Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
731
1.102
63
Edit: 6.sayfada konuyu kapadım :)

bugün canımı sıkan bir konu var. 1.5 aylık evliyim ve vajinismusu geçen hafta yendim. Sadece 2 kez ilişki oldu o da doktor söyledi diye görev icabı. Sonrasında 1 hafta boyunca eşim gayet isteksizdi. İki gün filan hastayım dedi. Ondan sonra halsizim dedi vs. Ben de dün en son patladım. Ne diye evlendim o zaman diye.

Bugün sabah mesaj atmış işe gidince. Harika vücudun var evde ev tişörtü şort vs yerine elbise giysen olmaz mı elbise yakışıyor diye. Pijama eski tişört vs giyince o kadar da canım istemiyor demiş.

Biz neredeyse 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten ve hep böyle giyinirim. En saçma sapan hallerimde bile gayet istekli oluyordu ne değişti şimdi? Ayrıca evde süslenip elbise giyip onun gelmesini beklemek hem salakça geliyor hem de gurur yapıyorum istemiyorum öyle. Kalbimin kırılmasında haksız mıyım?

Son düzenleme:
Bunda kırılacak bir şey görmedim. Adam evlendi diye zaten her halini gördü diye dişlerini fırçalamayı bıraksa , göbek yapsa, eski şeyleri giyip gezse al karşına konuş kendisine ve sana saygısı varsa toparlansın deriz. Aynısı kadın için de geçerli. Kendini salmışsın demekki , belki de cidden bu sebepten olmuyor 1 senedir birlikte yaşıyormuşsunuz ama ilişki yokmuş zaten. E bir de kendinizden geçmiş gibi dolaşırsanız içinden gelmiyordur

He baktınız değişen bir şey yok, sorun bu değil o zaman doktorda kan tahlili mi yaptırır nolur bakarsınız duruma

Bence kırılmayın adam kötü bişey dememiş, ben de eşim evde neyi en çok severse onu giyerim

Ben kırılacak bi şey pek göremedim ya. 1 senedir böyleyim demişsiniz bu fikirle 20 senelik evlilikte de cinsel istek aynı düzeyde olması gerekiyordu ama insanlar farklı heyecanlar arıyorlar bi süre geçtikçe. İlişkiye yeni başlamışsınız ayrıca başlamışken daha seksi görünmenizi istiyor olabilir, kırıcı bi dille de söylemiş gibi durmuyor. Kendiniz diyorsunuz gurur yaptım diye, abartılı bir tepki bence.

Son 1 hafta 10 gündür olan isteksizliğin benim ile ilgisi yoktur diye düşündüm ben de sizin gibi. Çünkü eskiden de böyleydim ve o bu halimle bile istekliydi. Ne değişti ki şimdi.

Anladığım kadarıyla biraz hassassınız. Bence de kötü bir şey dememiş. Ben başlığı okuyunca bayağı kötü bir şey beklemiştim ama gayet de basit bir şey. Sizde elbise giyinin ona da bahane bulacak değil ya.

Vajinismus hem sizin için hem de eşiniz için yıpratıcı bir süreç olmuştur. Tabi ki isteksizliğini evde giyilen tişörte bağlaması çok saçma. İlişkinize hareketlilik katmak istiyor olabilir. Karşılıklı istediğiniz şeyleri birbirinizden talep etmekte sakınca yok bence.

Falan Filan aslında eve çiçekle gelmesi, ev işlerine ortak olmuyorsa olması, güzel boxer falan giymiyorsa giymesi gibi şeyler geçmişti aklımdan

Kalbiniz neden kırılıyor ki? Tabii ki insan ister eve geldiğinde seksi ve kendi için süslenmiş bir eş görmeyi, hep t shirt nedir? Biz de sürekli böyle gezmiyoruz;ama böyle şeylerle ilişki hareketlenir. Seksi bir çamaşır takımı giyin üstüne onun gömleğini geçirin, saten şort bralet giyin mesela. Mini elbise giyin. Daha yeni evlisiniz.

Tamam ev halleri olabilir ama adam daha derli toplu olmanı istemiş
Bu gece dene bakalım süslü püslü ol ayrıca bunda gurur yapicak ne varki

En azından denemiş olursun bahane mi laf mi görürsün erkek bu bahane de olur herşey de beklenir

Bu kafa bende de var açıkçası.

Son 1 hafta 10 gündür olan isteksizliğin benim ile ilgisi yoktur diye düşündüm ben de sizin gibi. Çünkü eskiden de böyleydim ve o bu halimle bile istekliydi. Ne değişti ki şimdi.
Olur mu canım seksi kıyafetler giyip adamı gaza getirmelisin bunun için çaba harcamalısın adamda istek oluşturmalısın seni arzulaması için hergün değişik kıyafetler giymelisin. Çünkü koca

Falan Filan aslında eve çiçekle gelmesi, ev işlerine ortak olmuyorsa olması, güzel boxer falan giymiyorsa giymesi gibi şeyler geçmişti aklımdan
Çiçek alır, ev işlerinin tamamına yakınına yapar sağolsun. Ben de çalıştığım için.
Ama evlendiğimden beri cinsellik hayal kırıklığı oldu benim için önce vajinismus sonra bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…