Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar doğru ki altına imzamı atarım.

Düzelir bacım pamuk gibi olur. Az daha ezil, pestil şeklini alınca artık mükemmel eşe dönüşüyorlar.

Davranışları ve kötü telkinleriyle sizin kişilğinizi ezip özgüveninizi yıkmış çünkü. Bunları da sizi kontrol altına almak için yapmış. Başarılı da olmuş. Lütfen önce maaş kartınızı alın, sizin durumunuzda olan başka bir kadına da aynısı söyledim "maaş kartını alınca bile kendime güvenim geri geldi" demişti. Siz kendinizi ezdirirseniz sizi ezerler sizin paranızla yiyip içip başkasına hava atıp size kişnemesine izin vermeyin. (Kaba oldu biliyorum ama gerçekten bunu hakediyor)

Evliliğiniz toksik bir ortamda yaşanıyor. Toksik ortamda ne sizin, ne de oğlunuzun psikolojisi düzgün kalır. Siz üni mezunu olduğunuz için bunu kaldıramıyor. Sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Eşiniz, başkasını aşağılayarak kendi eksiklerini kapatmaya çalışan bir zavallı. Psikolojik yardım alın kendinize hayatınıza sahip çıkın yakında fiziksel şiddette başlar. Anneniz sizi başkasına köle olun diye mi doğurdu?!

Çok acimasızca bir yorum olmuş. Yargılama + kınama + küçümseme hepsi var.

Yorumumum üzerinde "şikayet et" butonu var.Basarsanız ilgilenirler.Sayfada boşuna yer kaplamayalım..Yorumunuz beni ilgilendirmediği gibi kendi yorumumun açıklamasını da size yapacak değilim.İyi günler.

Bazi yorumlar boyle oluyor. Ama dikkat edin aslinda anlatmaya calistigi sey cok dogru. Kadinin kendisine reva gordugu seye katlanamamis, dost aci soyler. Yargilama, kinama, kucumseme degil de sanki soyle bir silkeleyip kendine gel der gibi bir yorum olmus.

Yorumumum üzerinde "şikayet et" butonu var.Basarsanız ilgilenirler.Sayfada boşuna yer kaplamayalım..Yorumunuz beni ilgilendirmediği gibi kendi yorumumun açıklamasını da size yapacak değilim.İyi günler.

Konuyu siz mi açtınız da yer kaplamasın diyorsunuz.

Sizin mesajınızı okuyan konu sahibine sesleniyorum.
Hayatımızda bazen böyle dönemler yaşanıyor. Bu bizim çaresiz ezik güçsüz olduğumuz anlamına gelmiyor. Sadece bir şeyleri değiştirmek için farkında olmamız gereken şeyler var. Olumsuzluklar bu yüzden yaşanıyor. Her şey çok güzel olacak. Ben hayatınız için en doğru karari alacağınıza inanıyorum.

Olumsuz yorumlarla kendinizi daha da mutsuz hissetmeyin . Annesiniz ve güçlüsünüz bunu unutmayın.

Empatiden uzak buldum ben. Ben açıkçası korkarım böyle cümleler kurmaya. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Bi bakarsınız asla yapmam dediğiniz durumun içinde kendinizi bulursunuz. Allah konu sahibinin yardımcısı olsun.

İnsanlık nakli henüz bulunmadı, o bulunana kadar eşinizi dondurun, bulununca nakil yaptırırsınız. Madem ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, eline maaş da saydığınız bu eşsiz varlığa.

2 aylık bir bebeğim var

Teşekkür ederim bunu duyunca gerçekten için rahatladi

O size yakışan kelimeyi de aynen size iade ediyorum:)

Maaşı vermeyin. Susup sineye çekmeyin. Ailenize laf söyletmeyin. Yallah anasına gitsin beğenmiyorsa, kapının yeri belli.
Anasıyla koyniş koyniş yatsın kimi isterse alsın ayrıca afedersiniz de n.h alır. Anası da çekmez bunun kahrını. Kendini ne sanıyor bu adam bari bebeğini düşünüp huzur versin.

O kadar doğru ki altına imzamı atarım.

Düzelir bacım pamuk gibi olur. Az daha ezil, pestil şeklini alınca artık mükemmel eşe dönüşüyorlar.
Gercekten erkeklere zalim olmak gerekiyor. Tatli dille 30 senede yola gelir, o 30 senede de kadin hastalik sahibi olur ancak. Karisi agliyor uzuluyor diye yapacagindan geri duran erkek gormedim ben.

Artık yavaş yavaş bir şeylere ses cikarcm. Sonunun nereye gideceği de pek umrumda değil yoksa kafayı siyirırim ben bu kadar baskıyla.Ben kendime saygı duymadığım için oda bana sayğı duymuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…