Ya bir tutarsızlık var ya da ateşle barut yan yana durmuşBu benim de dikkatimi cekti
Konu sahibi önceden istekliydi demiş ama vajinusmus olduğunu da söylemiş yeni atlatmış
Hatta yazdım sildim şimdi konu bumu diye biri çıkar sabah sabah diye
Valla istekli erkek pamuklu don giysen de istiyor
Mühim olan kıyafet değil yaklaşım
Bahaneye sığınmış basbaya
Madem öyle istiyorsun ver kredi kartını alışveriş yapmam lazım de
Sana da fiyonk alıyorum süslersin kendini de
Misal benim kendime layık gördüğüm evdeyken rahat etmek rahat salaş şeyler giymekKişi önce kendine giyiniyor.
Kendine neyi layık görüyorsa onu giymeli bence.
Laylon don mu giycez kız bu sıcakta pişik oluruz, miss gibi pammıklı giyiyoruz efil efil ohhhCamelia gizemliasli O Orangegreysky Pamuklu donun neyi var he. Pamuklu donu yedirmem size
1,5 aylık evlılıkte eskı tshırtu nerden buldun ablacım:)Gelırken neden getırdın yanı.Bıde bu sıcakta ne pijaması.1 senedır bırlıkte yasayıp vajınusmusu 1 hafta once mı yendınız?Enteresan bı ılıskı.bugün canımı sıkan bir konu var. 1.5 aylık evliyim ve vajinismusu geçen hafta yendim. Sadece 2 kez ilişki oldu o da doktor söyledi diye görev icabı. Sonrasında 1 hafta boyunca eşim gayet isteksizdi. İki gün filan hastayım dedi. Ondan sonra halsizim dedi vs. Ben de dün en son patladım. Ne diye evlendim o zaman diye.
Bugün sabah mesaj atmış işe gidince. Harika vücudun var evde ev tişörtü şort vs yerine elbise giysen olmaz mı elbise yakışıyor diye. Pijama eski tişört vs giyince o kadar da canım istemiyor demiş.
Biz neredeyse 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten ve hep böyle giyinirim. En saçma sapan hallerimde bile gayet istekli oluyordu ne değişti şimdi? Ayrıca evde süslenip elbise giyip onun gelmesini beklemek hem salakça geliyor hem de gurur yapıyorum istemiyorum öyle. Kalbimin kırılmasında haksız mıyım?
Sen yine atma. Böyle düşünmeyebilir erkekler ama düşünenler de var. İçindeki önemli kafası…Tüm fantezileri çöpe attınız şu an
Camelia gizemliasli O Orangegreysky Pamuklu donun neyi var he. Pamuklu donu yedirmem size
Pamuklu don candırCamelia gizemliasli O Orangegreysky Pamuklu donun neyi var he. Pamuklu donu yedirmem size
Pamuklu dona lafım yok ama arada bir seksü şeyler giyilebilirCamelia gizemliasli O Orangegreysky Pamuklu donun neyi var he. Pamuklu donu yedirmem size
Oyle kadınlar çok bu konuda erkeklerde çoğu zaman haklıOrtada bi fantezi kıyafet yok ki. Eski tişört giyiyormuş ablamız, onun yerine elbise giysen ya yakışıyor sana demiş. Hiç mi eşinizin üzerinde görüp çok beğendiğiniz sizi yükselten bi şey olmadı? Bu illa jartiyer giyeyim karşısında direk dansı yapayım demek değil bence.
Bıde ısteklıydı dıyo.Isteklıymıs de vajınusmus 1 hafta once yenılmıs.Istekler bogazında kalmıs adamın:)1 senedir beraber yaşıyorsunuz ve hiç ilişki olmadı mı ?
Ayrıca yeni evlisin niye pijama giyiyorsun
Kendin için süslen en başta
Laylon don mu giycez kız bu sıcakta pişik oluruz, miss gibi pammıklı giyiyoruz efil efil ohhh
Pamuklu dona lafım yok ama arada bir seksü şeyler giyilebilir
1 senedir beraber yaşıyorsunuz ve hiç ilişki olmadı mı ?
Ayrıca yeni evlisin niye pijama giyiyorsun
Kendin için süslen en başta
Sevişme olsa da olmasa da ben kısa elbise ile evdeyim.Misal benim kendime layık gördüğüm evdeyken rahat etmek rahat salaş şeyler giymek
Konforumu seks uğruna kaybetmek istemem
Keşke akşam yemeğine dışarı çıkacakmış gibi giyinen insanlardan olsaydım ama rahatıma daha düşkünüm sanırım. Özel anlar için de güzel iç çamaşırları yeterli
Ayol poponuzun günahı ne yazık degil mi hakkı değil miCamelia gizemliasli O Orangegreysky Pamuklu donun neyi var he. Pamuklu donu yedirmem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?