Insanlar seni buraya yazdiklarinla kendini anlatabildigin kadariyla taniyip yorumluyor tabiki de.herkese tek tek cvp yazamıyorum kusura bakmayın yorumlarınız için tşk ederim ama ben insan yaftalamanın nekadar kolay bişey oldunu yine burda ögrendim sadece bir cümleye takılıp gadddarsın kalpsizsin vicdansızsın vs.. burdakiler ne beni tanıyor nede görümcemi sadece objektif fikirlere ihtiyac duyup yazmak istedim ya ben kendimi anlatamdım yada insanlar beni anlamadı ama birini karalama kampanyası başlatmadan önce onun hakkında fikir sahibi olmanızı öneririm bütün herkes iyilik melegi bense v icdansız bir cadı oldum neyse herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakıp konumun kapanmasını ricaediyorum kazen yada mune
Kızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
Kızkardeşim benden gaz parası almadan bir metre bile götürmez biliyor musunuz
Sadece
araba kardeşinin derken biz o kardeşiyle evliyiz farkındamısınız sandınız kadar kalbi kararmış biri olsam iyiliğimiz sürekli suistimal edildiği halde hala buraya konu açıp acaba demezdim
digerleri empati yapamadan cvp veriyo cunküüüDigerlerine nazaran tek gerçekçi cvb sizinki sanırım
oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin isternapcak kardeşinden benzin parası mı isteyecek?
kız zaten süreki olmasındna bakmıs senede 1 2 3 kimse ses etmez ama keyfi götürmelerde bile kardesini kullanıyo kız alıssıs oohh ne güzel benzinde koymasın beles beles gezsin o kadan araba alırmı hicc nasılsa enayi abısı var gelir alır benzin parası almaz ohhhhhh yazık iyi niyet suistimal edilmissArabaları yoksa hastalık söz konusu ise evet eşiniz götürebilir
Ancak sürekli keyfi bir durum varsa ben de bozuluru
oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin ister
geciniz efenim geciniz veriniz eltinize her ay 100 lira o zaman konusun yada görümcenize her ay 100 lira hibe edin bakalım anlarsınız o zaman
Kardes bunlar.ben de kardeşime ilaç yetistirecegin diye hızlı gittigin icin kaygan yolda duramadim ve başka arabaya çarptım kasko bozuldu. Eee şimdi benim de eşim bana kızsin mi kardeşin yüzünden oldu diye. Neyin kafasını yaşıyorsun bu kadar maddiyatci olma.oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin ister
geciniz efenim geciniz veriniz eltinize her ay 100 lira o zaman konusun yada görümcenize her ay 100 lira hibe edin bakalım anlarsınız o zaman
Tabi kk da bir tek sen varsın empati yapabilen maddiyatci üye. Diğer kalanlar boş beleş düşkünü herhalde senin gibi düşünmediğimize göredigerleri empati yapamadan cvp veriyo cunküüü
oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?