Eşimin hakareti

İnsanın sinir anında ağzından kaçabiliyor ve şakalaşırken söylediğimiz şeylerden çok daha hafifleri kavga anında ağrımıza gidiyor. İkinci bebeğime 8 aylık hamile iken eşim bir tartışmada, manyak mıdır nedir dedi.. 1,59 luk boyum ve boyumdan büyük göbeğimle ne dedin sen ne dedin diye eşimin üstüne yürümüştüm. Ağzından çıkanı kulağın duysun düzgün konuş dedim.. 1,90lık adamın gözlerinde o korkuyu ve pısmayı gördüm o an. Zaten sokaktaydık, yürüdü gittim kendi yoluma, bi kahve içip döndüm. Şu an ne yapacağınızı düşünmekten ziyade o an tepki vermelisiniz. O an tepkinizi verdiyseniz, şu an evden gitmek vs aşırı kalabilir.

İstemeden demiştir belki bence çok uzatma ilk sefermiş madem. Belki ekonomik olarak çok zorlandı öyle bi buhranla ağzından çıkanı kulağı duymamıstır. Ama bu gitsene lafını bir kez daha kullanırsa keskinlikle burnunu sürt iyice. Alıskanlık yapmasını gectım evlılık laçkalanacak bsıey değil

Gitmeyin. Eğer bir daha hakaret ederse onu kapının önüne koyacağımızı kibarca söyleyin. Altınları satın borcu kapatın ve sonrasında artık kirayı siz ödemeyim. Bence böyle olmalı.

hamileyim.hemde çalışan bi bayanım.düzenli iyi bi maaşım var.eşimle severek evlendik nişanlıyken tek bi kavgamız olmamıştır saygısızlığı da olmadı bana karşı kesinlikle.dün maddi konularla ilgili tartıştık .beni müsrif olmakla suçladı yeni evli olduğumuz için bazı borçlarımız var .Dün maddi konularla ilgili tartıştık .sorun şu ki bana gerizekalı dedi .ağırıma giden de bu .saygısızlığın girmesi evliliğe .sonra gitsene sen ailenin yanına biraz kafa dinlerim dedi.hamile olmasam hiç düşünmem ama insan düşünüyor işte .sonra da geri gidicem dediğimde kal kal filan dedi.dün gece oldu bu.gitsem mi diye düşünüyorum .söyledikleri zoruma gidiyor .sabah bişi yokmuş gibi işe gitti.bu evde durmak istemiyorum ama atacağım adımın sonunu da düşünüyorum .bilmiyorum

Ben ilk kavgadan evi terk et git,boşan diyenleri yeminle anlayamıyorum.
Eşin yanlış yapmış mı evet yapmış.
Al karşına kardeşim bi daha yaparsan şuanki gibi çözüme kavuşturuyo olmam,ben evliliğe saygısızlık dahil olsun istemiyorum bana her ağzına geleni söylemezsin hele ki senin cocuğunu karnımda taşıyoken kendine gel dersin.
Hala eşin devam ediyorsa o zaman bakarsın bi çaresine ama bana böyle hemen ayrılıp bırakıp gidilecek bi sebep gibi gelmedi yani evlisiniz hamilesiniz herşey bu kadar kolay olmamalı
Çözüme kavuşmuyorsa o zaman farklı şeyler düşünebiliriz bence.
Bebeğin etkilenir bu durumdan bence kendine çeki düzen ver bozma moralini

Akşam sakin kafayla konuşun yeni evlisiniz bir şeylerin oturması için konuşmanız şart ilk defa yaşıyorsanız bu durumu bir daha hakaret Kelimesi ve git sözcüğü duyarsanız Asla durmayacağınızı söyleyin
Ben ilk kavgadan evi terk et git,boşan diyenleri yeminle anlayamıyorum.
Eşin yanlış yapmış mı evet yapmış.
Al karşına kardeşim bi daha yaparsan şuanki gibi çözüme kavuşturuyo olmam,ben evliliğe saygısızlık dahil olsun istemiyorum bana her ağzına geleni söylemezsin hele ki senin cocuğunu karnımda taşıyoken kendine gel dersin.
Hala eşin devam ediyorsa o zaman bakarsın bi çaresine ama bana böyle hemen ayrılıp bırakıp gidilecek bi sebep gibi gelmedi yani evlisiniz hamilesiniz herşey bu kadar kolay olmamalı
Çözüme kavuşmuyorsa o zaman farklı şeyler düşünebiliriz bence.
Bebeğin etkilenir bu durumdan bence kendine çeki düzen ver bozma moralini
bende alışır hep yapar diye endişeleniyorum

