- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Senı sevmiyorsa neden evlendi guzel soru,camasırı yıkanıyor yemegı pısıyor stres atmak ıcın asagılıyor, maası eline sayıyorsun.Beni sevmiyorsa ne diye evlendi hani aşık olursa kuzu olur diyorsunuz ya o da ayrı komedi
Gördüm çünkü daha önce konuştuğum evlilikte çok ısrarcı olan insanlar oldu .Gerçekten hiç biri eşim gibi değildiSiz erkeklerin aşık oldukları kadınlara nasıl davrandığını hiç görmemişsiniz.
Yooo dalga geçmiyor, doğruyu söylüyor. Eşinizin size zerre kadar sevgisi yok, daha da vahimi saygısı da yok. Sizinle sadece özgüvensiz, sinik, ne derse yaptırabileceği bir tip olduğunuz ha bir de en önemlisi maaşınız için evlenmiş. Zaten evlenirken de bunu açıkça belirtmiş. Maaşınız var, anneniz boşanmanız durumunda destekçiniz ve siz hala bu vuran öküzünü çekmeye devam ediyorsunuz. Size her şey müstehak ama bir de böyle bir adamdan boşanmamak için, bile bile dünyaya getirdiğiniz o günahsız sabiyi bahane ediyorsunuz ya, biz ne desek boş. Gururunuzu, öz saygınızı ve akıl sağlığınızı yitirmişsiniz. Acilen tedavi görün, kendiniz için değilse bile evladınız için. Çünkü hiç bir evlat sizin gibi aciz, sümsük bir annesi olsun istemez. Haa bu arada içiniz rahat olsun, boşanmanız durumunda eşiniz bir başkasına aşık olabilir. Ama aklı başında, azıcık da olsa gururu olan, canının değerini bilen hiç bir kadın böylesi bir manyağı uzun süre çekip de hayatını karartmaz
Ya kimle mutlu olursa olsun.Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
Eşiniz boğa değil. Tibet öküzü bence.Ben yengeç burcuyum o boğa
Olur veya olmaz, derdiniz bu mu?sizce bu karakterdeki bir adam başka biriyle mutlu olabilir mi
O yüzden atarlarına cevap verme gereği bile duymadım. Kendi etmiş, kendi bulmuş, bana ne? Biz burada konusunu okuyup ne pasif kadın, bunca şeye rağmen boşanmıyor der geçeriz. Ama kendisi bu kafayla böyle bir varlığı (insan demeye dilim varmıyor) ömür boyu çekmeye devam eder. Biz, burada konu açanlara en ufak bir şey desek hemen panter kesilip saldırıya geçiyorlar. Demek ki isteyince gayet de kendilerini ifade edip savunabiliyorlar. Böyle konuları okuyunca en çok, konu sahibinden çok daha az eziyet çekmesine rağmen maddi özgürlüğü olmadığı ya da arkasında aile desteği bulunmadığı için eşinden istese de boşanamayan kadınlara üzülüyorum. Gerçekten yazık. Konu sahibinin işi, arkasında ailesi var ama hala bu hayatı yaşamayı tercih ediyor. Ne diyelim, herkes hak ettiği hayatı yaşarmışsöylenecek herseyi söylemissin, konu sahibi de sana atarlanmis, kocasina bas kaldiracagina burda kendine yardim etmek isteyenlere atarlaniyor.
Beni sevmiyorsa ne diye evlendi hani aşık olursa kuzu olur diyorsunuz ya o da ayrı komedi
Çocuğuma tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi belki oğlu büyüdükçe değişir düşüncesi birde özler mıyım acaba
Bunu buraya değil de eşinin hakaret ve küfürleri karşısında ona söylesen şimdi bu halde olmazdın.O size yakışan kelimeyi de aynen size iade ediyorum:)
Neden peki esinizi tercih ettiniz aşık olan birini görüp boyle bir adamla evlenmek nedenGördüm çünkü daha önce konuştuğum evlilikte çok ısrarcı olan insanlar oldu .Gerçekten hiç biri eşim gibi değildi
Ama siz de kendi hayatınızı mahfediyorsunuz. Değer mi? O korkuyor asil siz mutlu olursunuz diye. Ayrıca eşiniz bence narsist. Anlattiklarinizdan öyle bir hava sezdim.Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
O karakterle olabilir mi sanıyorsun bırak defolsun gitsin annende bırak diyormuş hastanelik etmesini bekleme mutlu olamaz zaten olsa da umurunda olmaz bi süre sonraBen neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
Stockholm sendromu yaşıyor gibisiniz.Size türlü eziyetler yapan birinden ayrılınca özleyeceğinizi düşünmenize anlam veremiyorum.İnşallah fakesinizdirEşim terbiyesiz hadsiz bir insan olduğunu düşünüyorum zaten .Kendisini çözemedim . Bayram da gelenler ne güzel gelin ağzı burnu findik gibi diyor anasiyla kendisi öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar insanların yüzüne. Sonra bişey soyleyincede benim standardm yüksek. Burda yazılanlardan sonra şunu anladım özgüvensiz olduğum için bu adam bana bunları yapmaya cesaret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?