Eşimin gizli mesajlasmasi

A aa ne terbiyesizlik ! Anladığım kadarıyla ev hanımısınız. E bu da bir iş, hem de ne gecesi var ne gündüzü. Madem siz de bakkal Hayri efendiyle yarınki alışveriş listenizde bulunan ürünleri konuşun kikir kikir. Sonra da ne cahilsin kocacım, sen bilmezsin diyin ! Pes!
Ya evlendigimiz gunden beri ne bir çiçeğini ne de bir tatlı sözünü duymadım ama yuvarlanıp gidiyoruz iki iyi anlaşan ev arkadaşı gibi çok zoruma gidiyor hala ne yapacağımı şaşırdım

Erkekler gülecegi, eglenecegi, mutlu olacagı kadını zar zor bulur. Yani bizler gibi degiller degisik varlıklar.
Bir erkek mutlu oluyorsa özellikle bir kadının mesajlarına gülüyorsa gizliyor ve siliyorsa acık ve net sekilde kadından hoslanıyordur. Kimse kendini kandırmasın.
Kadın evli evli kadınla ne düşünün diyor

Size yazdım çünkü merak ediyorum benim yüzünü gulduremedigim adamı başka kadınlar guldurdugu için anlamsız kıskançlık mi yapiyorum 😭

Eşimin iş yerinden birsisi (erkek)nin eşi şimdi iş yerinden bir başkasının eşi oldu. Aldatılan adam utancından işi bıraktı. Bu işler evli bekar ayırmıyor, niyeti bozan bozuyor vesselam

Hayır karşı taraftan yeşil ışık görse seni boşar resmen gidişat o gülmeler sırıtmalar ne flörtün ortasına düşmüşsün sanki eşi değilsin annesisin o da kız arkadaşıyla fingir fingir

Konu sahibi saf mısınız? Evli bir kadın neden güle kahkaha evli bir adamı güldürmeli mesajlar atsın? Ve bir evli adam neden mesajları karısından gizlesin? Evli bir adam neden karısı yakaladıgında eli ayagı birbirine dolassın bu da korku demek.

Masallah kadının kocası da amma geniş karısı gece yarılarına kadar elin herifiyle fingirdiyor
Valla ben çok bagnazim galiba bilmiyorum artık çoğu zman yanında bile yatmiyorum istemiyor da zaten seziyorum çocuklar biraz vizildaninca geç çocuğun yanına diyor hemen bende kezban geciyorum ramazanda 1 defa odamda yattım sahiplenmis de hasbam kavga ettik ne yaptiysam çıkmadı odadan bağırdı çağırdı çıktım çocuklar ayrı tedirgin oldu benim yüzümden 😔

Cok normal bisiymis gibi anlattiniz daha once boyle bi durumla karşılaştınizmi nasil bu kadar sakin kalabiliyorsunuz🤔

Hayır karşı taraftan yeşil ışık görse seni boşar resmen gidişat o gülmeler sırıtmalar ne flörtün ortasına düşmüşsün sanki eşi değilsin annesisin o da kız arkadaşıyla fingir fingir
Aynen 😔 birinizde abartiyorsunuz demenizi bekledim galiba kendimi kandirmak için

Ya evlendigimiz gunden beri ne bir çiçeğini ne de bir tatlı sözünü duymadım ama yuvarlanıp gidiyoruz iki iyi anlaşan ev arkadaşı gibi çok zoruma gidiyor hala ne yapacağımı şaşırdım

Gider tabiki. Siz kim bilir bütün gün iki muhabbet edeceğiz diye bekliyorsunuz. Muhabbeti başkasıyla ediyor

Cok normal bisiymis gibi anlattiniz daha once boyle bi durumla karşılaştınizmi nasil bu kadar sakin kalabiliyorsunuz🤔
Dimi çok sakin, adam resmen flört ediyor konu sahibi pısmıs kabuğuna üzülüp duruyor hani bende mi sorun var suan kadını ve kadının kocasına kadar aramış ortalığı yıkmıstım

Öncelikle sakin olun bilirim sinir bozucu ama şu an fiziksel ve ruhsal sağlığınız daha önemli sonra da sizde mesajlaşıyo gibi yapıp saklayın gülümseyin kendinize özen gösterip fotoğraf falan çekmeye başlayın dikkatini çekin yani eşinizin iyice kızınca da anlatın durumu empati yapmasını isteyin liseli ergen gibi o nedir öyle karşıdaki kadına da ayrı ayar oldum o kadın evli mi merak ettim diyodum ki evliymiş pes ya millet ne midesiz inşallah akılları başlarına gelir saçmaladan yazı k ya

Son düzenleme:
Valla pısan kadın değil dişli kadın seviliyor. Siz evinde annesisiniz eşinizin. Camasırını yıka yemeğini yap
O da kadınla flört etsin genç aşıklar gibi
muhtemelen ona sizin icin aramızda ask yok yaaa çocuklar var diye katlanıyorum ayrı yatıyoruz diyordur

İş olarak görüşüyor bile olsa kadından eşiniz hoşlanıyor olabilir kocanızı kendi silahı ile vurabilirsiniz ancak kıskançlık
İmkansız ev hanımı olduğum için tanıdığım kimse yok sanki kiskanmaz da ya ..

Öncelikle sakin olun bilirim sinir bozucu ama şu an fiziksel ve ruhsal sağlığınız daha önemli sonra da sizde mesajlaşıyo gibi yapıp saklayın gülümseyin kendinize özen gösterip fotoğraf falan çekmeye başlayın dikkatini çekin yani eşinizin iyice kızınca da anlatın durumu empati yapmasını isteyin liseli ergen gibi o nedir öyle karşıdaki kadına da ayrı ayar oldum o kadın evli mi merak ettim
Evet evli dediğim gibi bu kelime yakalasam canım bile dese tekmeyi basacagim ama görünürde bişey yok bu durum daha sinir bozucu inanın abartmıyorum

Şimdi bu konuyu erkek arkadaşımla istişare ettim. İkimizde eşinin o kadından hoşlandığını düşünüyoruz. Bir erkek gülerek mesajlaşıyorsa ve bu sürekli devam ediyorsa karşındakinden hoşlandığı içindir.
1-2 defa olsa neyse ama sürekli olması bu kanıya vardırıyor. Tabi sen bunu sorarsan inkar edecek

Back
X