O kadar doğru ki altına imzamı atarım.Bu minvalde tonla konu okudum burada adam saygisiz, kadinin maaşina çökmüş, ustune ana babasina eşini ezdiriyor ama kadin aglamaktan baska bir sey yapmiyor.
Hepsinin sebebi kadinin boşanmayi goze alamamasi!
Terk edilecegini bilen bir erkek bu kadar nobran davranamaz
Davranışları ve kötü telkinleriyle sizin kişilğinizi ezip özgüveninizi yıkmış çünkü. Bunları da sizi kontrol altına almak için yapmış. Başarılı da olmuş. Lütfen önce maaş kartınızı alın, sizin durumunuzda olan başka bir kadına da aynısı söyledim "maaş kartını alınca bile kendime güvenim geri geldi" demişti. Siz kendinizi ezdirirseniz sizi ezerler sizin paranızla yiyip içip başkasına hava atıp size kişnemesine izin vermeyin. (Kaba oldu biliyorum ama gerçekten bunu hakediyor)Mesleğim var ,güzelliğim var aklımda yerinde şükür niye bu kadar özgüvensizim bilmiyorum.Cekip gitmem lazım bu adamın yanından. Iyi olduğu zamanlar çok iyi göklere çıkıyor ama küçük bir tartışma olduğu an seytanlaşıyor. Iki kelime konuşamıyorum karşısında öfke kontrolü yok
O kadar hakaretin üstüne bir de parayı adamın eline say..Vay be..Hiç mi gururunuz yok?? O laflardan sonra nasıl barışabildiniz? Düzelse nolacak ki..Bazı şeyler unutulmaz. Bu da onlardan biri. Size üzülmedim hiç de ailenize o kadar üzüldüm ki anlatamam..O kadar okut,büyütttt.Sana laf edenlerle aynı çatı altında köle misali yaşasın.Yaptığınızı cahil diye tabir edeceğimiz köylü kızları yapmaz.İnsanın biraz kendisine saygısı olacak.
Yorumumum üzerinde "şikayet et" butonu var.Basarsanız ilgilenirler.Sayfada boşuna yer kaplamayalım..Yorumunuz beni ilgilendirmediği gibi kendi yorumumun açıklamasını da size yapacak değilim.İyi günler.Çok acimasızca bir yorum olmuş. Yargılama + kınama + küçümseme hepsi var.
Bazi yorumlar boyle oluyor. Ama dikkat edin aslinda anlatmaya calistigi sey cok dogru. Kadinin kendisine reva gordugu seye katlanamamis, dost aci soyler. Yargilama, kinama, kucumseme degil de sanki soyle bir silkeleyip kendine gel der gibi bir yorum olmus.Çok acimasızca bir yorum olmuş. Yargılama + kınama + küçümseme hepsi var.
Yorumumum üzerinde "şikayet et" butonu var.Basarsanız ilgilenirler.Sayfada boşuna yer kaplamayalım..Yorumunuz beni ilgilendirmediği gibi kendi yorumumun açıklamasını da size yapacak değilim.İyi günler.
Bazi yorumlar boyle oluyor. Ama dikkat edin aslinda anlatmaya calistigi sey cok dogru. Kadinin kendisine reva gordugu seye katlanamamis, dost aci soyler. Yargilama, kinama, kucumseme degil de sanki soyle bir silkeleyip kendine gel der gibi bir yorum olmus.
Kendi deyimiyle kimseyi sevmemiş yalan gerçek bilemem tabiYo ciddiyim, bırgun asık olur severse kuzu olur
Beni sevmiyorsa ne diye evlendi hani aşık olursa kuzu olur diyorsunuz ya o da ayrı komediYo ciddiyim, bırgun asık olur severse kuzu olur
2 aylık bir bebeğim varHaklısınız önceliğiniz kendiniz olsun. Çoğu kadının hatası o zaten ben de dahil üzerini kapatınca problemler ortadan kalkacak sanıyoruz. Bırakın boşansanız da layık olanı bulacaktır. Çocuğununuz da yokmuş arkanıza bile bakmayın derim. Mankenlerle takılsın. Sanki siz boş mu duracaksınız.bu sefer tecrübeli olacak ve önceliklerinizi bilerek hareket edeceksiniz.
