Eşimin gizli mesajlasmasi

Konu sahibi saf mısınız? Evli bir kadın neden güle kahkaha evli bir adamı güldürmeli mesajlar atsın? Ve bir evli adam neden mesajları karısından gizlesin? Evli bir adam neden karısı yakaladıgında eli ayagı birbirine dolassın bu da korku demek.
Safim galiba yada beni salak yerine koyuyor işte bunları bende ona diyorum defol git uğraşamam diyor

Konusmam çünkü konuşmalarda bişey görmedim ya saçma biliyorum ama ters giden birşeyler var belli açık ve net ama delil yok kadinin ilgisi var mı bilemem
Bence de konuşmayın. Siz böyle hissettiğinize göre anladığım kadarıyla geçmişte de yaşadığınız bişeyler var.
Üzgünüm, Allah yardımcınız olsun..

Sizde terbiyeyi öğrenin. Kadına bulunduğunuz öneri gayet açık. Size verdiği cevaba bakarsanız zaten nasıl yanlış yönlendirdiğinizi anlarsınız.
Hayırdır akşam akşam banamı sarıyorsun eşinizi kıskandırin derken git başkası ile konuşmu demek oluyor hanımefendi git elin adamları ile konuşmu diyorum sizin algılama kapatesiniz değişik herhalde gidin çalışın çevre yapın para kazanın ekonomik özgürlük ten bahsettim.. eşim beni kiskanmazki dedi. Bende Esra Erol esprisi yaptım olay bu hani ben delimiyim git kadına aldat demişim gibi davranıyorsun

Eşim bayan bir iş arkadaşıyla yazisiyor ve bunu her defasında benden saklıyor odaya girer girmez mesajı kaldırıyor eli ayağı birbirine girip tedirgin oluyor ben kızınca açıyor normal iş geyikleri görüyorum genelde ama bu durum çok sinirimi bozuyor şimdi yine tartıştık bir insan neden böyle bir gerizekalilik yapar anlam veremiyorum mesajlar neden saklanır ve her yazistiginda mutlu görüyorum yüzünde gülümseme öyle yakalıyorum çoğunlukla çok sinirim bozuldu
Sizin iş yerinden bir erkek arkadaşınız olsa ve sizde bütün gün iş yerinde gördüğünüz yetmiyormuş gibi birde eve gelip mesajlassaniz geyik yapsanız eşinizin tepkisi ne olur acaba

Safim galiba yada beni salak yerine koyuyor işte bunları bende ona diyorum defol git uğraşamam diyor

Ben öyle üzüldüm ki size. Yazdıklarınızın alt metninde çok büyük kırılmışlıklar var. Çocuklarınız ağladığında onları sakinleştirme görevi sadece size ait değil. O çocukları çeyizinizde getirmediniz. Ne size güler yüz gösterip muhabbet ediyor ne evlatlarıyla oynayıp vakit ayırıyor. Öyle ne eşlik ne babalık olmaz. Odasına çekilmiş ergen gibi size defol filan demeye hakkı yok. Sizi hiç tanımıyorum ama göz yaşlarınız benim bile kalbimi kırarken eşinize nasıl işlemiyor anlamıyorum. Ona sorsanız yorgundur, tüm gün sizin ve çocuklarınızın rahatı için çalışmıştır. Siz belli ki sosyal çevresi olmayan, vaktini evlatlarıyla geçiren kendini evine adamış bir eşsiniz ama o kadar cepte görüyor ki ağlamanızı, kırılmanızı önemsemiyor.

O kocalık görevini yapmıyorsa siz de fedakarlık yapmayı bırakın, kendi hakkınıza girmeyin. Kendinizle ilgilenin. Bu yaptığını da sindirmeyin ama öyle ağlayarak olmaz. Bi kendisine getirin siz onu uygun bir dille! O gerekeni yapmadığı halde siz ona aynı rahatı, konforu ve size böyle davranma hakkını sunarsanız yaptığı şeyden neden vazgeçsin ki?!

