Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmesi ilahi boşanması anlamına gelmiyorki. Konu sahibi zaten yazmış sabah hiç bişey yokmuş gibi işe gitti diye. Yani adam söylediğinin karısını nasıl etkilediğin bile farkında değil ya da önemsemiyor. Bu şekilde devam ederse bu tavırlar çıkışlar adam için sıradanlaşacak ve her zaman yapacak. İnsanoğlundan bahsediyoruz burda
Çok basit, pratik ve etkili bir çözüm"Sensn gerizekalı. Kafa dinlemek istyorsan ananın evine gideblrsn bu ev benm evim ben gayet rahatm burda" deseydn keşke![]()
Ne demek istediğiniz gayet iyi anlıyorum. Bundan iki sene önce yeniydik daha ben bi sabah kalktım çantamı topladım ve yola koyuldum ( kovma filan olmadı sadece söylediği bi kelimeyi sindiremedim ki daha önce bu konu üzerinden uyarı almıştı demek ki etkili olmamış) arabayla otobüsün yolunu kesti film gibiydi oldu ben şöförün artık rica ederim in yolumuza devam edelim demesinden çekindim ve indim. Ve bi daha eşimden o kelime ve benzeri bi kelime duymadım. Duyarsam gideceğimi biliyor. Farklı düşünüyoruz hepsi buİşte anlamadığınız nokta şu gitmesi boşanması anlamına gelmiyorsa gitmesinin anlamı yok. Blöftür bu evi terk edeyim eşim gelsin özür dilesin tekrar dönerimin bir yerden sonra inandırıcılığı kalmaz, evi terk etmenin ciddiyeti kalmaz, işte o zaman sıradanlaşır. Ben hiç evimi terkedip gitmedim eşim çok iyi bilir ki eğer gidersem dönmem ona göre davranır olur da beni bir kere kovarsa giderim ve dönmem. Bu konu sahibinin ilk kovuluşu değil, temmuz ayında da evden kovulmuş eşi biliyor ki bu kadın gitmiyor, gitse bile dönüyor o yüzden ciddiye almıyor ki ciddiye almamak konusunda haksız değil
AynenÇok basit, pratik ve etkili bir çözüm![]()
Ne demek istediğiniz gayet iyi anlıyorum. Bundan iki sene önce yeniydik daha ben bi sabah kalktım çantamı topladım ve yola koyuldum ( kovma filan olmadı sadece söylediği bi kelimeyi sindiremedim ki daha önce bu konu üzerinden uyarı almıştı demek ki etkili olmamış) arabayla otobüsün yolunu kesti film gibiydi oldu ben şöförün artık rica ederim in yolumuza devam edelim demesinden çekindim ve indim. Ve bi daha eşimden o kelime ve benzeri bi kelime duymadım. Duyarsam gideceğimi biliyor. Farklı düşünüyoruz hepsi bu
Bu ayrıntıyı bilmiyordum önce ki konusu herhalde demek en başından ipler kaymış gidip geri gelmek zaten başlı başına laçkalaştırır durumu.tesekğr ederim açıklama içinBen sizi anladım sadece şunu söylemek istiyorum eşiniz sizin kararlı olduğunuzun bilincinde bu yüzden gelmiş sizi döndürmek için. Konu sahibi temmuzdaki konusunda 1 saat uzaklıkta başka şehirdeki babasına gitmek istememiş bir saati uzak bularak, otele yerleşmiş sonra eşini kendisi aramış ertesi gün beni merak etmedin mi diyerek. Adam zaten döneceğinden emin olduğu için arama zahmetine bile girmemiş. Konu sahibi kesin kararlı değil ki biz bunu burdan anlıyoruz eşi hayli hayli anlıyordur, muhtemelen şimdi evden gitse eşi o dönsün diye çabalamaz o yüzden konu sahibi böyle bir riske girmez
Bana gerizekalı dicek,dediğine 100 bin kere pişman olur. Daha basındasın böyle yapıyorsa şimdiden sen dahasını da görürsün. Gerekiyorsa git. Hamilesin üstelik ne haddine sana hakaret ediyor.hamileyim.hemde çalışan bi bayanım.düzenli iyi bi maaşım var.eşimle severek evlendik nişanlıyken tek bi kavgamız olmamıştır saygısızlığı da olmadı bana karşı kesinlikle.dün maddi konularla ilgili tartıştık .beni müsrif olmakla suçladı yeni evli olduğumuz için bazı borçlarımız var .Dün maddi konularla ilgili tartıştık .sorun şu ki bana gerizekalı dedi .ağırıma giden de bu .saygısızlığın girmesi evliliğe .sonra gitsene sen ailenin yanına biraz kafa dinlerim dedi.hamile olmasam hiç düşünmem ama insan düşünüyor işte .sonra da geri gidicem dediğimde kal kal filan dedi.dün gece oldu bu.gitsem mi diye düşünüyorum .söyledikleri zoruma gidiyor .sabah bişi yokmuş gibi işe gitti.bu evde durmak istemiyorum ama atacağım adımın sonunu da düşünüyorum .bilmiyorum
Bazı yorumları okudum da gerçekten şoklara girdim. Arkadaşlar burda bahsettiğimiz bizim toplumuzda ki insanlar. Yani öyle kendini gerçekleştirmiş tüm ilkel yönelimlerini aşmış üst düzey insanlardan bahsetmiyoruz. Mesele korkutmak değil mesele çizginizi çizmek. Evet işin sonunda en yaşamam dediğiniz şeyleri de yaşayabiliriz ama bu bizim verdiğimiz tavizlerden değil karşı tarafın kendini bilmezliğinden olsun. Yok erkek Korkmaz yok erkek izin verdiği kadar tepki gösterebiliriz yok tepki vermiyorsa sevdiğindendir. Bunlar nasıl düşünceler yaaa. Karşımızda ki erkek insan ve biz hepimiz biliyoruz ki yaşamın döğüsü kendinden daha zayıf olanı sömürerek ilerliyor. Yapmayın etmeyin arkadaşlar Çizginiz olsun insanlar o sınırı aşamayacağını bilsin. Aşarsa sonuçların ne olacağını bilsin hala devam ediyorsa kendi sorumluluğunda olsun. Siz yarın öbürgün ben bunları kendime nasıl yaptığım ezikliğini yaşamayın ya da yaşadınız buna yok erkek demek sevmiyormuş demek kaybetmekten korkmuyormuş gibi kılıflar bulmayın.
sonra koştur koştur çocuk yapmayın deyince de sinirlenen bi grup oluyo.kafa dinlemek istiyosa çıksın gitsin.maddi konuda da kendinize yüklenmeyin böyle her şeyimaaş kartım bende .evlenirken ben araba borcu ödediğim için bütün harcamaları o yaptı borca girdi ben hala araba borcu ödüyorum bi de kirayı .zaten geri ye bişi kalmıyor kendi bana kıdım kıdım para veriyor işte