Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

Olur mu canım seksi kıyafetler giyip adamı gaza getirmelisin bunun için çaba harcamalısın adamda istek oluşturmalısın seni arzulaması için hergün değişik kıyafetler giymelisin. Çünkü koca
Bunlar tek taraflı olmaz. Kendisi de bir şeyler yapacaksa yaparım şahsen

Yok canım. Ama striptiz, üniforma vs olabilir
Ben yok,ben düsünmeyeyim düsüncesi bile soğuttu beni
Son 1 hafta 10 gündür olan isteksizliğin benim ile ilgisi yoktur diye düşündüm ben de sizin gibi. Çünkü eskiden de böyleydim ve o bu halimle bile istekliydi. Ne değişti ki şimdi.
Bu detay yüzünden normal görmüyorum zaten.Stres olabilir,hormonal olabilir,vajinusmustan sonra ne degisti de soguttu mesela birşey mi oldu? Bu sorunun cözümü kendisnin dedigi gibi kıyafetten gecmiyor ama net.O gecici cözüm.Sürekli dedigi gibi halıhazırda gezdiniz diyelim bu defa baska bir bahane sunacak eminim.

Bu erkeklerde yani ne bekliyorlar
Onun için değil kendini daha kadınsı hissetmen için ama güzel giyin .
Oda görsün pas verme sonra

Son 1 hafta 10 gündür olan isteksizliğin benim ile ilgisi yoktur diye düşündüm ben de sizin gibi. Çünkü eskiden de böyleydim ve o bu halimle bile istekliydi. Ne değişti ki şimdi.
Şunu anlamadım eskiden sevişme vardı ama ilişkiye giremiyordunuz o zaman. Yani sadece 1.5 aydır deniyorsunuz gibi anladım ilk başta. O zaman olan isteği şimdi yoksa ben size hak verdim şahsen

Tamam hemfikirim de yine de evde eski tişörtle gezmeyelim.
Yıllarca tek başıma yaşadım, ev giysilerim hiç bir zaman eski kıyafet olmadı.

Çiçek alır, ev işlerinin tamamına yakınına yapar sağolsun. Ben de çalıştığım için.
Ama evlendiğimden beri cinsellik hayal kırıklığı oldu benim için önce vajinismus sonra bu.
Söylemek istediğim tek taraflı bakma olaya. Eşimin yaptıkları, bakımlı olması bana yetiyor, bu haliyle benim için tamamdır diyorsan sen de güzel giyin evde istediği gibi yap. Ama kendisi sıradansa sen de talepkar ol. Bir de siz evlilik öncesi aynı evde cinsellik yaşamadınız mı?

Bu kafa bende de var açıkçası.
Cinselliği neden adam koltukta otururken kadının fantazi kıyafetler giyip kıvırtıp adamı baştan çıkarması gereken birşey olarak görürler hiç anlamıyorum. Lafa gelince osmanlı döneminde değiliz derler ama resmen padişahı etkileme metotları gibi davranırlar. Kıyafet yeri geldiğinde etkilidir ama yaklaşım daha etkilidir. İki güzel elbise giy de gözüm şenlensin diyen bi adama gel de çabala şimdi arzusu dirilsin diye. Bana ters

Eşinizin cinsel bir problemi olabilir mi? Vajinismustan önce tam bir birleşme olmadığı için muhtemelen bunun farkında değildi. Oynaşmakla seks aynı değil çünkü. Siz güzel, seksi giyinirseniz size çaktırmadan halledebileceğini, daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyor herhalde. İstekli olan erkeğe içine sütyen giyilmemiş bir tişört bile yeter. Hele ki siz yeni başlamışsınız ilişki yaşamaya, daha hevesli olması lazım. Bu bahanelerin arkasına sığınmasın boşuna.

Tamam hemfikirim de yine de evde eski tişörtle gezmeyelim.
Yıllarca tek başıma yaşadım, ev giysilerim hiç bir zaman eski kıyafet olmadı.
Eski domestoslu tişörte bende karşıyım
Ama etkilemek için ekstra efor sarfetmeye hele ki tek taraflı, bana doğru gelmiyor

Ortada bi fantezi kıyafet yok ki. Eski tişört giyiyormuş ablamız, onun yerine elbise giysen ya yakışıyor sana demiş. Hiç mi eşinizin üzerinde görüp çok beğendiğiniz sizi yükselten bi şey olmadı? Bu illa jartiyer giyeyim karşısında direk dansı yapayım demek değil bence.

1 senedir beraber yaşıyorsunuz ve hiç ilişki olmadı mı ?

Ayrıca yeni evlisin niye pijama giyiyorsun
Kendin için süslen en başta
Bu benim de dikkatimi cekti
Konu sahibi önceden istekliydi demiş ama vajinusmus olduğunu da söylemiş yeni atlatmış

Hatta yazdım sildim şimdi konu bumu diye biri çıkar sabah sabah diye

Eşimde beğendiğim kıyafetler oluyor ama bu benim isteğimi etkilemiyor yani kıyafetle etkilenen biri değilim. Adam bi kere eski tişört yazdı diye hergün eski tişört giymiyordur herhalde daha 1.5 aylık evli ne kadar eski olabilir ki tişörtü adam önceden bunu sorun etmiyorken şimdi sıkıldım elbise giy tarzında konuşmuş
Hastayım diye geri çeviriyormuş elbise giyince mi iyileşecek yani? Her türlü gurur kırıcı bana göre

Bir de içindekini zaten biliyorken elbise görmek istemek bana gereksiz geldi

+1
18 senedir disisini etkilemeye calısan arizona kertenkelesi gibi benimki.
Erkekler her daim kendisi mücadele etsin istiyor gercekten.
Tamam bayagi bakımlıyım hatta ben de biraz takıntı boyutundadir bu bakım isleri ama bunu kendim kendimi mutlu hissettigim icin böyle yapiyorum.

Evlenince her şeyi yeni almıyoruz ya bende de var eski tişörtler. Şükür daha çamaşır suyu lekesi yok ama eskiler yani

Beyefendide sorun olabilir evet üstteki üyeye katıldım sevişmekle penetrasyon bir değil belki kendinde bi sorun keşfettiği için bahanedir ama kıyafetin etkisi var bende. Değişiyor demek herkese göre.

Bir de içindekini zaten biliyorken elbise görmek istemek bana gereksiz geldi
Tüm fantezileri çöpe attınız şu an

bende eşimle hep öyle yakınlaşırım. dişlerimizi fırçalamadan, pijamalarla öyle dümdük yakınlaştığımızı, hiç hatırlamıyorum.
ben sırf kendimi iyi hissetmek hormonlarımı yükseltmek için bile evde öyle giyinip dolanıyorum. kötü bir şey talep ettiğini düşünmüyorum. özeni kim sevmez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…