Eşimin gorumcemi heryere taşıması

Insanlar seni buraya yazdiklarinla kendini anlatabildigin kadariyla taniyip yorumluyor tabiki de.

Napalim seni yakindan taniyip objektif yorumlamak adina 5 çayına mi gelelim.

Kendini ifade edememissin. Cocugu hastalanir abisini arar kocasiyla goturmesi gerekmez mi demissin.

Bu cumleyi kuran birini daha fazla tanımayı tercih etmem.

hangi kafayla yasiyorsunuz allah askina yaa.hadi hepsini gectim insan hasta olunca cocugunu bile biz goturuyoruz diye uzulup birde bunu buraya yazarmi marifet gibi..benim ayni sehirde eltimin gorumcemin cocugu hasta olacak arabasi olmayacak bizi aramak yerine taksi felan tutacak ,ben kuserim boyle durumda.biz neciniz burda derim.allah askina sizin kocaniz diye bu adamlar kardeslikten dayiliktan muaf tutulmuyor.empati yapin biraz ya bu kadarda olmazki..

kendi arabaları yokmuş bu durumda kardeşinden istemesi normal değil mi?

memlekete gittiğimde ben de hep dayımı ararım bi yere gideceğim zaman, ya da annem arar kardeşini ''şuraya götür'' der, yengemin hiç sorun ettiğini görmedim, hani bazen yüz ifadesinden bile anlarsın ya o yüz ifadesini bile görmedim.

hatta bazen dayım meşgul olur, yengem de araba kullanmayı bildiği için hemen atlar bizzat kendisi gelir.

benim abimin arabası olduğu halde, yengem her durumda babamı arar yengem aramasa abim arar babam da beni arar arabamı almak için, çünkü babamın arabası yok. düşünün sizinkilerin yine arabası yokmuş. ben bile çok ses etmiyorum. bence siz de etmeyin, hoş olmaz. eşinin bileceği şey, seni huzursuz etmesin, siz neyseniz kardeş de odur.

Arabaları yoksa hastalık söz konusu ise evet eşiniz götürebilir

Ancak sürekli keyfi bir durum varsa ben de bozuluru

arabaları yokken, çocuğu hasta olunca abisini araması en doğal hakkı değil mi? Böyle bir şey nasıl gözünüze batar anlam veremedim. Ortada hasta bir çocuk var. yani 40 kat yabancının çocuğu bile olsa insanın gözüne batmaması gerekli

Sadece

araba kardeşinin derken biz o kardeşiyle evliyiz farkındamısınız sandınız kadar kalbi kararmış biri olsam iyiliğimiz sürekli suistimal edildiği halde hala buraya konu açıp acaba demezdim

benim yegenim hastaladıgında yada bir şey olduğunda bizim araba isteniyorsa ve eşim buna laf ederse o adamdan buz gibi sogurum, sen kimsin ki benim yegenime, aileme yaptığımı sakınıyorsun diye birde kavga ederim. ben evlendim evleneli arabam bende değil, sürekli abim ve ailesine lazım oluyor ki kendi arabaları da var, eşim bir kere bile laf etmedi. hatta yeğenimi akşam vakti arkadaşları ile buluştugu avm den almak için, evden çıktı gitti çocugu aldı, sonrasında yengemiz evde değilmiş, misafirlikteymiş, çocugu gitti annesinin misafirlikte oldugu semte bıraktı. düşünün benimki el ogluyken ses çıkarmıyor, siz öz dayısının yapmaması istiyorsunuz.

napcak kardeşinden benzin parası mı isteyecek?
oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin ister

geciniz efenim geciniz veriniz eltinize her ay 100 lira o zaman konusun yada görümcenize her ay 100 lira hibe edin bakalım anlarsınız o zaman

Hasta çocukla ne alıp veremediginiz var benim çocuğum değil ki kendileri götursunler tarzı bir anti insanlık örneği sergiliyorsunuz.
Ayrıca kardeşinden tabi ki de rica eder ister. Kardeşi musaitse götürür. Sizin işinizi de aksatmiyor bu durum sırf gorumcenin işi görülüyor ya hasetleniyorsunuz.

Arabaları yoksa hastalık söz konusu ise evet eşiniz götürebilir

Ancak sürekli keyfi bir durum varsa ben de bozuluru
kız zaten süreki olmasındna bakmıs senede 1 2 3 kimse ses etmez ama keyfi götürmelerde bile kardesini kullanıyo kız alıssıs oohh ne güzel benzinde koymasın beles beles gezsin o kadan araba alırmı hicc nasılsa enayi abısı var gelir alır benzin parası almaz ohhhhhh yazık iyi niyet suistimal edilmiss

bizzat kendi aileme ediyorum bu araba mevzusundan dolayı eşim ses etmiyor, herkes sizin gibi değil maalesef.

Kardes bunlar.ben de kardeşime ilaç yetistirecegin diye hızlı gittigin icin kaygan yolda duramadim ve başka arabaya çarptım kasko bozuldu. Eee şimdi benim de eşim bana kızsin mi kardeşin yüzünden oldu diye. Neyin kafasını yaşıyorsun bu kadar maddiyatci olma.

evde oturup kocanın parasının hesabını yapmak nasıl bir mantık yahu..
adam durumdan rahatsız değilse kimseye birşey düşmez.. adamın karşılayacak parası var ki ses çıkartmıyor yoksa koskoca adam kazandığı parayı harcayacağı yeri bilebilir .

durumdan vazife çıkartmaya gerek yok diyorum ben.. kaldı ki evet kardeşimden benzin parası istemem allahta o kafaya getirmesin beni .. arabanın eskime payı kaza olma ihtimali vs vs bunları düşünmek yorucu değil mi yahu? bu şekilde nefes almak zor olsa gerek..

Sen yokken kardeşi vardı arabası da yokmus hastalanınca kime diyecek komşulara mı

Konu sahibi hastane harici keyfi arabayı istiyorlar demiş mi ben mi kaçırmışım? Ama konu başlığı görümceyi "HERYERE" taşıması. İçerik farklı.

Sadece çocuğu hastaneye götürme durumu var benim anladığım. Buradan da yola çıkıp para pul hesabı yapmak insanlığa sığmaz. Araçları yokmuş sonuçta. klasik insanı cennete götürecek biraz iyilik lazım değil mi?

Vallahi empati yaparak yazdım. Kendimi koydum adamın yerine. Kardeşlerimden herhangi biri benden bir yere götürmemi rica ederse götürürüm. Arabama ihtiyaçları olursa veririm. Bunun elzem bir durum olması gerekmez, keyfi de isteyebilirler. Eşimin kardeşleri için de aynı şey geçerli. Görümcelerimi onlarca kez çarşıya, pazara, markete götürmüşümdür.
Aynı şekilde biz abimlere gittiğimiz zaman yengem arabasını bize bırakır işe giderken, sıkılmayalım gezelim diye. Depoyu da fullemiş olur öncesinde.
İnsan kardeşleri için benzin hesabı nasıl yapar anlamıyorum, anlamayacağım. İsterlerse arabama el koysunlar, kaza yapıp perte çıkarsınlar. Onlara bişey olmasın yeter. Canları sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…