Eşimin gorumcemi heryere taşıması

Kilometre fazlalaştikca aracın değeri düşüyor diyolla
ince hesaplar ınsani olmamak bence iyi bir şey . ...

Kilometre fazlalaştikca aracın değeri düşüyor diyolla
ince hesaplar ınsani olmamak bence iyi bir şey . ...

Arabasını kullanmak yerine koklayanlar için önemli olabilir km artışı.
3 senede sıfırdan 37000'e dayamış kadınım ben kilometreyi. Kardeşlerim için yapacağım 30-40 km koymaz.

kocamın parası ı yicen tabi kim yicek baska gec bunları gecccc burdakılerin hepsi yiyo koca parası madem yemicen evlenmede takıl gez ayrıca evli demek ne demek
bunu önce ören adam evli karısına karsı sorumlulu var neden kardesine harcadıgı zamanı karısını harcamıyo sen öyle yap ama emin ol bu kadar carladıgına göre kocan yapamaz ama bu yazan arkadasımız akıl fikir istedi yazdık herkezin kendi düsüncesi evlide olsa zırp pırt kimseye bisey veremem kardesse sömürmicek

O zaman başkaları hakkında yorum yapmayacaksin.
niye sen yapıyonda ben bu yorumu sizin fikirleriiz icin söyledim ben fikrimi yazdım kou sahibi haklı bana göreee sana göre olmayabilir o zaman kızın konusunu dalga konusu yapma o istememis yazmıs sen ara o zaman eltini görümceni gelin bizde araba var ben benzin vercem gez deee :)))

evet akıl istedi hepimiz kendi fikrimizi yazdık..
beni alıntılayan sizsiniz..
neyse geç bunları geç diye eli belinde tavrınızdan sonra yazacak pek birşey yok zaten..

veren el alan elden ?

amann sen ve senin gibi düsünen gelincikler....

senden önce onlar vardı elbette götürüp getirir, tasınmaz olarak mı aldın sen eşini ????????

Bence sen arabanı sağa çek selektörleri yak bekle hee hee biri seni anlar.
Bu arada görumcemin arabasını da kullandım kardesiminkini de. Gorumcemin kızı hastalandi benim araba tamirde olduğu icin eltimin arabasi ile götürdüm. Alisverise de gittik yemege de. Gezdik de eglendik de. Cok karmaşık geldi sana değil mi

Kardesi degil mi gotursun ne var bunda abartacak

100 lira diye diye 100 liralardan olacaksınız bir gün. Gözleriniz her zaman TL bakmak zorunda mı? Kardeş bağı diye birşey var hayatta.

Yaşamayı bir erkeğin kollarının altında, onun parasını yemek olarak gören kadınlara cok üzülüyorum.

arabası yoksa hastalıkta elbette eşiniz götürcek yani. ama hususi akşam gezmesine falan sürekli oluyosa görümcen yanlış yapıyor arada olsa neyse yani

Cocuğum var canım ama ben çocumu götürcem zaman bile eşime demiyorum işinden olur sürekli izin alırsa diye
İyi de hastaneye götürüyormuş çocuğu. Eşiniz de müsait değilim taksiyle git diyebilir sonuçta. Demek ki izin alması problem olmuyor.

Herhalde gezmeye giderken kardeşine işten izin al bizi gezmeye götür demiyordur. Eğer öyleyse eşiniz ile konuşun bu kadar çok izin alman sorun olmuyorsa bizi de götür yoksa ben otobüs minibüse biniyorum diyebilirsin.

Ama böyle değilse çocuk sık hasta oluyor falan o yüzden kardeşinden çok fazla rica etmek zorunda kalıyorsa hiç bahsetmeyin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…