Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni sevmiyorsa ne diye evlendi hani aşık olursa kuzu olur diyorsunuz ya o da ayrı komedi
Bazı erkekler sevdikleri için evlenirler ve eşlerini el üstünde tutarlar; bazıları da bilerek sizin gibi sessiz sakin, maaşını bile erkeğin eline veren, öz güvensiz kadınlarla evlenirler. Onlara göre "yola getirmesi" daha kolay olan kadınlardandınız muhtemelen, yazdıklarınızdan da öyle olduğunuz açıkça belli oluyor.

Ama siz de kendi hayatınızı mahfediyorsunuz. Değer mi? O korkuyor asil siz mutlu olursunuz diye. Ayrıca eşiniz bence narsist. Anlattiklarinizdan öyle bir hava sezdim.
Bende öyle bir hava sezdim amaaa Narsistin N sini yazınca KK da bir ayaklanma başlıyor. Ne narsisti, siz psikologmusunuz diye Polemik olmasın diye yazmadım ama dayanamayacagim adam narsistin dibi. Narsist değilse de; manyak.. Bakın manyak olduğu kesin. Allah konu sahibesini kurtarsin ne diyelim

Benim fikrim şu sizi kaybetme korkusu yok
. Gitmeyeceğini biliyor. Keşke gitseniz emin olun yalvar yakar geri goturmeye çalışır. Bi kere o postayı koyun. Hamile kadına vurmak... of Allah'ım bilmiyorum..Allah yardımcınız olsun.. kadını evden kovan erkeğe adam demem ben. Kadının yeri evidir.. şerefiyle erkek çıkar gider bu nedir böyle ya..

Düzelmez. Boşanın.

Konu yalnız rahatlamak, içindekileri dökmek amacıyla açılmış ama bu şekilde siz yalnız kendinize yaparsınız, ilerde hasta olursunuz o zaman da eşiniz tekmeyi basar.
Biraz kendinizi sevin lütfen, kendi değerinizi bilin ki ilerde çocuğunuz da size saygı duysun benim güçlü bir annem var desin.

Çoğu düzelmiyo zaten bu erkeklerin ama bi ihtimal düzelme şansı varsa da gidebilecegimizi gostermek gerek her seyi kabullenince hepten tepemize çıkıyolar

Valla bende hatlar karıştı arkadaşlar bu arkadaş hamileyken dayak yedim yazmamış miydi sonradan mı düzeltmiş? Yoksa ben yanlış başlığa mı yorum yaptım

Ben sizi hatırlıyorum. Kocanız da kv de de siz de hep aynıydınız. Size verilen önerilere kulak tıkadınız.
Susmak saygı değildir, ezikliktir, hakkını savunmak saygısızlık değildir dedik. Kocanız sizi sevmiyor denildi ama umursamadınız.

İnsanın kendisine yaptığı kötülüğü, dünya bir araya gelse yapamaz. Size zerre değer vermeyen adamı, ödüllendirir gibi baba yaparsanız onlar da sizi doğduğunuza bile pişman eder.

Ayrılmak ya da rest çekmek gibi şeyler asla yapmayacağınız için bir önerim yok. Kocasını seven küfürüne/hakaretine katlanır diyebilirim sadece.

Ayrıca kocanız hiç de merhametli veya düşünceli biri değil. Siz yeni evliyken dahi başka kadınlarla kıyaslayan, küçümseyen, ezen bir adamdı. Siz görmek istemediniz.

Şimdi hazmedemem dediğiniz şey için belki ileride dua ediceksiksiniz ama. Ben de bosandım birini bulup evlensin de çeksin üstümden gölgesini diye dua ediyorum. Yanii bu noktaya varana kadar hakareti, aşağılamayı, şiddeti hazmedememeniz gerekmez miydi. Çünkü psikoloji ilk önce böle şeyleri reddediyor başkasını bulup evlenmeye varana kadar.

Kayınvalidenizle konuşmayı denedinizmi? Senin yüzünden eşimle aram bozuluyor, boşanmayı bile düşünüyorum artık diye bi çıtlat.? Gerçekten karşısına geç ve "senin kayınvaliden sana böyle davransaydı ne hisserdin" diye bi sor. Allah yardımcın olsun. Eşine gelecek olursam; kendini padişahmı zannediyor?

"Sevmese niye evlensin" diye niye buraya soruyorsunuz? Adam söylemiş zaten neden evlendiğini. "Manken gibi kızları bırakıp huyun suyun için seninle evlendim" dediğinde sizi övdüğünü falan mı sandınız?
Açıkça "vur ensesine ekmeğini al birisin, seni iyi ezerim dişime göresin. Yaptıklarımı çekersin, çekip gidecek biri de değilsin" demiş. Adam ezik demiş size kısaca.
Maaşınızı da veriyorsunuz ohh ne güzel. Niye evlenmesin ki?

Böyle konularda beni "ama çok merhametliii" cümlesinden daha çok şaşırtan tek şey böyle adamların sadık olduğunu zannetmeniz.
Sizi ezen, döven, hakaret eden, zerre kadar saygı ve sevgi duymayan adamların sadece sizinle yatağa girdiğini, ona buna bakmadığını, fırsatını bulduğu her an başkasıyla yatmadığını zannetmeniz beynimi yakıyor gerçekten.

"Boşanırsam başkasıyla mutlu olur" diyorsunuz ya, merak etmeyin başkası, hatta başkalarıyla gayet mutludur zaten o.

Ve o kadar yorumdan sonra geldiğiniz nokta "çok haklısınız, boşanacağım" değil, "sesimi çıkarmaya başlayacağım" olmuş.
Sesinizi çıkarmamış halinizle bile görmediğiniz eziyet kalmamış. Sesinizi çıkarıp annesinin dediği gibi ağzınızın burnunuzun yerini değiştirmesini mi bekleyeceksiniz boşanmak için?

Son düzenleme:
Muhteşem ikonu yetmez. Fevkaledenin fevkininde fevkinde bir yorum.

Tartışma olmayınca herkes sever canım ya, bakkal amca da sever sorun cikarmayani...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…