Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

1 senedir birlikte yaşıyoruz ve istekli oluyordu diyorsunuz ama vajinismusu yeni yenmişsiniz ve henüz 2 kez birliktelik yaşamışsınız....Adam bu durumdan sıkılmış olmalı,talepleri normal bence,sizde böyle isteklerde bulunabilirsiniz. Şehvet sönük kalmis... illa işten gelir gelmez değil,akşam yemesinden sonra vs de olur. Bu kadar basit bir ısteği neden buyuttugunuzu anlayamadım,altı üstü 2 seksi elbise giyeceksiniz

Aynı evin içinde 1 sene yaşayıp, ilişkiye girecek kadar çekim hissedememek zaten sorunmuş.kusura bakmayın da 1 sene sevişmeden aynı evde yaşamak saçmalıktan başka birşey değil.böyle olacağı belliymiş.ne demek aynı evin içinde 1 sene sevişmeden durabilmek.bazı çiftler regl dönemlerinde bile ne yapacağını şaşırıyor.beklenti saçmaymış zaten.
Klasik bir Ferhans zırv ay pardon, yorumu.

Ya kadın milleti gerçekten
Adam 1.5 ay vajinismuslu halinizi çekmiş ama 4 gün sevişmedi diye karısından ben niyeeeee evlendim cemkirmesi yiyor. İyi ki kocanız degilim muhtemelen güzel kıyafette kurtaramazdı.
Oyumu kocaya veriyorum haklı her konuda. Beyaz atletle evde gezen kocayı ben de istemiyorum.

Adam 1.5 ay vajinismuslu halinizi çekmiş ama 4 gün sevişmedi diye karısından ben niyeeeee evlendim cemkirmesi yiyor. İyi ki kocanız degilim muhtemelen güzel kıyafette kurtaramazdı.
Oyumu kocaya veriyorum haklı her konuda. Beyaz atletle evde gezen kocayı ben de istemiyorum.
Haklısınız ben fazla duygusal tepki veriyorum çünkü çok stresliydim ve bir an önce gerçekten çözülsün istiyordum. 😬

Ne gibi? Hemen üstte açıklama yaptım. Okuyabilirsiniz.
Hastalığı yeni yeni yeniyorum 2 kez aparatla ilişki yaşadık diyorsunuz, sonra da 1 yıldır birlikteyiz hep istekliydi diyorsunuz. Bir erkek uğraşmaz yani vajinismus vs ile ... böyle ufak şeyleri buraya bile yazmayın bence kocanız 2 seksi elbise giy demiş, onu bile kafanızda buyutmussunuz. Bu olağan bir istek,alıp size dahi getirebilir,ne var bunda

Aynen öyle. Kk da bile kocam bakımsız diye açılan konularda koca lincleniyor, adam kadından birşey istemiş gene koca lincleniyor, kadın ilişkiye girememiş ama suç gene kocada 🙄

Aynen öyle. Kk da bile kocam bakımsız diye açılan konularda koca lincleniyor, adam kadından birşey istemiş gene koca lincleniyor, kadın ilişkiye girememiş ama suç gene kocada 🙄
Kadın vajinismus birde adam 1 yıldır uğraşıyor, kadın ise kocasına isteksizsin diye dem vuruyor,kendi vajinismus...Aparatla vs hangi adam uğraşır Allah aşkına 2 kez ilişki yaşanmış o da binbir güçle. Adam tabiki haklı

Hastalığı yeni yeni yeniyorum 2 kez aparatla ilişki yaşadık diyorsunuz, sonra da 1 yıldır birlikteyiz hep istekliydi diyorsunuz. Bir erkek uğraşmaz yani vajinismus vs ile ... böyle ufak şeyleri buraya bile yazmayın bence kocanız 2 seksi elbise giy demiş, onu bile kafanızda buyutmussunuz. Bu olağan bir istek,alıp size dahi getirebilir,ne var bunda
Tam birleşme olmadan bir senedir sevişiyorlardır işte. Yani ön sevişme sonrası boşalma tarzında bir ilişkileri vardır.

