Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok düzelmez yıllar sonra çok pişman olursun

Rutky rica ederim bu yorumun çıktısını alın. Psikolog teşhisi gibi yorum. cilek.yagmuru harika tespitte bulunmuş.

bu adam sizi kaldıramamış ki aşağılık kompleksine girmiş baştan beri.. ne demiş büyüklerimiz davul bile dengi dengine..
maaşınıda neden ona verdiğini anlamadım madem o kadar basit bir üniversite bitirmişsiniz ona göre neden maaşınıza tenezzül ediyor ki...
bırak gitsin böyle sülükler yaşasın anasıyla, nerde atarsa atsın bitini sende oğlunu al gül gibi yaşa...

Ailen sana destek cikiyorsa al cocugunu Git ailenin yaninda kal bir sure pesinden gelirse Ve degistin gosterirse Dene Ve gor , baktin umrunda degilsin Boșa daha Iyi . Simdi gencsin hayatini Tekrar kurabilirsin . Susupta Boyle Devam edilmez

Acilen uzman desteği alın, ruh haliniz çok sıkıntılı... Sanirim gerçek dünya ile baginiz kopmuş.

Neden çocuklarını alıp ailenin yanına dönmüyorsun? Maaşında varmış ailenle birlikte mutlu mesut yaşarsınız. Hatta gelirin yeterliyse ayrı bir ev tutarsın. Eşinin aşağılık kompleksi var çok belli. Kendini sana layık görmediği icin seni ezmeye çalışıyor. Sen çıkıp git oda bebek gibi biriyle evlensin madem. Bakalım bebek gibi bi kadın ayı gibi bi adama kaç gün tahammül edecek.

Umarım o çıldırma anlarından birinde yeter artık dediğimiz kadın cinayetlerinden birine kurban gitmezsiniz. Konuyu sadece şu cevabiniza kadar okudum. Lütfen kendinize sayginizi kaybetmeyin.

Ya güzel kardeşim kız kardeşim.. sen adamın eline senin olan maaş kartına kadar verirsen en hafif tabirle bu adamda eşek buldum der, bakar ki bu iş devam ediyor bu sefer hele bir söveyim bakalım eşek kaçacak mı der, bakar ki kaçmıyor e artık bilemiyorum sonraki aşama ne.
Kaynana mevzusuna giremedim bile. Oda ayrı bir felaket.
Hala ne bekliyorsun?
Neden kendine bu hayatı reva görüyorsun?

sizce bu karakterdeki bir adam başka biriyle mutlu olabilir mi
O mutlu olabilir mi bilmem ama sizin hiç-bir sekilde mutlu olamayacağınız kesin , fazla takıntılısınız, boşansanız bile sürekli her yerden takip edip kendinizi mutsuz edeceksiniz. Yardım alin , sert gelse de verilen tavsiyeleri düşünün derim .

Bitti tamamen boşanıyoruz

Bitti her şey boşanıyoruz. Kavga çıktı söyledim evime gelmiş yemek yapmış burnumdan gelecekmiş sonra kayınbaba atlıyor. Bu benim anamdan ne çekti dayak yedi hakkımız haram olsun daha bir sürü laf en son eşimde nr olursa olsun bitti ben dava acacm dedi. Beynim donmuş gibi .Kaynanam yüzünden oldu son kavgayida o çıkardı. Utanmadan benim yüzünden olmadi senin yüzünden boşanıyorsunuz diyor

Hakkınızda hayırlısı olsun. Boşanıyorum yuvam yıkılıyo diye düşünmeyin sakın. İnanın evlilik böyle birsey degil. Kurtuluyorum diye sevinin.

Kaynanasını yüzünden bosanmiyorsunuz. Beyinsiz kocanızin yüzünden bosaniyorsunuz. Kv dua edin teşekkür edin bence. O adamdan sizi kurtarıyor diye. Kadın sizin hayatınızi kurtarıyor. Sakın barismayin tekrar

Bitti tamamen boşanıyoruz
Keşkeeee..Siz yine barışırsınız o adamla.Bütün yazılanlardan sonraa acaba dedim akıllandı mı..Hayır,zerre akıllanmamışsınız.Kaynana kavga çıkarmış,anasına kıyamayan ve sizi hiç sevmeyen kocanıza da bahane olmuş. Ama siz boşanmazsınız,gider yalvarır vazgeçirirsiniz.

Burda bir üye var adını hatırlamadığım.Boşanalı 1 yılı geçmiş hala kocasıyla yaşadığı kavgalar yeniymiş gibi konu açıo.Anlamaya çalışıo acaba yanlış davrandım da kocam ondan mı boşadı die..Ki kocası hatalı ama psikolojisi bozuk olduğu için aşamıo bunu..Siz de boşansanız da öyle olursunuz eğer yardım almazsanız.Azıcık kalan aklınız varsa boşansanız da boşanmasanız da psikiyatrist ve psikolog yardımı alın.Düzenli terapilerle ancak toparlarsınız..Lütfen kendinizdeki anormalliği kabul edin ve kendiniz için değilse de evladınız için yardım alın.

İnşallah eşiniz vazgeçmez. Çünkü size kalırsa siz boşanmazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…