Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile halinle çektiğin işkenceye bak aslında onları terk edip ana evinde doğum yapman senin hayrına olur onlarada ders vermiş olursun!

Benim anlayamadigim sabir eşiginiz bukadar mi yuksek?
Nasil dayanıyorsunuz
Baba evindemi çok zulüm gördünüz
Suan kendimi koyuyorum sizin yerinize
Sinir krizi gecirirdim herhalde
Boyle adama sevgim olamaz ki
Sevgi saygi olmadan evlilik nasıl yürüyecek
Bence kendinize siz merhamet ediniz
Kendine acimayana kimse acımaz

2 yıllık 4 yıllık adal olamadktan sonra ne farkı var ? Rica ediyorum sen de 4 yllk üni bitirmiş öğretmen gibi hareket et kendini ezdirme ve bırak şu malı.. Çocuklara hayatınızda yapamadığınız şeyledi örnek göstermek yerine kız öğrencilere ayakları üzerinde durmalarının ne demek olduğunu yaşadklarınızdan yola çıkarakta erkek öğrencilere kadnlara nasl davranmaları gerektiğini öğretin.. eğitm sadete müfredatla sınırlı tutmayın.. benim bir hocam vardı lisede dersin ilk 20 dk bu şeklde geçerdi.. Elin adamına bel bağlama

Yok inanın gül gibi yetiştim baba evinde. 25 yaşında evlendim .O yaşa kadar annem kahvaltımı yatağıma kadar getirirdi .Babam anneme tek bir fiske vurmuş insan değil . Ama ben şiddet gördüm .Demek ki benim psikolojimde normal değil artık bunun yanında kala kala .Bir kaç arkadaş yazmış bu arkadaş bağımlı diye haklılar belkide .Sinir krizi geçirmedim ama üstümden kamyon geçmiş gibi .Dünden beri ağzıma bişey koyduğum yok .Başım çatlıyor .Ben de bir şeyler yapsam ve anlaşamasak canım bu kadar yanmaz.Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu da

aslında boşanmayı siizn istemeniz lazim
Esiniz istediği icn üzülmemeniz lazim
Prangalarinizdan kurtulmaniz lazim

Hiç mi şaşmaz?

Sanırım en ezik meslek grubu öğretmenler.

Siz de doktor değilsiniz. Ruh sağlığı bozuksa gitsin tedavi olsun. Siz de giderek ona benzemişsiniz. Sağlıksız ana baba sağlıklı evlat yetiştiremez.

Saygın özel bir öğretmensiniz ne mutlu size.. bizler çocuklarımızı yetiştirilmek üzere sizlere teslim ediyoruz bundan da mutluluk duyuyoruz...
fakat sizin gibi değerli ve önemli birisi neden halen böyle bir insana tahammül eder... önemli olan inanki okumuşluk okumamışlık değil elbet insan olabilmek ama sizin eşiniz okumamış üstüne insan bile olamamış..
birde bu adamla çocuğunuzu yetiştirdiğinizi düşününsene ileri de babası gibi olup çıkacak.. çünki baba şuan oğlununz için rol model örneği kendiniz için değilse bile evladınız için bitirin bu evliliği....
ve şunu asla unutmayın siz gerçekten değerli birisiniz....

Çok doğru. Ancak bu taktik her zaman sökmez. Yani bosanmayı da göze almış olman lazım bunu yapmak için.

Eşiniz dava açıyor diye mi boşanıyorsunuz ? Gel gitleri olduğunu yazmıştınız, iki gün sonra vazgeçerse ne yapacaksınız ?
Şu an aynı evde misiniz ?

Yaw hadi bulsun da görelim. O manken kızlar yakışıklılığa değil kariyere maaşa bakıyo herkes Bi haddini bilse keske

Siz de doktor değilsiniz. Ruh sağlığı bozuksa gitsin tedavi olsun. Siz de giderek ona benzemişsiniz. Sağlıksız ana baba sağlıklı evlat yetiştiremez.
Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş

Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş
Bence çocugunuzuda kendinizide kurtarin biran önce bu adamdan

Çok merhametliymiş gerçekten
Sorun kayınvaliden değil farkında mısın?

Annene babana çok üzüldüm. Benim de kızım var
Biz onun gözünün içine bakıyoruz. Büyüteceğiz meslek sahibi edeceğiz ve o gidip dayak yediği birine maaşını verecek, onun eziyetini çekecek. Yapma allahını seversen ya bunu mu reva görüyorsun kendine? Neden istenmediğin yerde duruyorsun, neden seni ezen bi tiple berabersin?

Evlendiğimde eşim lise mezunu ve işsizdi, ben öğretmendim. Durumumuz benzer diye yazıyorum bunu. Ama bir kere ne maaşımı aldı, ne bana mesleğimle ilgili imada bulundu. Böyle bişey olsa çekmedim zaten.
Senin o kocan olacak adam o kadar eziklik psikolojisinde ki seni aşağı çekmeye çalışıyor sürekli. Yazık etme kendine arkadaşım

Bakın sizin ruh sağlığınız anormal ötesi olmuş, öğretmensiniz birde inanamıyorum cidden inanamıyorum, bu psikoloji ile nasıl eğitim veriyorsunuz siz.
Öyle kızıyorum ki şu mesleği maaşı olup da ailesi de tam destek olduğu halde böyle pisliklerle evli kalmak için kıvrananlara.
Ne ya hu ne altından mı, neyine kör kütük aşık oluyorsunuz hala, nefret duymanız gerekir bunca olaydan sonra. İğrenmeniz gerekir.
Kendinize zerre saygınız yok onu anladık, annenizin babanızın zerre hatırı varsa siz de, küçücük bebeğinizin zerre hatırı varsa yeter boşanın. Yazık giden ömre.
Şu mesleği olmadığı için, ailesi destek olmadığı için ömrü çürüyen kadınların ahını alırsınız etmeyin!!

Siz iyi değilsiniz nasıl duruyorsunuz bu adamla bir arada anlayamıyorum...sonunuz ya boşanmak olacak yada bu adamın yeni manyaklıkları ,dayanabilecekmisiniz? Korkuyorsunuz ,korkmayın ailenizi arayın konuşun ah çocuk yapmasaydınız keşke ..rabbim yardımcınız olsun..

Psikolojik şiddet uyguluyor siz farkındasınız umarım. Şiddet bir tek fiziksel olmaz. Bence bu adam düzelmezzz. Kusura bakmayın ama boşayın. Merhametin zerresi yok. Merhametli olsa size ve çocuğa bu denli kinci olmaz

Inan ona ettiğim beddua bu zaten. Ben mutlu edememişim ya bakalım bebek gibisi edecek mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…