- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
Inanin öyle. Başlarda tuhaf gelmişti artık kanıksadım. Anlaşamadığımız bir konu oluyor o bana yükses sesle hırçın konuşuyor ben de aynı şekilde cevap verince ilk şiddeti o gün görmüştüm. Ağzımdan ona karşı tek bir küfür aşağılayıcı bir söz çıkmadı. Onun konuştuğu tondan konuşup cevap verdim .Niye böyle yapıyorsun diye sorduğumda öyle bakamazsın öyle yüksek tonda konuşamazsın cevap buSizin eşinizde aşağılık kompleksi var. Kafayı yemiş.
Inanin öyle. Başlarda tuhaf gelmişti artık kanıksadım. Anlaşamadığımız bir konu oluyor o bana yükses sesle hırçın konuşuyor ben de aynı şekilde cevap verince ilk şiddeti o gün görmüştüm. Ağzımdan ona karşı tek bir küfür aşağılayıcı bir söz çıkmadı. Onun konuştuğu tondan konuşup cevap verdim .Niye böyle yapıyorsun diye sorduğumda öyle bakamazsın öyle yüksek tonda konuşamazsın cevap bu
Öneriniz için sağ olun .Belki normal düşünmüyorumdur bilmiyorumÖnceki mesajımda da yazmıştım,okumadınız mı görmemezliğe mi geldiniz bilmem.Lütfen psikiyatrist ve psikolog yardımı alın.İyi değilsiniz.Hem kendinize hem çocuğunuza yazık edeceksiniz.Yardım alın.
Çünkü daha en baştan nişanlılık döneminde ona ne kadar maaş aldigimi kurusu kuruşuna söyledim. Kendisi al giyin istediğini der onu inkar edemem .Fakat şu da benim ihtiyacım kendime ayirayim gibi bir özgürlüğüm yok. Evin ihtiyaçlarına gidyr zaten maaşım onunda öyleBunu sorgulaman bile ne kadar özgüvensiz olduğunun göstergesidir.
Birde emeğinin karşılığını neden eşine veriyorsun? Takılmak için sormuyorum nedenini merak ediyorum.
Müge anlının bi sözü var ‘Brad pitt olsa çekmem‘ diye. Bende aynen bu kafadayım artık size de tavsiye ediyorum. Vur tekmeyi gitsin ya burdan okuyunca sinir oldum yemin ederim
Ben boşanmanızı tavsiye ediyorum birçok üye gibi aslında. Zor ve sancılı bi süreç olucak sizin için ama hiçbi şey için geç kalınmış değil diye düşünüyorum. Sırf çocuğunuz var diye buna katlanmak zorunda değilsin ki bence sorun çocuk değil sizin cesaret edememeniz. Annenize veya yakın arkadaşınıza bu konuyu okutun belki onların söyledikleri size güç olurÇünkü daha en baştan nişanlılık döneminde ona ne kadar maaş aldigimi kurusu kuruşuna söyledim. Kendisi al giyin istediğini der onu inkar edemem .Fakat şu da benim ihtiyacım kendime ayirayim gibi bir özgürlüğüm yok. Evin ihtiyaçlarına gidyr zaten maaşım onunda öyle
sizce bu karakterdeki bir adam başka biriyle mutlu olabilir miSürekli mutlu olmayı haketmiyor, ya başkasıyla mutlu olursa diyorsunuz sanırım sadakat timsali falan eşiniz. Zaten bu kadar merhametli, öyle bir bakan , çok güzel seven adamdan başka türlüsü de beklenmez ! Boşan, tedavi ol , neden çocuk falan demiyorum sonra seri konu açılıyor vahşet team, dehşet team diye . Kocanın suyuna git , ağzını açıp kendini savunma , ek gelir için iş bakın ki fazladan eline say paraları üstüne de taakkk bir çocuk daha ( ama bak bunun nasıl olduğunu asla anlamamanız gerekiyor) , ama sakın boşanma olur mu yuva kolay kurulmuyordan tut da bakışının güzelliğine kadar bir sürü bahanen var zaten . Ama canının kıymeti, gurur falan bunlar yok , boş ver . Allah aşkına ömrünü başkasıyla mutlu olmasın diye dayakla hakaretle mi tüketeceksin?
Evet olabilir, asık olup sevince hepsi kuzuya dönüyor.sizce bu karakterdeki bir adam başka biriyle mutlu olabilir mi
Anası da kendi de nefretlik. Ayrılma şansınız varsa,bunu bi deneyin.Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Öyle yapacm artık . Bu güne kadar pısırık davranarak hiç bir şey kazanmadım.Biraz özgüvenli durmam lazım karşısında. Eskiden zannediyordum ki susarsam problem kalmaz ve huzurlu oluruz evliliğim devam eder .Yürür mu biter mi bilmiyorum . Ama kendi akıl sağlığım artık böyle davranmam lazımÜzüldüm durumunuza hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Umarım eşiniz normal bir insan gibi davranabilir. Ama anlattıklarınıza bakarak sanmıyorum. O güzel bakan adam ne olursa olsun şiddet uygulamamalı. Biraz uzak durun, tartışmamaya çalışın. Sevdiğinizi belli etmeyin, vazgeçilmez sanmasın kendini
Dalga mi geçiyorsunuz pek anlayamadimEvet olabilir, asık olup sevince hepsi kuzuya dönüyor.
Yo ciddiyim, bırgun asık olur severse kuzu olurDalga mi geçiyorsunuz pek anlayamadim
Haklısınız önceliğiniz kendiniz olsun. Çoğu kadının hatası o zaten ben de dahil üzerini kapatınca problemler ortadan kalkacak sanıyoruz. Bırakın boşansanız da layık olanı bulacaktır. Çocuğununuz da yokmuş arkanıza bile bakmayın derim. Mankenlerle takılsın. Sanki siz boş mu duracaksınız.bu sefer tecrübeli olacak ve önceliklerinizi bilerek hareket edeceksiniz.Öyle yapacm artık . Bu güne kadar pısırık davranarak hiç bir şey kazanmadım.Biraz özgüvenli durmam lazım karşısında. Eskiden zannediyordum ki susarsam problem kalmaz ve huzurlu oluruz evliliğim devam eder .Yürür mu biter mi bilmiyorum . Ama kendi akıl sağlığım artık böyle davranmam lazım
Yooo dalga geçmiyor, doğruyu söylüyor. Eşinizin size zerre kadar sevgisi yok, daha da vahimi saygısı da yok. Sizinle sadece özgüvensiz, sinik, ne derse yaptırabileceği bir tip olduğunuz ha bir de en önemlisi maaşınız için evlenmiş. Zaten evlenirken de bunu açıkça belirtmiş. Maaşınız var, anneniz boşanmanız durumunda destekçiniz ve siz hala bu vuran öküzünü çekmeye devam ediyorsunuz. Size her şey müstehak ama bir de böyle bir adamdan boşanmamak için, bile bile dünyaya getirdiğiniz o günahsız sabiyi bahane ediyorsunuz ya, biz ne desek boş. Gururunuzu, öz saygınızı ve akıl sağlığınızı yitirmişsiniz. Acilen tedavi görün, kendiniz için değilse bile evladınız için. Çünkü hiç bir evlat sizin gibi aciz, sümsük bir annesi olsun istemez. Haa bu arada içiniz rahat olsun, boşanmanız durumunda eşiniz bir başkasına aşık olabilir. Ama aklı başında, azıcık da olsa gururu olan, canının değerini bilen hiç bir kadın böylesi bir manyağı uzun süre çekip de hayatını karartmazDalga mi geçiyorsunuz pek anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?