İstemeden demiştir belki bence çok uzatma ilk sefermiş madem. Belki ekonomik olarak çok zorlandı öyle bi buhranla ağzından çıkanı kulağı duymamıstır. Ama bu gitsene lafını bir kez daha kullanırsa keskinlikle burnunu sürt iyice. Alıskanlık yapmasını gectım evlılık laçkalanacak bsıey değil
Çok istemeden demedi üstüne basa basa sende saçma sapan davranma o zaman dedi ben kendine desem dururmuydu acaba durmazdı

hamileyim.hemde çalışan bi bayanım.düzenli iyi bi maaşım var.eşimle severek evlendik nişanlıyken tek bi kavgamız olmamıştır saygısızlığı da olmadı bana karşı kesinlikle.dün maddi konularla ilgili tartıştık .beni müsrif olmakla suçladı yeni evli olduğumuz için bazı borçlarımız var .Dün maddi konularla ilgili tartıştık .sorun şu ki bana gerizekalı dedi .ağırıma giden de bu .saygısızlığın girmesi evliliğe .sonra gitsene sen ailenin yanına biraz kafa dinlerim dedi.hamile olmasam hiç düşünmem ama insan düşünüyor işte .sonra da geri gidicem dediğimde kal kal filan dedi.dün gece oldu bu.gitsem mi diye düşünüyorum .söyledikleri zoruma gidiyor .sabah bişi yokmuş gibi işe gitti.bu evde durmak istemiyorum ama atacağım adımın sonunu da düşünüyorum .bilmiyorum
Niye siz gidiyor muşsunuz? O gitsin anasına

Bende söyledim .o gitmesin ben giderim bura memleketim değil hiç arkadaşım da yok .git denmesine rağmen kalmak zoruma gidiyor .bikaç günlüğüne gidip kafa dinlesem düşünsem diye düşünüyorum ailem yazlıkta kendi evleri boş zaten
o zaman git ve biraz kafa dinle ,hatasını anlar belki

Evdeki altınları alır o
Öyle olmuyor malesef 😑 ama şimdiki aklım olsa bu kadar borca girip evlenmezdim evlenmeden önce altınlarla borç kapatırız diyorduk .şimdi bi kenarda paramız olmasın mı modunda altınlar duruyor ama borçlar da duruyor tamam altınlar dursun da bizde borç batağından kavga ediyoruz o ne olacak
Para kaynağını keseceksin bir süre yaparken sana sormadı dimi zamanında bu kadar fekadar olmayın hayatınızda kıymetini bilmez hiç kimse.

Yeni evlisiniz ve hamilesiniz yine buranın olmazsa olmaz meselelerinden biri. Anlamıyorum hiç mi düşünmüyorsunuz önce evliliğim otursun, hadi her şeyi geçtim kenarda paramız olsun, borçlar bitsin diyen? Geriye bir şey kalmayan parayla nasıl bebek büyütmeyi planlıyorsunuz?

Bu evliliği kesin bir şekilde bitirmek niyetinde değilseniz evden gitmeniz saçma bir hamle olur

Gerekirse altinlarinizin bi kismini bozdurun. Birbirinizin huzurunu bozacaginiza biraz birikiminizden harcayin, ama huzurunuz olsun

Bende söyledim .o gitmesin ben giderim bura memleketim değil hiç arkadaşım da yok .git denmesine rağmen kalmak zoruma gidiyor .bikaç günlüğüne gidip kafa dinlesem düşünsem diye düşünüyorum ailem yazlıkta kendi evleri boş zaten
Bence gitmemelisin sonuc da daha yeni evlenmişsiniz oyle kuyruğunu kıstırıp da her soyleneni yapar gibi bi izlenim verme bence allahim evladiniz saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Sen evden çıkıp annenlere gidersen bence ben git diyorum o da gidiyor gibi olur her tartışmada bu sekilde olmasını istemezsin bence zaten olmamali da hakkinda hayirlisi olsun

Yeni evlisiniz ve hamilesiniz yine buranın olmazsa olmaz meselelerinden biri. Anlamıyorum hiç mi düşünmüyorsunuz önce evliliğim otursun, hadi her şeyi geçtim kenarda paramız olsun, borçlar bitsin diyen? Geriye bir şey kalmayan parayla nasıl bebek büyütmeyi planlıyorsunuz?

