Kilometre fazlalaştikca aracın değeri düşüyor diyollaVallahi empati yaparak yazdım. Kendimi koydum adamın yerine. Kardeşlerimden herhangi biri benden bir yere götürmemi rica ederse götürürüm. Arabama ihtiyaçları olursa veririm. Bunun elzem bir durum olması gerekmez, keyfi de isteyebilirler. Eşimin kardeşleri için de aynı şey geçerli. Görümcelerimi onlarca kez çarşıya, pazara, markete götürmüşümdür.
Aynı şekilde biz abimlere gittiğimiz zaman yengem arabasını bize bırakır işe giderken, sıkılmayalım gezelim diye. Depoyu da fullemiş olur öncesinde.
İnsan kardeşleri için benzin hesabı nasıl yapar anlamıyorum, anlamayacağım. İsterlerse arabama el koysunlar, kaza yapıp perte çıkarsınlar. Onlara bişey olmasın yeter. Canları sağolsun.
Kilometre fazlalaştikca aracın değeri düşüyor diyolla
ince hesaplar ınsani olmamak bence iyi bir şey . ...
Gorusuyor musun ablanla peki?
beni baskası baglamaz ....Tabi kk da bir tek sen varsın empati yapabilen maddiyatci üye. Diğer kalanlar boş beleş düşkünü herhalde senin gibi düşünmediğimize göre
O zaman başkaları hakkında yorum yapmayacaksin.beni baskası baglamaz ....
kocamın parası ı yicen tabi kim yicek baska gec bunları gecccc burdakılerin hepsi yiyo koca parası madem yemicen evlenmede takıl gez ayrıca evli demek ne demekevde oturup kocanın parasının hesabını yapmak nasıl bir mantık yahu..
adam durumdan rahatsız değilse kimseye birşey düşmez.. adamın karşılayacak parası var ki ses çıkartmıyor yoksa koskoca adam kazandığı parayı harcayacağı yeri bilebilir .
durumdan vazife çıkartmaya gerek yok diyorum ben.. kaldı ki evet kardeşimden benzin parası istemem allahta o kafaya getirmesin beni .. arabanın eskime payı kaza olma ihtimali vs vs bunları düşünmek yorucu değil mi yahu? bu şekilde nefes almak zor olsa gerek..
niye sen yapıyonda ben bu yorumu sizin fikirleriiz icin söyledim ben fikrimi yazdım kou sahibi haklı bana göreee sana göre olmayabilir o zaman kızın konusunu dalga konusu yapma o istememis yazmıs sen ara o zaman eltini görümceni gelin bizde araba var ben benzin vercem gez deee :)))O zaman başkaları hakkında yorum yapmayacaksin.
kocamın parası ı yicen tabi kim yicek baska gec bunları gecccc burdakılerin hepsi yiyo koca parası madem yemicen evlenmede takıl gez ayrıca evli demek ne demek
bunu önce ören adam evli karısına karsı sorumlulu var neden kardesine harcadıgı zamanı karısını harcamıyo sen öyle yap ama emin ol bu kadar carladıgına göre kocan yapamaz ama bu yazan arkadasımız akıl fikir istedi yazdık herkezin kendi düsüncesi evlide olsa zırp pırt kimseye bisey veremem kardesse sömürmicek
kocamın parası ı yicen tabi kim yicek baska gec bunları gecccc burdakılerin hepsi yiyo koca parası madem yemicen evlenmede takıl gez ayrıca evli demek ne demek
bunu önce ören adam evli karısına karsı sorumlulu var neden kardesine harcadıgı zamanı karısını harcamıyo sen öyle yap ama emin ol bu kadar carladıgına göre kocan yapamaz ama bu yazan arkadasımız akıl fikir istedi yazdık herkezin kendi düsüncesi evlide olsa zırp pırt kimseye bisey veremem kardesse sömürmicek
+1Kendi arabaları yoksa kardeşinden istemesi normal değil mi?
Hastalık bu, egolarınızı sokmayın bari bu konuda işin içine.
Hasta çocuğu karı koca otobüsle mi götürsünler kardeşi varken?
Haklisin. Insan cok kirilir.aynı evde olduğum için hala mecburen görüyorum ama bağımı kestim konuşmuyorum bile sadece kavga ediyoruz
evden gittikten sonra bi daha suratını görmek istemiyorum
Bence sen arabanı sağa çek selektörleri yak bekle hee hee biri seni anlar.niye sen yapıyonda ben bu yorumu sizin fikirleriiz icin söyledim ben fikrimi yazdım kou sahibi haklı bana göreee sana göre olmayabilir o zaman kızın konusunu dalga konusu yapma o istememis yazmıs sen ara o zaman eltini görümceni gelin bizde araba var ben benzin vercem gez deee :)))
Haklisin. Insan cok kirilir.
100 lira diye diye 100 liralardan olacaksınız bir gün. Gözleriniz her zaman TL bakmak zorunda mı? Kardeş bağı diye birşey var hayatta.oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin ister
geciniz efenim geciniz veriniz eltinize her ay 100 lira o zaman konusun yada görümcenize her ay 100 lira hibe edin bakalım anlarsınız o zaman
İyi de hastaneye götürüyormuş çocuğu. Eşiniz de müsait değilim taksiyle git diyebilir sonuçta. Demek ki izin alması problem olmuyor.Cocuğum var canım ama ben çocumu götürcem zaman bile eşime demiyorum işinden olur sürekli izin alırsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?