Teşekkür ederim bunu duyunca gerçekten için rahatladiYooo dalga geçmiyor, doğruyu söylüyor. Eşinizin size zerre kadar sevgisi yok, daha da vahimi saygısı da yok. Sizinle sadece özgüvensiz, sinik, ne derse yaptırabileceği bir tip olduğunuz ha bir de en önemlisi maaşınız için evlenmiş. Zaten evlenirken de bunu açıkça belirtmiş. Maaşınız var, anneniz boşanmanız durumunda destekçiniz ve siz hala bu vuran öküzünü çekmeye devam ediyorsunuz. Size her şey müstehak ama bir de böyle bir adamdan boşanmamak için, bile bile dünyaya getirdiğiniz o günahsız sabiyi bahane ediyorsunuz ya, biz ne desek boş. Gururunuzu, öz saygınızı ve akıl sağlığınızı yitirmişsiniz. Acilen tedavi görün, kendiniz için değilse bile evladınız için. Çünkü hiç bir evlat sizin gibi aciz, sümsük bir annesi olsun istemez. Haa bu arada içiniz rahat olsun, boşanmanız durumunda eşiniz bir başkasına aşık olabilir. Ama aklı başında, azıcık da olsa gururu olan, canının değerini bilen hiç bir kadın böylesi bir manyağı uzun süre çekip de hayatını karartmaz
O size yakışan kelimeyi de aynen size iade ediyorum:)Yooo dalga geçmiyor, doğruyu söylüyor. Eşinizin size zerre kadar sevgisi yok, daha da vahimi saygısı da yok. Sizinle sadece özgüvensiz, sinik, ne derse yaptırabileceği bir tip olduğunuz ha bir de en önemlisi maaşınız için evlenmiş. Zaten evlenirken de bunu açıkça belirtmiş. Maaşınız var, anneniz boşanmanız durumunda destekçiniz ve siz hala bu vuran öküzünü çekmeye devam ediyorsunuz. Size her şey müstehak ama bir de böyle bir adamdan boşanmamak için, bile bile dünyaya getirdiğiniz o günahsız sabiyi bahane ediyorsunuz ya, biz ne desek boş. Gururunuzu, öz saygınızı ve akıl sağlığınızı yitirmişsiniz. Acilen tedavi görün, kendiniz için değilse bile evladınız için. Çünkü hiç bir evlat sizin gibi aciz, sümsük bir annesi olsun istemez. Haa bu arada içiniz rahat olsun, boşanmanız durumunda eşiniz bir başkasına aşık olabilir. Ama aklı başında, azıcık da olsa gururu olan, canının değerini bilen hiç bir kadın böylesi bir manyağı uzun süre çekip de hayatını karartmaz
Siz erkeklerin aşık oldukları kadınlara nasıl davrandığını hiç görmemişsiniz.Beni sevmiyorsa ne diye evlendi hani aşık olursa kuzu olur diyorsunuz ya o da ayrı komedi
Gercekten erkeklere zalim olmak gerekiyor. Tatli dille 30 senede yola gelir, o 30 senede de kadin hastalik sahibi olur ancak. Karisi agliyor uzuluyor diye yapacagindan geri duran erkek gormedim ben.O kadar doğru ki altına imzamı atarım.
Düzelir bacım pamuk gibi olur. Az daha ezil, pestil şeklini alınca artık mükemmel eşe dönüşüyorlar.
Ben yengeç burcuyum o boğa
Bundan sonra sever, hayat bu. Ask aniden olur.Kendi deyimiyle kimseyi sevmemiş yalan gerçek bilemem tabi
Artık yavaş yavaş bir şeylere ses cikarcm. Sonunun nereye gideceği de pek umrumda değil yoksa kafayı siyirırim ben bu kadar baskıyla.Ben kendime saygı duymadığım için oda bana sayğı duymuyorDavranışları ve kötü telkinleriyle sizin kişilğinizi ezip özgüveninizi yıkmış çünkü. Bunları da sizi kontrol altına almak için yapmış. Başarılı da olmuş. Lütfen önce maaş kartınızı alın, sizin durumunuzda olan başka bir kadına da aynısı söyledim "maaş kartını alınca bile kendime güvenim geri geldi" demişti. Siz kendinizi ezdirirseniz sizi ezerler sizin paranızla yiyip içip başkasına hava atıp size kişnemesine izin vermeyin. (Kaba oldu biliyorum ama gerçekten bunu hakediyor)
Evliliğiniz toksik bir ortamda yaşanıyor. Toksik ortamda ne sizin, ne de oğlunuzun psikolojisi düzgün kalır. Siz üni mezunu olduğunuz için bunu kaldıramıyor. Sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Eşiniz, başkasını aşağılayarak kendi eksiklerini kapatmaya çalışan bir zavallı. Psikolojik yardım alın kendinize hayatınıza sahip çıkın yakında fiziksel şiddette başlar. Anneniz sizi başkasına köle olun diye mi doğurdu?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?