Bu evliliği kesin bir şekilde bitirmek niyetinde değilseniz evden gitmeniz saçma bir hamle olur
Nişanlıyken hiç sorun yaşamamıştık.evet yeni evli olup hamile olmak benim hatam .bunu tartışmak istemiyorum

İnsanın sinir anında ağzından kaçabiliyor ve şakalaşırken söylediğimiz şeylerden çok daha hafifleri kavga anında ağrımıza gidiyor. İkinci bebeğime 8 aylık hamile iken eşim bir tartışmada, manyak mıdır nedir dedi.. 1,59 luk boyum ve boyumdan büyük göbeğimle ne dedin sen ne dedin diye eşimin üstüne yürümüştüm. Ağzından çıkanı kulağın duysun düzgün konuş dedim.. 1,90lık adamın gözlerinde o korkuyu ve pısmayı gördüm o an. Zaten sokaktaydık, yürüdü gittim kendi yoluma, bi kahve içip döndüm. Şu an ne yapacağınızı düşünmekten ziyade o an tepki vermelisiniz. O an tepkinizi verdiyseniz, şu an evden gitmek vs aşırı kalabilir.

Adam sizden niye korksun ya ustune yurudunuz diye cidden bir erkegi dovebileceginizi mi saniyorsunuz?

Karsinizdaki geri adim atiyorsa sizi seviyormuş demekki ve kendine gelmiş o an uzasin istememiş sadece, siz de ben korkuttum saniyorsunuz. 😂

Burada bir üye vardi eşim hakaret etse evi onun başina geciririm filan yaziyordu yorumlarda, sonra dayak yedim diye konu açti. Kusura bakmayin ama eş izin verdigi kadar artistlik oluyor, normal sartlarda bir erkegi dövemezsin de korkutamazsin da... Adamin karakteriyle alakali bir durum bu.

Konu sahibi siz de eve donecekseniz evi terk etmeyin derim ama adamin ustune de yurumeyin ilişkiyi iyice saygisizlastirmayin, bunu ciddi sekilde konuşmayi deneyin, ilk kez olmuş sanirim, devami gelmesin.

Her git dediğinde evde çıkacaksak ooo. Boşan diyenleri anlanlamdıramadım... Bazen çocuktan bunalınca annene mi gitsen, kafa dinliyim der bir süre... Kafa dinleyeceksen evlenmicektin hele çocuk hiç yapmayacaktık, istiyorsan sen babana git derim, susar... Giderseniz bu tartışmanın devamı gelir. Ve evet biz orta halliler için maddiyat daima problem oluyor çiftlerde. Ama gerizekalı lafının bence Bi yaptırımı olmalı. Küslük mü dersiniz ceza mı dersiniz...ama aynı tondan Bi cvp olmamalı... Onu da sineye çekip kabulleriniz o lafında devamı gelir.

kusura bakma da bir erkeğin ne olursa olsun kavga anında kadına git demesi terbiyesizliğin, acizliğin, basiretsizliğin dik alasıdır. çok istiyorsa alır ceketini defolur gider. kadını evden kovmak (hem de kavga anı gece iken) dilime bir kaç kelime geliyor da ban yememek adına susuyorum siz yerleştirin kelimeleri...

bu hamuru bozuğun bir kız kardeşi varsa yada olsa acaba aynısını kardeşinin eşi de kardeşine yapsa ne yapardı, ayrı bir merak konusu! o zaman kesin kaplan kesilir giderdi kavgaya enişte beyle... ama kendi karısı el kızı ya... mazallah anasına kardeşine bişi olmasın da karısına her türlü hakareti etme hakkı var!

Back
X