Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Düzelmez
İlla evliliğinizi kurtarmak için sonuna kadar uğraşacağım derseniz, en iyi yol resti çekip boşanmak istiyorum demek Bu şekilde ciddi bir konuşma yapacaksın Ben kararımı verdim diyeceksin Senin ciddi olduğunu anlayınca ya değişecek ya da testine restle karşılık verecek
Ama bence değişmez malesef Yazdiklariniz çok üzücü

Çalışan kadin bu kadar eziyete nasil katlanır ki
Es es degil
Aile aile degil
Elle tutulur yani yok
Hani kocadan cok mutlu olursun arada kaynanayi idare edersin amenna
Bunlarn hepsi fiyasko.
Kendine biraz guvenin olsun.
Su hayatta kadinin ruhhalinden daha onemli birsey goremiyorum ben.

İnşallah eşiniz vazgeçmez. Çünkü size kalırsa siz boşanmazsınız.
İşin kötü tarafı ben kocası da boşasa bu kafayla normale dönebileceğini düşünmüyorum. Adama bağımlı olmuş, özgüven,gurur,akıl,mantık hiçbir şey kalmamış.Umarım yardım alır da toparlar.İnşallah buna zorlayacak bir yakını vardır.

Doğru karar. En azından ömrünüzün kalanını kurtarın.
Buna inandın mı gerçekten? Daha şimdiden deliler gibi acı çekiyor bu kadın. Yarını bulmadan ayaklarına kapanıp beni bırakma diye ağlayacak. Hala annesi yüzünden boşanıyoruz diyor bir de.
Keşke bu konuyu okumasaydım, sabah sabah stres sahibi oldum.
Kusura bakma konu sahibi, yaşadığın her şeyi hak ediyorsun.
Burda insanlar sana uzun uzun dil döküp anlatmış, görmezden geliyorsun hepsini.
Çok sevmişmiş, sen sevgiyi yanlış anlamışsın o böyle bir şey değil. Ve şu ortamda hala sevgiden bahsedebiliyorsan, otur evinde kocanı sevmeye devam et.
kaynananın ellerinden öpüp özür dile, ben hayvanın tekiyim sana layık bir gelin olamadım de. Kocan o zaman affeder seni ve eski mutlu günleriniZe geri dönersiniz.

Merhametli bir tarafımı var

Çok fazla psikolojik baskıya maruz kaldığı için adamın ona dediği gibi olacak sanıyor her şey. Adam laflarıyla kadının beynini yıkamış. Aslında biraz uzak kalıp mantıklı düşünse yaşadıklarının normal olmadığını görecek ama işin içindeyken manipüle edildiği için anlayamıyor. Duyguları kenara bırakın zamanla zaten saygısızlık yüzünden sevginiz de bitecek o zaman pişman olmayın.

Yukarıdaki cümleye bakılırsa zaten şiddet varmış.
Bağımlı bir kadın maalesef.

Her seyi anlarım da maaşı erkeğin eline saymayı anlamıyorum. Ekonomik özgürlük diye bi yığın konuşuruz insan bunun için çalışır maaşınızı neden ona veriyorsunuz bunu anlamadım . Böyle insanlarla onun size yaptığının bin beterini yaparak baş edebilirsiniz tipini maaşını işini okulunu her şeyini küçümseyin.

O tarafı hala kadını öldürmemiş olması ... Bir serçe hafifliğindeki kalbi , neyse ki hayatta kalmasına müsaade ediyor.
Aynen.Ben çaresiz kadınları bir nebze anlamaya çalışıyorum da kendi ayakları üzerinde duran kadınların bunca şeye nasıl katlandığını anlayamıyorum.Buradan bakınca demekki çaresizlik değil biz kadınlar bağlanınca kolay bırakamıyoruz gibi geliyor.

--neden Hayati kendinize bu Kadar zorlastiriyorsunuz?
--kendinize bu Kadar düsman olmanizin sebebi ne?
--sizi mutsuz eden bir insanla birliktelikte amac nedir?
-- bu ortamda büyüyen cocuk ne Kadar saglikli olur?
--bir de sormadan edemeyecegim neden isi ve meslegi olmayan kadinlar cesurca rest cekip basanirken, meslek sahibi kadinlar bu karada korkak kalir?

Ne kadar merhametli sakın böylesini bulmuşken boşanayım deme tabi düzelir boşanma da başkasının başını yakmasın

Üzüldüm yaşadıklarına. Hiç normal degilsin yardım almanı öneririm. kv bana sütü bozuk dicek saygı falan dinlemem içinden geçerim.kocan çok leş bi insan çift karakterli degil çift karaktersiz,psikolojisi bozuk. Sende hasta olmak istemiyorsan kurtul bir an önce. Eskiden tanıdıgmm bi kız var üni. den sevgilisi kaç kez dövdü, en son parmağını ısırarak kırmıştı hastaneye ben götürdüm. 24 saat gecmeden sevgilisine geri döndü, ben kızı direk çıkardım hayatımdan. Sonra duydum evlenmişler. Kız bagımlıydı cocuga yaktı hayatını. Sendede onu görüyorum hala kocana merhametli diyosun, kafanda onu aklamaya çalışıyorsun. Uzman destegi alman lazım.

düzelmezler kardeşim sen hele bi ayrıl o zaman ben nasıl çekmişim diceksin!! neden kendine bunların yapılmasına maruz bırakmışım kendimi diceksin.boşan yine düzelmiycek aksine ne kadar pislik olduğu fazlasıyla çıkıcak ortaya.arada olan çocuğa oluyor ama onlarda alışıyorlar benim çocuklarım alıştılar al 1 yıl oldu benim şimdi köpek gibi peşimde yapma etme diye saf gibi ayaklarına kapanıyodum.şimdi ben istemiyorum.bana yaşattıklarını düşmanım yaşatmazdı.sizi kolay gözden çıkarıyor arada o merhamet sandığınız şeyde götünün rahatlığını düşünüyor aman bişey olursa düzeni varya o bozulur çünkü kimse onu çekmez oda biliyor hatta anası bile çekmez.o yüzden sana boşan demiyorum ama al eşyalarını çek git uzaklaş anlasın biraz bakalım ne yapıyor.bide normalde iyimisinizki annesi gelince kavga ediyoruz demişsin???????? bence o normaldede hayvan ama annesi gelince çıkarları söz konusu olunca gözden sizi nasılda kolayca çıkarıyor aslında siz onun hiçbir zaman olmamışsınız( eş olarak)....! bilmem anlatabildimmi?

Normalde de sıkıntılı bir insan ama her gün kavgayla geçmiyor tabi. Fakat annesini görünce ayrı bir seytanlaşıyor . Bir de ailesinin yanında iyi görünmek suçlu beni göstermek için inanılmaz yalan söyleyen bi insan

Öğretmenim ben küçümsediği meslek te öğretmenlik. Doktor olsam ne yapacakmışım. Lise mezunu kendisi şimdi dışardan okuyor .iki yıllık bir bölüm. Bak bende üniverste mezunu olcm falan lafları . Iki yıllık bölüm okuyunca üniverste mezunu olmuş olmuyorsun diyceksinde neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…