Adamın istediği de altı üstü bir elbise yani bazı yorumlarda sanki bambaşka şeyler istemiş gibi tepkiler, eşi suçlu çıkarmalar.
Hiçbirsey talep etmeyecek, her zaman ilişkiye açık olacak erkekler demek ki. 🙄

Demek ki ya tam ilişki yaşamıyorlardı ya da sonradan gelişti durum ama dediğiniz gibi tepki biraz fazla olmuş. Oysa ki çözümü çok basit.

Adamın istediği de altı üstü bir elbise yani bazı yorumlarda sanki bambaşka şeyler istemiş gibi tepkiler, eşi suçlu çıkarmalar.
Hiçbirsey talep etmeyecek, her zaman ilişkiye açık olacak erkekler demek ki. 🙄
İlişkiye bile gerek yok ki, eşimin bir şortu var nefret ediyorum, giyme bunu diyorum, evde atletle kalsa dolaşma böyle derim, ilişkiye girerken eşim bazen parfümünü sıksana der, bazen saçımı açar vb. Birbirimize demeyecegiz de kime diyeceğiz?

Her insan partnerinin bakımlı olmasını ister, ama senin geçmişteki rahatsızlığından dolayı o da bir kaç başarısızlık yaşadıysa (ereksiyon, erken boşalma vb.), tekrar aynı şeyleri yaşamamak için eşin bahane üretiyor gibi geldi bana.

Her insan partnerinin bakımlı olmasını ister, ama senin geçmişteki rahatsızlığından dolayı o da bir kaç başarısızlık yaşadıysa (ereksiyon, erken boşalma vb.), tekrar aynı şeyleri yaşamamak için eşin bahane üretiyor gibi geldi bana.
Bana da tam olarak sebep bu gibi geldi.

İlişkilerde bir tarafin asiri pasif ve cekinik kalmasi diger tarafa fazla ozguven pompaliyor işte. 😬😬
Adam 1,5 ay beklemiş zaten, bu beklemenin sonunda yine tam anlamiyla bir cinsellik yaşayamamiş. Sanki konu sahibi adama dogru durust cinsellik yaşatabiliyormuş gibi bir de ustune adama kiziyor niye evlendim diye. Bunu adam soruyor olsaydi ne hissederdi? 🙄

İlişkilerde bir tarafin asiri pasif ve cekinik kalmasi diger tarafa fazla ozguven pompaliyor işte. 😬😬
Adam 1,5 ay beklemiş zaten, bu beklemenin sonunda yine tam anlamiyla bir cinsellik yaşayamamiş. Sanki konu sahibi adama dogru durust cinsellik yaşatabiliyormuş gibi bir de ustune adama kiziyor niye evlendim diye. Bunu adam soruyor olsaydi ne hissederdi? 🙄
1 sene beklemiş adam evlilikten önce de bereber yaşamışlar adam ona rağmen evlenmiş.

İlişkiye bile gerek yok ki, eşimin bir şortu var nefret ediyorum, giyme bunu diyorum, evde atletle kalsa dolaşma böyle derim, ilişkiye girerken eşim bazen parfümünü sıksana der, bazen saçımı açar vb. Birbirimize demeyecegiz de kime diyeceğiz?

Burada vajinismus durumu var, kadın için zor olduğu gibi erkek içinde zor bir süreç. İlişki öncesi aparatların kullanılması, görev gibi yapılması vs. bu sebeple isteksiz de olabilir. Elbiselerin ise yarayacağını düşünebilir kendince o yüzden ilişkiye bağladım. İlişkiden bağımsız da isteyebilir gayet onu giysen bunu giymesen diye ama bunu sorun neredeyse kadına hakaret gibi gören yorumlar okudum. Değişik.

1 sene beklemiş adam evlilikten önce de bereber yaşamışlar adam ona rağmen evlenmiş.

Orayi hiç saymiyorum zaten cok garip bir durum. Hani herkes evlilik oncesi birliktelik istemiyor olabilir ama o durumda ayni evde yaşamazdim ben olsam, ayni evde yaşayip bir sene bu sorunla ugraşmak zaten çok fazla bir sure.

Back
X