Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni sevmiyorsa ne diye evlendi hani aşık olursa kuzu olur diyorsunuz ya o da ayrı komedi
Senı sevmiyorsa neden evlendi guzel soru,camasırı yıkanıyor yemegı pısıyor stres atmak ıcın asagılıyor, maası eline sayıyorsun.
Napacak annesinin cenesını mı dinleyecek, mantıklı gelmıs evlenmıs iste
Ama ask olmayınca mantık bi yerden sonra sıkmaya baslamıs.

Siz erkeklerin aşık oldukları kadınlara nasıl davrandığını hiç görmemişsiniz.
Gördüm çünkü daha önce konuştuğum evlilikte çok ısrarcı olan insanlar oldu .Gerçekten hiç biri eşim gibi değildi

söylenecek herseyi söylemissin, konu sahibi de sana atarlanmis, kocasina bas kaldiracagina burda kendine yardim etmek isteyenlere atarlaniyor.

Merhametli mi
Size yapılan zulmün farkında mısınız siz ? Yinede yazının sonunda merhametli biri diyebilmişsiniz . Merhamet kavramını tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim zira eşinizde zerresi yok . Küfür gibi adam ayol . Keşke boşanma kararınızın arkasında duysaymışsınız ama olsun , zararın neresinden dönülürse kar.

Ya kimle mutlu olursa olsun.
Ben şu adamdan kurtulayım, sakin ve huzurlu hayata kavuşayım demiyorsunuz da ya biriyle mutlu olursa diyorsunuz.
İnsan kendi elleriyle hayatını bu kadar mahveder.
Bakın bu adam gider birine aşık olur, sonra da sizi boşar. Hayatını da Yaşar. Siz ona bağımlı bir şekilde karşıdan bakarsınız.
Aynen dediğim gibi yaşayan tanıdığım var. Zamanında ona da kurtul artık dedik hep. Aynen sizin dediğiniz gibi ya biriyle mutlu olursa derdi. Evet adam çok mutlu başkasıyla. Davayı da adam açtı bu arada.
Adam sizi sevmiyor nereye kadar bu evliliği sürdürür ki?
Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Ancak siz ve sizin gibi ilahlaştıranlar hariç. Tövbe estağfurullah.

sizce bu karakterdeki bir adam başka biriyle mutlu olabilir mi
Olur veya olmaz, derdiniz bu mu?
Adam sizi olabildiğince mutsuz etmiş,
sizin gündeminiz onun mutluluğu mu?
Psikoloji eğitimi olan bir üye olarak profesyonel yardıma ihtiyacınız olduğunu söyleyen arkadaşlara katılıyorum.
Acilen yardım alın.

söylenecek herseyi söylemissin, konu sahibi de sana atarlanmis, kocasina bas kaldiracagina burda kendine yardim etmek isteyenlere atarlaniyor.
O yüzden atarlarına cevap verme gereği bile duymadım. Kendi etmiş, kendi bulmuş, bana ne? Biz burada konusunu okuyup ne pasif kadın, bunca şeye rağmen boşanmıyor der geçeriz. Ama kendisi bu kafayla böyle bir varlığı (insan demeye dilim varmıyor) ömür boyu çekmeye devam eder. Biz, burada konu açanlara en ufak bir şey desek hemen panter kesilip saldırıya geçiyorlar. Demek ki isteyince gayet de kendilerini ifade edip savunabiliyorlar. Böyle konuları okuyunca en çok, konu sahibinden çok daha az eziyet çekmesine rağmen maddi özgürlüğü olmadığı ya da arkasında aile desteği bulunmadığı için eşinden istese de boşanamayan kadınlara üzülüyorum. Gerçekten yazık. Konu sahibinin işi, arkasında ailesi var ama hala bu hayatı yaşamayı tercih ediyor. Ne diyelim, herkes hak ettiği hayatı yaşarmış

Çocuğuma tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi belki oğlu büyüdükçe değişir düşüncesi birde özler mıyım acaba

Konu sahibi yukarıda bir üye eşinde aşağılık kompleksi var demiş sen de evet olabilir tarzında yorum yapmissin. Şimdi aradaki yorumlarını da okudum. Sapkani önüne koy da bir düşün. Sen de nasıl bir psikolojik problem var ki sana şiddet uygulayan hakaret eden soven adama özler miyim diye düşünüyorsun? Özlediğin zaman da ararsın tekrar sover geçer özlemin . Eline paranı sayiyormussun şaka gibi.

Adam seni zerre kadar sevip umursamıyor saygı duymuyor. İnsan yerine koymuyor. Bunu bir kabullen.

Git tedavi falan ol yuzune soğuk su çal gerçekten normal değilsin.

Arada da konu sahibine sert yorum yapıyorsunuz diyen üyeler olmuş. Arkadaşlar tam olarak karşıdan böyle gozukuyorsunuz. Kendisine saygısı olmayan suklum puklum kişiler gibi gozukuyorsunuz. Yorumlar sert falan değil gerçekçi

Ama siz de kendi hayatınızı mahfediyorsunuz. Değer mi? O korkuyor asil siz mutlu olursunuz diye. Ayrıca eşiniz bence narsist. Anlattiklarinizdan öyle bir hava sezdim.

Ailenizin verdiği emeğin
Yediğinizin içtiğinizin, okuduğuzun
İnsan olduğunuzun hakkını verin azıcık hayatta ya. B.ka gül muamelesi yapıp, bir de üstüne çocuk yapıp sonra ağlamayın. Kızıyorum sizin gibi kadınlara, yazık ediyorsunuz kendinize...

O karakterle olabilir mi sanıyorsun bırak defolsun gitsin annende bırak diyormuş hastanelik etmesini bekleme mutlu olamaz zaten olsa da umurunda olmaz bi süre sonra

Stockholm sendromu yaşıyor gibisiniz.Size türlü eziyetler yapan birinden ayrılınca özleyeceğinizi düşünmenize anlam veremiyorum.İnşallah fakesinizdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…