Eşimin hakareti

hamileyim.hemde çalışan bi bayanım.düzenli iyi bi maaşım var.eşimle severek evlendik nişanlıyken tek bi kavgamız olmamıştır saygısızlığı da olmadı bana karşı kesinlikle.dün maddi konularla ilgili tartıştık .beni müsrif olmakla suçladı yeni evli olduğumuz için bazı borçlarımız var .Dün maddi konularla ilgili tartıştık .sorun şu ki bana gerizekalı dedi .ağırıma giden de bu .saygısızlığın girmesi evliliğe .sonra gitsene sen ailenin yanına biraz kafa dinlerim dedi.hamile olmasam hiç düşünmem ama insan düşünüyor işte .sonra da geri gidicem dediğimde kal kal filan dedi.dün gece oldu bu.gitsem mi diye düşünüyorum .söyledikleri zoruma gidiyor .sabah bişi yokmuş gibi işe gitti.bu evde durmak istemiyorum ama atacağım adımın sonunu da düşünüyorum .bilmiyorum
Size hakaret etmesi çok çirkin.. Bence siz annenize gidin kafanızı dinleyin biraz o da biraz düşünsün sonra tekrar konuşursunuz i.. Ama annenize anlatmayın bunu hemen bence..

Eşim bir kere tartışmada bana sen annenlere gitsene bir müddet dedi aynı şekilde
Ben de susmadım " Sen beni köpeğin sandın sanırım sıkıldım hadi git sonra gel, ben senin canın sıkılınca kovabileceğin biri değilim bu evden bir yere gitmiyorum, çok meraklı değilim ben de seni görmeye gitmek istiyorsan kapı orada" dedim.
Daha sonra demedi böyle bir şey.

"Sensn gerizekalı. Kafa dinlemek istyorsan ananın evine gideblrsn bu ev benm evim ben gayet rahatm burda" deseydn keşke 😒😒
Valla ılımlı ola ola..... En sonunda o gerizekalı sonra salak aptal dangalak kapa çeneni.... Ye kadar gidiyor.... Yani bilemedim saygıyı iki kişi de korumalı.... Gerizekalı deyip özür dilemeden git demesi bide lütfeder gibi kal kal demesi.... Ne bileyim..... Ya nişanlıyken iyi rol yapmış yada siz hiç kavga etmedik diye tam net olanı söylemediniz.... Asker erkek arkadaş gibi.... Kavgada tanırsın zaten insanı.... Şu an Bi önerim yok... Zamanla belli olacak bir konu.... Son olmuştur umarım size hakaret etmez bir daha

hamileyim.hemde çalışan bi bayanım.düzenli iyi bi maaşım var.eşimle severek evlendik nişanlıyken tek bi kavgamız olmamıştır saygısızlığı da olmadı bana karşı kesinlikle.dün maddi konularla ilgili tartıştık .beni müsrif olmakla suçladı yeni evli olduğumuz için bazı borçlarımız var .Dün maddi konularla ilgili tartıştık .sorun şu ki bana gerizekalı dedi .ağırıma giden de bu .saygısızlığın girmesi evliliğe .sonra gitsene sen ailenin yanına biraz kafa dinlerim dedi.hamile olmasam hiç düşünmem ama insan düşünüyor işte .sonra da geri gidicem dediğimde kal kal filan dedi.dün gece oldu bu.gitsem mi diye düşünüyorum .söyledikleri zoruma gidiyor .sabah bişi yokmuş gibi işe gitti.bu evde durmak istemiyorum ama atacağım adımın sonunu da düşünüyorum .bilmiyorum
Çok üzüldüm. Lütfen evden gitme! O, git kafamı dinleyim dediği için gitme! Bu ev benim de evim memnun olmayan kimse o gitsin, ben de evimde biraz huzurla oturayım, söylediğin hakareti bi düşüneyim, bana davranışlarını bi tartayım sakin kafayla de. Sen sağlam dur ki ciddiyetini anlasın. Tekrar etmeye cesareti kırılsın. Hamilelik veya çocuğun evliliği bitirmek için engel olmayacağını çıtlat.
Bu arada aklıma geldi. Kuzenimin yeni bebeği olmuştu. Eşiyle kavga sırasında eşi seni boşarım çocuğun yüzünü göremezsin diye tehdit etmişti. Kuzenim verdi eline çocuğu hadi şimdi s...tr ol git. İkinizi de görmek istemiyorum demişti (tabii blöf). Adamın şaşkınlığını ve geri vitesini hiç unutmayacağım demişti. Bu da böyle bir anımdı😂

Ya baktım da temmuzda da böyle bir şey yaşamışsın. Yine kovulma, üstüne kapı kitlenmesi, hamile halinle otelde kalma VS... Yaşın genç muhtemelen eşin de genç. bu bebeği istemeyerek mi oldu? korunurken kazayla mı oldu, onu mu kabullenemiyor, alkole zaafı mı var? Bu olay değil ilk yaşadığın daha absürt ve Bi kere kovmuş gitmişsin dediğim gibi devamı gelmiş yine kovmuş seni... Yazık sizin tek derdiniz para değil gibi duruyor yaşadıklarında
Bunu şimdi gördüm bilsem farklı yorum yapardım Hoşçakalın konu sahibi

:( cimri adamla yaşamak çoook zor İnan’ın bide siz daha hamilesiniz . Benim eşimde sizinki gibi . Kendini cimri olarak görmez asla ama anlattığınız gibi ve bence bu paraya tapma tutmaya bayılma olayı cimrilik diye tanımlıyorum kendimce. Neyse işte benimki asıl bebek doğduktan sonra ortaya çıktı masraflar artıp ben işten çıkmıştım o zaman. Bu hakaretler gerizekalıyla başlıyor anan hiiiiç ummadığınız yerlere gelebiliyor İnan’ın çok üzücü . Saygının s si kalmıyor . Anama sülaleme sövme noktasına geliyor . Nasıl böyle şeyler dersin diyince de ‘ama sen beni sinirlendirdin’ oluyor yani yine ben suçluymuşum. Ego denir buna ve eşinizin de egosu böyleyse üzgünüm anan artacak azalmayacak tartışmalarınız. Biz boşanma noktasına geldik. Yakınlar araya girdi barıştık güya . Ama tabiki o güvensizlik asla gitmez ikimizdende soğukluk var o eski hayatım-bitanem günlerdeki gibi değiliz . Asla da olamayız diye düşünüyorum çünkü insan hafızası silinmesi laxım ki yediği kazığı unutsun. Siz siz olun aileniz iyi insanlarsa yanlarına gidin desteklerini alın . Benim babam psikopatın TEKi olmasa ( taciz suçundan son aflarla çıktı Hapisten yani o boyutta) ben ailemin desteğini alır paşalar gibi rahat kafayla bebeğimi büyütürdüm. Ama aşağı tükürsen cimri sinirli bi adam yukarı tükürsen psikopat, durumundayım. Allah yardımcınız olsun

Back
X