- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
Kırdıktan sonra önemi var mıKırınca pısman oluyormuş.....
Çocuğuma tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi belki oğlu büyüdükçe değişir düşüncesi birde özler mıyım acabaŞey diyeceğim neden hala sabrediyorsun?Boşanmamak için tek bir sebep söyle.
Eşim terbiyesiz hadsiz bir insan olduğunu düşünüyorum zaten .Kendisini çözemedim . Bayram da gelenler ne güzel gelin ağzı burnu findik gibi diyor anasiyla kendisi öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar insanların yüzüne. Sonra bişey soyleyincede benim standardm yüksek. Burda yazılanlardan sonra şunu anladım özgüvensiz olduğum için bu adam bana bunları yapmaya cesaret ediyorDuzelmez
İdare edebilme surenizde sizin sabir noktaniza kadar olur
Uzun yazmistim,ara sayfalarda ama cok guzel bakiyor seviyor gibi seyler okudum
Size kalkip millet ilik gibilerin kahrini cekiyor bana dusene bak diyebilecek hadsiz saygisiz biri ,diger soylediklerini geciyorum bunuda iki ay once dogum yapmis bir kadina soyleyecek kadar nankor ama merhametli
Kendinize ozsayginiz kalmamis evlilik derdindesiniz kusura bakmayin agir oldu belki ama burdan gorunen o
kendiniz icin uzmanla gorusun yada ugrasmayin konunun ana fikrinde yazdiginiz adami ara yazimlarda mikemmel,merhametli ,iyiyken adeta bir prens havasina sokabiliyorsaniz kotu degildir ,kirin dizinizi evliliginizi yurutun,sikayet etmeyin
Mutluluklar
Ve en acı kısmı da bu kadınlar sözde eğitimli ve kendi ayakları üzerinde duran insanlar.Yemin ederim aklım havsalam almıyor.Ne bileyim çalışmıyor olsalar ve aileleri sahip çıkmasa bir nebze anlardım belki ama bunları asla ve kata anlayamıyorum.Aynı konunun farklı versiyonlarını okuyorum sürekli. Aynı saygısız, düşüncesiz kocalar, sınırını bilmeyen eş ailesi, kendine saygıyı, güveni yitirmiş, evliliği bozulmasın diye hey türlü şiddete ve hakarete göz yuman kadınlar. Evliliği çözülmemiş problemlerle dolu olduğu halde hemen hamşle kalanlar, hatta ikinciyi yapanlar.
Bu konuların sonunda da istisnasız kocam aslında çok iyi, merhametli, aslında beni seviyor, gözlerime öyle bakıyorki vs vs.
Sonuç: Bir sonraki kavgaya, hakarete ve şiddete kadar, bana söz verdi, düzelirim dedi, pişman oldu bahanelerine tutunup tozpembe hayallere dalma.
Özlersin, Bosanmamalısın.Çocuğuma tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi belki oğlu büyüdükçe değişir düşüncesi birde özler mıyım acaba
Lütfen çocuğunu bahane etme.Annesinin psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü yerde o çocuğun psikolojisi zaten bozulacak. İlerde çocuğa da senin için katlandım deyip daha da psikolojisini bozarsın hatta.Çocuk asla sebep değil.Sen sadece kocan başkası ile mutlu olursa korkusyyla onu bırakmak istemiosun,kendini ona aşık sanıosun.Halbuki sadece ona bağımlı ve ruhsal yönden çökmüş birisin o kadar.Çocuğuma tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi belki oğlu büyüdükçe değişir düşüncesi birde özler mıyım acaba
Bana gelince kaplan asarım keserim seni. Anasına gelince kedi .Anne bu kıyafet bana olmuş mu anne şunu alsam uygun olur mu anne nasıl birikim yapabilirim öyle tiksiniyorum ki ondan böyle konuşuncaBu mesajı kültür farkımız var sorun olur mu diye soran, ben üniversite mezunuyum eşim lise ilkokul vs ama hiç kompleksli değildir beni çok sever sorun olur mu diyen kızlarımıza ithaf ediyorum... Görüyoruz arkadaşlar oluyor.. kültür farkı başlı başına sorun
Anneci erkek de hepten sorun oluyor bunlar.. eşiniz memeden kesilmeden evlenmissinizz
Geçmiş olsun
