Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim terbiyesiz hadsiz bir insan olduğunu düşünüyorum zaten .Kendisini çözemedim . Bayram da gelenler ne güzel gelin ağzı burnu findik gibi diyor anasiyla kendisi öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar insanların yüzüne. Sonra bişey soyleyincede benim standardm yüksek. Burda yazılanlardan sonra şunu anladım özgüvensiz olduğum için bu adam bana bunları yapmaya cesaret ediyor

Ve en acı kısmı da bu kadınlar sözde eğitimli ve kendi ayakları üzerinde duran insanlar.Yemin ederim aklım havsalam almıyor.Ne bileyim çalışmıyor olsalar ve aileleri sahip çıkmasa bir nebze anlardım belki ama bunları asla ve kata anlayamıyorum.

Çocuğuma tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi belki oğlu büyüdükçe değişir düşüncesi birde özler mıyım acaba
Lütfen çocuğunu bahane etme.Annesinin psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü yerde o çocuğun psikolojisi zaten bozulacak. İlerde çocuğa da senin için katlandım deyip daha da psikolojisini bozarsın hatta.Çocuk asla sebep değil.Sen sadece kocan başkası ile mutlu olursa korkusyyla onu bırakmak istemiosun,kendini ona aşık sanıosun.Halbuki sadece ona bağımlı ve ruhsal yönden çökmüş birisin o kadar.

Bana gelince kaplan asarım keserim seni. Anasına gelince kedi .Anne bu kıyafet bana olmuş mu anne şunu alsam uygun olur mu anne nasıl birikim yapabilirim öyle tiksiniyorum ki ondan böyle konuşunca

Bu mesajınıza çok kızdım. Kuzum size bunları yapan adam bırakın kimle olursa olsun. Size acı çektiriyor ama değer vermiyor ki. Söylediği laflar yaptığı şeyler inanılmaz çirkin. Sizi böyle ezmesine üzmesine nasıl müsade ediyorsunuz. Bir hemcinsiniz olarak ben kahroldum. İsterse dünya güzeliyle olsun adamın davranış biçimi ofsayt. Ayrıca sadece eşiniz gibi bir adamın dış görünüşüne bakıp da beraber olacak kadına da aptal derim ben. Lütfen böyle şeyler düşünmeyin. Bu tarz düşünceler hırslar çok yanlış.

Sizin eşinizde aşağılık kompleksi var. Kafayı yemiş.

Butun o saydiklarinizdan sonra ama merhametli bir tarafi da var demissiniz de, ben o tarafi goremedim. Hangi tarafi merhametli olan? Demedigini birakmamis adam size. Ana kuzusu olmaktan ote bisey bu, bu sizi insan yerine koymamak, birakin ki hayat arkadasligi.

Eşinizi ıslatıp ıslatıp dövmek istiyorum
Belasını bulacak ta ne zaman baka Eşimi zehirleyen yılan anası zaten ama bu bir bahane degil uymasın saçmalama demesini bilsin. Birde ağızlarına bir sonradan görme cümlesini almışlar. Ablası ilkokul mezunu ben üniverste mezunu çalışan bir kadinim. Bize gelenlerde hep sonradan görme dyr. Kafaya bak kim sonradan görme acaba. Tek övündükleri sey dedelerden kalma ev ve arsalar. Gerçekten düşünüyorum da çok vasıfsız insanlar

Evet korkuyorum çünkü o mutluluğu hak etmiyor. Ben bu kadar iyiyken benimle niye mutlu olamıyor

Bunu anlamana çok sevindim.. Böylelerine saçının tek telini bile verme değmez

Evet korkuyorum çünkü o mutluluğu hak etmiyor. Ben bu kadar iyiyken benimle niye mutlu olamıyor
Bunu sorgulaman bile ne kadar özgüvensiz olduğunun göstergesidir.
Birde emeğinin karşılığını neden eşine veriyorsun? Takılmak için sormuyorum nedenini merak ediyorum.
Müge anlının bi sözü var ‘Brad pitt olsa çekmem‘ diye. Bende aynen bu kafadayım artık size de tavsiye ediyorum. Vur tekmeyi gitsin ya burdan okuyunca sinir oldum yemin ederim

neden üniversite mezunu işi gücü olan güzel bir kadın kendi denginde biriyle evlenmez de gider lise terk anne bağımlısı aşağılayan cahil insanlarla aile kurar. onun cahil annesiyle muhattap olur. loğusa kadın el ütünde tutulacak iken analı oğullu yaptıklarına bak.sözlerinin kalitesizliğine bak ikisininde. seni nasıl ezmeye çalışıyorlar. çok üzülüyorum. eğitimli kadınların böyle tiplerle muhattap olmasına çok üzülüyorum.

Önceki mesajımda da yazmıştım,okumadınız mı görmemezliğe mi geldiniz bilmem.Lütfen psikiyatrist ve psikolog yardımı alın.İyi değilsiniz.Hem kendinize hem çocuğunuza yazık edeceksiniz.Yardım alın.

Niye evlendinki böyle bir adamla , düzeleceğini sanmıyorum ya çekeceksin ya boşanacaksın başka yol yok

Düzelebilir zamanla ama çok uğrasmalisiniz lafların altinda kalmayin size haksizlik yapinca gunlerde konuşmayın burnundan getirin ne eve isi ne bisey surat yapin hep
Bemde buna benzer şeyler yaşadım nerdeyse ayni seyler.dort dortluk bir estim ona eve cocuk bakimina ait herseyi bem yapiyordum yüzde10 ancak zorla o yapıyordu. aynı dediğiniz şeyleri de yaptım. Sideet uyguladinda kusup gidip 2 3 ay anne evinde kalma yada yada hakaret ettiginde evislerini aksatmayüzüne bakmama.bosanma konuşmaları. .hiçbirşey duzelmedi.iyiyken cok iyiydi beni cok seviyordu herkesten kiskaniyordu benim kiskanilacak neyim varsa !kendi halinde bir insanım. Ama hakaret kötü davranma Şiddet vardi devam etti ve farklı sorunları ortaya çıktı .ve bosandik..Ben duzeltemedim...

Ohaa , bunları söyleyen biriyle hala nasıl evli kalabiliyorsunuz ? Çok şaştım valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…