Ben öyle üzüldüm ki size. Yazdıklarınızın alt metninde çok büyük kırılmışlıklar var. Çocuklarınız ağladığında onları sakinleştirme görevi sadece size ait değil. O çocukları çeyizinizde getirmediniz. Ne size güler yüz gösterip muhabbet ediyor ne evlatlarıyla oynayıp vakit ayırıyor. Öyle ne eşlik ne babalık olmaz. Odasına çekilmiş ergen gibi size defol filan demeye hakkı yok. Sizi hiç tanımıyorum ama göz yaşlarınız benim bile kalbimi kırarken eşinize nasıl işlemiyor anlamıyorum. Ona sorsanız yorgundur, tüm gün sizin ve çocuklarınızın rahatı için çalışmıştır. Siz belli ki sosyal çevresi olmayan, vaktini evlatlarıyla geçiren kendini evine adamış bir eşsiniz ama o kadar cepte görüyor ki ağlamanızı, kırılmanızı önemsemiyor.

O kocalık görevini yapmıyorsa siz de fedakarlık yapmayı bırakın, kendi hakkınıza girmeyin. Kendinizle ilgilenin. Bu yaptığını da sindirmeyin ama öyle ağlayarak olmaz. Bi kendisine getirin siz onu uygun bir dille! O gerekeni yapmadığı halde siz ona aynı rahatı, konforu ve size böyle davranma hakkını sunarsanız yaptığı şeyden neden vazgeçsin ki?!
İnanın umrunda olmaz sevmediği bir yemeği hile karnı doysun yeterli yer ev kirli temiz çok unurmasamaz bugün dusundumde biz hiç bağ kuramamisiz ben kedimi güvende ailemde hissetmiyorum hala bir yabancı gibi çekiniyorum hiç fotografimiz yoktu düğünden başka çekelim dediğimde kızar çekmez geçen. Ağladım bir fotoğrafımız bile.yok dedim çocuğun okuluna anneler ve babalar günü için ayrı ayrı fotoğraflar gonderiyorduk tamam gel çekelim dedi o anki mutluluğumu tahmin ediyorusnuzdur öyle bir fotoğraf cekmisiz ki kenarda sanki bir yabancının yanında oturmuş ben ellerimi bacaklarımda birleştirmiştir suç işleyen çocuklar gibi gözlerim ağlamaktan kızarık aile olmayı becermedik yada becermedim görücü usulü ama imza atılana kadar toz pembe günler geçmiyor iltifatlar hava da uçuşuyor
10 senedir iyiyiz sıkıntı yok cani isteyince yanindayim sonra yanında yatmasam da olur ne yemek yapsam yer bazen tadı kötü bile olsa evi temizlemesem hiç bişey demez televizyon kavgası bile olmaz çünkü genelde ya işi vardır ya uyuyordur aksamlari ne kadar ideal bir koca değil mi ?
Ama evdeki bir ev arkadasiyim ben ötesi yok benle konuşurken hiç gulumsemedi gülmedi mesela bir kadının kocasinin yüzünü guldurememesini kim anlayabilir böyle bir zorunlulugum yok evet ama işte başkası guldurunce sonuç bu 2 saat kesintisiz ağlarsınız yine de sakinlesemezsiniz

İnanın umrunda olmaz sevmediği bir yemeği hile karnı doysun yeterli yer ev kirli temiz çok unurmasamaz bugün dusundumde biz hiç bağ kuramamisiz ben kedimi güvende ailemde hissetmiyorum hala bir yabancı gibi çekiniyorum hiç fotografimiz yoktu düğünden başka çekelim dediğimde kızar çekmez geçen. Ağladım bir fotoğrafımız bile.yok dedim çocuğun okuluna anneler ve babalar günü için ayrı ayrı fotoğraflar gonderiyorduk tamam gel çekelim dedi o anki mutluluğumu tahmin ediyorusnuzdur öyle bir fotoğraf cekmisiz ki kenarda sanki bir yabancının yanında oturmuş ben ellerimi bacaklarımda birleştirmiştir suç işleyen çocuklar gibi gözlerim ağlamaktan kızarık aile olmayı becermedik yada becermedim görücü usulü ama imza atılana kadar toz pembe günler geçmiyor iltifatlar hava da uçuşuyor
10 senedir iyiyiz sıkıntı yok cani isteyince yanindayim sonra yanında yatmasam da olur ne yemek yapsam yer bazen tadı kötü bile olsa evi temizlemesem hiç bişey demez televizyon kavgası bile olmaz çünkü genelde ya işi vardır ya uyuyordur aksamlari ne kadar ideal bir koca değil mi ?
Ama evdeki bir ev arkadasiyim ben ötesi yok benle konuşurken hiç gulumsemedi gülmedi mesela bir kadının kocasinin yüzünü guldurememesini kim anlayabilir böyle bir zorunlulugum yok evet ama işte başkası guldurunce sonuç bu 2 saat kesintisiz ağlarsınız yine de sakinlesemezsiniz
Bosanin o zaman

