Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli mutlu olmayı haketmiyor, ya başkasıyla mutlu olursa diyorsunuz sanırım sadakat timsali falan eşiniz. Zaten bu kadar merhametli, öyle bir bakan , çok güzel seven adamdan başka türlüsü de beklenmez ! Boşan, tedavi ol , neden çocuk falan demiyorum sonra seri konu açılıyor vahşet team, dehşet team diye . Kocanın suyuna git , ağzını açıp kendini savunma , ek gelir için iş bakın ki fazladan eline say paraları üstüne de taakkk bir çocuk daha ( ama bak bunun nasıl olduğunu asla anlamamanız gerekiyor) , ama sakın boşanma olur mu yuva kolay kurulmuyordan tut da bakışının güzelliğine kadar bir sürü bahanen var zaten . Ama canının kıymeti, gurur falan bunlar yok , boş ver . Allah aşkına ömrünü başkasıyla mutlu olmasın diye dayakla hakaretle mi tüketeceksin?

Sizin eşinizde aşağılık kompleksi var. Kafayı yemiş.
Inanin öyle. Başlarda tuhaf gelmişti artık kanıksadım. Anlaşamadığımız bir konu oluyor o bana yükses sesle hırçın konuşuyor ben de aynı şekilde cevap verince ilk şiddeti o gün görmüştüm. Ağzımdan ona karşı tek bir küfür aşağılayıcı bir söz çıkmadı. Onun konuştuğu tondan konuşup cevap verdim .Niye böyle yapıyorsun diye sorduğumda öyle bakamazsın öyle yüksek tonda konuşamazsın cevap bu

Sizin de sorunlarınız var bence. Ciddi anlamda gidin tedavi olun. Normal olan kimse bu adamı özler miyim diye düşünmez çünkü.

Öneriniz için sağ olun .Belki normal düşünmüyorumdur bilmiyorum

Çünkü daha en baştan nişanlılık döneminde ona ne kadar maaş aldigimi kurusu kuruşuna söyledim. Kendisi al giyin istediğini der onu inkar edemem .Fakat şu da benim ihtiyacım kendime ayirayim gibi bir özgürlüğüm yok. Evin ihtiyaçlarına gidyr zaten maaşım onunda öyle

Ben boşanmanızı tavsiye ediyorum birçok üye gibi aslında. Zor ve sancılı bi süreç olucak sizin için ama hiçbi şey için geç kalınmış değil diye düşünüyorum. Sırf çocuğunuz var diye buna katlanmak zorunda değilsin ki bence sorun çocuk değil sizin cesaret edememeniz. Annenize veya yakın arkadaşınıza bu konuyu okutun belki onların söyledikleri size güç olur

sizce bu karakterdeki bir adam başka biriyle mutlu olabilir mi

Üzüldüm durumunuza hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Umarım eşiniz normal bir insan gibi davranabilir. Ama anlattıklarınıza bakarak sanmıyorum. O güzel bakan adam ne olursa olsun şiddet uygulamamalı. Biraz uzak durun, tartışmamaya çalışın. Sevdiğinizi belli etmeyin, vazgeçilmez sanmasın kendini

Anası da kendi de nefretlik. Ayrılma şansınız varsa,bunu bi deneyin.

Öyle yapacm artık . Bu güne kadar pısırık davranarak hiç bir şey kazanmadım.Biraz özgüvenli durmam lazım karşısında. Eskiden zannediyordum ki susarsam problem kalmaz ve huzurlu oluruz evliliğim devam eder .Yürür mu biter mi bilmiyorum . Ama kendi akıl sağlığım artık böyle davranmam lazım

Haklısınız önceliğiniz kendiniz olsun. Çoğu kadının hatası o zaten ben de dahil üzerini kapatınca problemler ortadan kalkacak sanıyoruz. Bırakın boşansanız da layık olanı bulacaktır. Çocuğununuz da yokmuş arkanıza bile bakmayın derim. Mankenlerle takılsın. Sanki siz boş mu duracaksınız.bu sefer tecrübeli olacak ve önceliklerinizi bilerek hareket edeceksiniz.

Eşinizde aşağılık kompleksi var. Siz ondan üstünsünüz diye olabilir.

Bence koşar adım kaçın lütfen değişir demeyin! yazik ne siz ne oğlunuz böyle bir adamla aynı evde olmayı haketmiyor...

Bebek gibisi demiş. Kusura bakma ama tam bir saygısız!

Boşanın, kişisel bakımınıza harcayın paranızı bunun eline değil... fıstık gibi yaşayın. Ağlasın arkanızdan. Ay adamdan ben okurken nefret ettim.

eşin eziklik kompleksini size yansıtmış bildiğin onlara kul olun istiyor. okumayla ilgili çok problemi varsa gitsin okusun ülke üniversite dolu. terbiyesizliğin alemi yok size karşı korumacı davranmayacaksa boşayın gitsin böyle ömür geçmez. gitsin annesinin dizinin dibinde otursun.

Dalga mi geçiyorsunuz pek anlayamadim
Yooo dalga geçmiyor, doğruyu söylüyor. Eşinizin size zerre kadar sevgisi yok, daha da vahimi saygısı da yok. Sizinle sadece özgüvensiz, sinik, ne derse yaptırabileceği bir tip olduğunuz ha bir de en önemlisi maaşınız için evlenmiş. Zaten evlenirken de bunu açıkça belirtmiş. Maaşınız var, anneniz boşanmanız durumunda destekçiniz ve siz hala bu vuran öküzünü çekmeye devam ediyorsunuz. Size her şey müstehak ama bir de böyle bir adamdan boşanmamak için, bile bile dünyaya getirdiğiniz o günahsız sabiyi bahane ediyorsunuz ya, biz ne desek boş. Gururunuzu, öz saygınızı ve akıl sağlığınızı yitirmişsiniz. Acilen tedavi görün, kendiniz için değilse bile evladınız için. Çünkü hiç bir evlat sizin gibi aciz, sümsük bir annesi olsun istemez. Haa bu arada içiniz rahat olsun, boşanmanız durumunda eşiniz bir başkasına aşık olabilir. Ama aklı başında, azıcık da olsa gururu olan, canının değerini bilen hiç bir kadın böylesi bir manyağı uzun süre çekip de hayatını karartmaz

Konu sahiplerinin ıqsunu sorgulatan cümleler;

anama bacıma sövdü dövdü evden kovdu ama aslında özünde iyi bir insan aslında merhametli bir insan özünde zart zurt bir insan

Kendinizi kandırırken, kendinizi aptal yerine bizzat kendiniz koyunca utanmıyor musunuz ruhunuzdan aklınızdan çocuğunuzdan mesleğinizden?

Bu buradaki bütün psikopat leş huysuz arsız bağımlı alkolik sapık kocası olup özünde iyi insan diyen hemcinslerime. Bıkıldı sizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…