Bence bir uyarın gereği var mı yani bu mesajlaşmanın..

Genelde erkek ortamı ağzı bozuk kişiler salak zaçma resimler göndelebiliyor koca koca herifler drgsn muhabbeti döndürüyorlar bende şaşırıyorum ama gruptan çık deme kadar müdahale etmek istemiyorum ben saldım arada bi bakıyorum okadar
Keşke böyle olsaydı ancak hanımefendinin eşi bir kadınla mesajlaşıyormuş maalesef erkek muhabbeti değil yani olay 🙄

mesajlasirken içi kipirdadigi icin yanlış bir sey yaptığını biliyor o nedenle yazismalarda bir sey olmasa bile siliyor. cunku yazilanlar normal ama duygular aşırı. bence konuşun eşinizle. kacak dövüşmek yarariniza olmaz diye dusunuyorum. bu kisi ile olan diyalogundan rahatsiz oldugunuzu, size kiymet veriyorsa minimuma indirmesini soyleyin. kavga etmeden. eger yukselirseniz gizliye donebilir. yasak olduğu icin daha hosuna gidebilir.

Erkek olsa küfür vs vardır diye derdim ama kadınmış. Madem iş muhabbeti konuşuyorlar neden siz gelince kaldırıyor ki? Demek ki iş muhabbeti bile olsa sizin rahatsız olacağınızı düşündüğü bir durum bu kadınla konuşması bunun farkında kendisi de. Bence bir uyarın gereği var mı yani bu mesajlaşmanın..
3 defa yakaladım 3 defa uyardım sonra yakaladım bişey demedim bazen oda gösterdi bugün bir daha hemen kaldırdı mesajı kadın mesaj atınca göründü ekranda baktım iş muhabbeti ama eli ayağı birbirine girdi

Bence başka kadınla görüşüyor ve anında silip size iş arkadaşı ile olan msji gösteriyor aklıma bu geldi umarım ben yanılıyorsun.

Back
X