Bu mesajınıza çok kızdım. Kuzum size bunları yapan adam bırakın kimle olursa olsun. Size acı çektiriyor ama değer vermiyor ki. Söylediği laflar yaptığı şeyler inanılmaz çirkin. Sizi böyle ezmesine üzmesine nasıl müsade ediyorsunuz. Bir hemcinsiniz olarak ben kahroldum. İsterse dünya güzeliyle olsun adamın davranış biçimi ofsayt. Ayrıca sadece eşiniz gibi bir adamın dış görünüşüne bakıp da beraber olacak kadına da aptal derim ben. Lütfen böyle şeyler düşünmeyin. Bu tarz düşünceler hırslar çok yanlış.Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
Sizin eşinizde aşağılık kompleksi var. Kafayı yemiş.Evet doğrusu tartışma aşamasında bile olmuyoruz henüz. Kendimi savunmaya başladığım an çıldırıyor. Bana diyor ki savunurken sert konuşuyorsun benimle öyle konuşamaz öyle bakamazsın. Şaka gibi kendimi savunurken çiçek falan uzatma mi bekliyor heralde
Belasını bulacak ta ne zaman bakaEşinizi ıslatıp ıslatıp dövmek istiyorum
Eşimi zehirleyen yılan anası zaten ama bu bir bahane degil uymasın saçmalama demesini bilsin. Birde ağızlarına bir sonradan görme cümlesini almışlar. Ablası ilkokul mezunu ben üniverste mezunu çalışan bir kadinim. Bize gelenlerde hep sonradan görme dyr. Kafaya bak kim sonradan görme acaba. Tek övündükleri sey dedelerden kalma ev ve arsalar. Gerçekten düşünüyorum da çok vasıfsız insanlarterbiyesiz kadın anında boşan ekonomik özgürlüğünde varmış bidahamı gelcen dünyaya neyi çekiyosun bide kusura bakma kocan için son cümlede iyi bi kelime kullanmışsın enayimisin adam düpedüz angut öküz pislik BOŞA
Evet korkuyorum çünkü o mutluluğu hak etmiyor. Ben bu kadar iyiyken benimle niye mutlu olamıyorLütfen çocuğunu bahane etme.Annesinin psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü yerde o çocuğun psikolojisi zaten bozulacak. İlerde çocuğa da senin için katlandım deyip daha da psikolojisini bozarsın hatta.Çocuk asla sebep değil.Sen sadece kocan başkası ile mutlu olursa korkusyyla onu bırakmak istemiosun,kendini ona aşık sanıosun.Halbuki sadece ona bağımlı ve ruhsal yönden çökmüş birisin o kadar.
Bunu anlamana çok sevindim.. Böylelerine saçının tek telini bile verme değmezBelasını bulacak ta ne zaman baka
Eşimi zehirleyen yılan anası zaten ama bu bir bahane degil uymasın saçmalama demesini bilsin. Birde ağızlarına bir sonradan görme cümlesini almışlar. Ablası ilkokul mezunu ben üniverste mezunu çalışan bir kadinim. Bize gelenlerde hep sonradan görme dyr. Kafaya bak kim sonradan görme acaba. Tek övündükleri sey dedelerden kalma ev ve arsalar. Gerçekten düşünüyorum da çok vasıfsız insanlar
Bunu sorgulaman bile ne kadar özgüvensiz olduğunun göstergesidir.Evet korkuyorum çünkü o mutluluğu hak etmiyor. Ben bu kadar iyiyken benimle niye mutlu olamıyor
Önceki mesajımda da yazmıştım,okumadınız mı görmemezliğe mi geldiniz bilmem.Lütfen psikiyatrist ve psikolog yardımı alın.İyi değilsiniz.Hem kendinize hem çocuğunuza yazık edeceksiniz.Yardım alın.Evet korkuyorum çünkü o mutluluğu hak etmiyor. Ben bu kadar iyiyken benimle niye mutlu olamıyor
Bemde buna benzer şeyler yaşadım nerdeyse ayni seyler.dort dortluk bir estim ona eve cocuk bakimina ait herseyi bem yapiyordum yüzde10 ancak zorla o yapıyordu. aynı dediğiniz şeyleri de yaptım. Sideet uyguladinda kusup gidip 2 3 ay anne evinde kalma yada yada hakaret ettiginde evislerini aksatmayüzüne bakmama.bosanma konuşmaları. .hiçbirşey duzelmedi.iyiyken cok iyiydi beni cok seviyordu herkesten kiskaniyordu benim kiskanilacak neyim varsa !kendi halinde bir insanım. Ama hakaret kötü davranma Şiddet vardi devam etti ve farklı sorunları ortaya çıktı .ve bosandik..Ben duzeltemedim...Düzelebilir zamanla ama çok uğrasmalisiniz lafların altinda kalmayin size haksizlik yapinca gunlerde konuşmayın burnundan getirin ne eve isi ne bisey surat yapin hep
Ohaa , bunları söyleyen biriyle hala nasıl evli kalabiliyorsunuz ? Çok şaştım vallaBen neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?