Direk dansı?Sen de ondan sana seksi, çekici gelecek şeyler yapmasını talep et.
Bence kırılmayın adam kötü bişey dememiş, ben de eşim evde neyi en çok severse onu giyerimbugün canımı sıkan bir konu var. 1.5 aylık evliyim ve vajinismusu geçen hafta yendim. Sadece 2 kez ilişki oldu o da doktor söyledi diye görev icabı. Sonrasında 1 hafta boyunca eşim gayet isteksizdi. İki gün filan hastayım dedi. Ondan sonra halsizim dedi vs. Ben de dün en son patladım. Ne diye evlendim o zaman diye.
Bugün sabah mesaj atmış işe gidince. Harika vücudun var evde ev tişörtü şort vs yerine elbise giysen olmaz mı elbise yakışıyor diye. Pijama eski tişört vs giyince o kadar da canım istemiyor demiş.
Biz neredeyse 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten ve hep böyle giyinirim. En saçma sapan hallerimde bile gayet istekli oluyordu ne değişti şimdi? Ayrıca evde süslenip elbise giyip onun gelmesini beklemek hem salakça geliyor hem de gurur yapıyorum istemiyorum öyle. Kalbimin kırılmasında haksız mıyım?
Yok canım. Ama striptiz, üniforma vs olabilirDirek dansı?
Doktora gidip bu isteksizliginin nedenini ögrenmek yerine canının istememe nedenini sizin kıyafette özentisizliginize bağlıyor.İstekli insan her halukarda hazır geziyor.
Siz söyledigini deneyin ama ağır sorun var bence mevzuda.
Bu kafa bende de var açıkçası.Valla istekli erkek pamuklu don giysen de istiyor
Mühim olan kıyafet değil yaklaşım
Bahaneye sığınmış basbaya
Madem öyle istiyorsun ver kredi kartını alışveriş yapmam lazım de
Sana da fiyonk alıyorum süslersin kendini de
Olur mu canım seksi kıyafetler giyip adamı gaza getirmelisin bunun için çaba harcamalısın adamda istek oluşturmalısın seni arzulaması için hergün değişik kıyafetler giymelisin. Çünkü kocaSon 1 hafta 10 gündür olan isteksizliğin benim ile ilgisi yoktur diye düşündüm ben de sizin gibi. Çünkü eskiden de böyleydim ve o bu halimle bile istekliydi. Ne değişti ki şimdi.
Çiçek alır, ev işlerinin tamamına yakınına yapar sağolsun. Ben de çalıştığım için.Falan Filan aslında eve çiçekle gelmesi, ev işlerine ortak olmuyorsa olması, güzel boxer falan giymiyorsa giymesi gibi şeyler geçmişti aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?