Görücü usulü ya da flörtün ardından gelen bir evlilik olması farketmez. Evlilikten beklentilerinizi karşılıklı olarak sağlayamadığınızda mutsuzluk kaçınılmaz. Varsayalım eşiniz kimseyle yazışmıyor. Bu durumda dahi sizin ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir. Bence bir kaç gün içinde alın karşınıza bu yaşadığınız olaydan sonra düşündüğünüzü, evlenirken evlilikten beklediğiniz şeylerin bunlar olmadığını güçlü bir şekilde anlatın ve öyle sağlam durun ki ne göz yaşınız aksın ne yüzünüzde hüzün olsun. Hakaret ederse, defol derse de bir kez olsun kendinize duyduğunuz saygıdan bunu sindirmeyin. Bağırmak, kavga etmek zorunda değilsiniz. Buna yeltenirse çocuklarınızı korkutmasını istemediğinizi söyleyin. Ya sakince cevap versin size adamakıllı konuşun ya da kendisi bilir. Bu hayata bir kez geliyoruz yazık değil mi size?

Bence kadinla konus rahatsiz oldugunu soyle
Bu ve bunun gibi durumlarda lütfen bu ‘kadınlarla’ konuşmayın. Adamın evli olduğunu bilip akşam akşam saatlerce geyik muhabbeti yapan ya da ne bileyim uygunsuz zamanda arayan kadın vs her şeyin farkındadır zaten. Tam aksine muhatap olarak daha büyük bir saçmalığa bulamış olursunuz. Sizin muhatabınız eşiniz, yaptığı terbiyesizlik bence (gizli gizli karşı cinsten biriyle mesajlaşmak). Hesabınızı ona sorun.

Bu ve bunun gibi durumlarda lütfen bu ‘kadınlarla’ konuşmayın. Adamın evli olduğunu bilip akşam akşam saatlerce geyik muhabbeti yapan ya da ne bileyim uygunsuz zamanda arayan kadın vs her şeyin farkındadır zaten. Tam aksine muhatap olarak daha büyük bir saçmalığa bulamış olursunuz. Sizin muhatabınız eşiniz, yaptığı terbiyesizlik bence (gizli gizli karşı cinsten biriyle mesajlaşmak). Hesabınızı ona sorun.
Hayatim cok haklisim ama kadina da had bildirmek lazim simdi sana bana gore bu ayip olmamasi gereken vs.. gibi bir durum ama o kadin yikilacak yer ariyor o duvar bura degil mesajını vermek lazım

Hayatim cok haklisim ama kadina da had bildirmek lazim simdi sana bana gore bu ayip olmamasi gereken vs.. gibi bir durum ama o kadin yikilacak yer ariyor o duvar bura degil mesajını vermek lazım
o haddi kocasına bildirmeli. Kocası yıkıyo o yuvayı . Aklı yok mu o adamın karısı varken başka kadınla konuşuyo

Ben gece yarıları iş yerinden arkadaşımla mesajlaşsam güle kikirdeye, eş adayı hayırdır deyince mesajları silip iş arkadaşım Ahmet’le iş muhabbeti yapıyoruz desem, af edersiniz benim ağzıma eder, o an ayrılır benden. Yalancı ahlaksız diye. Siz neyden bahsediyorsunuz. Görünen köy kılavuz ister mi

Bu adamlar eşlerının kıymetını neden bılmeyı tercıh etmıyorlar?Sinir oluyorum!!!!

Bir kere boşanabilmiş güçlü bir kadınsın, bence olayın şokuyla geçici bir tutulma yaşadığını düşünüyorum.
Eş dediğin kişinin bu kadar iğrençleştiğini görüp de kalacak kadar sineye çekebilen birisi olsan zaten hala ilk evliliğinde debeleniyor olurdun.

Back
X