2 yıllık 4 yıllık adal olamadktan sonra ne farkı var ? Rica ediyorum sen de 4 yllk üni bitirmiş öğretmen gibi hareket et kendini ezdirme ve bırak şu malı.. Çocuklara hayatınızda yapamadığınız şeyledi örnek göstermek yerine kız öğrencilere ayakları üzerinde durmalarının ne demek olduğunu yaşadklarınızdan yola çıkarakta erkek öğrencilere kadnlara nasl davranmaları gerektiğini öğretin.. eğitm sadete müfredatla sınırlı tutmayın.. benim bir hocam vardı lisede dersin ilk 20 dk bu şeklde geçerdi.. Elin adamına bel bağlamaÖğretmenim ben küçümsediği meslek te öğretmenlik. Doktor olsam ne yapacakmışım. Lise mezunu kendisi şimdi dışardan okuyor .iki yıllık bir bölüm. Bak bende üniverste mezunu olcm falan lafları . Iki yıllık bölüm okuyunca üniverste mezunu olmuş olmuyorsun diyceksinde neyse
Yok inanın gül gibi yetiştim baba evinde. 25 yaşında evlendim .O yaşa kadar annem kahvaltımı yatağıma kadar getirirdi .Babam anneme tek bir fiske vurmuş insan değil . Ama ben şiddet gördüm .Demek ki benim psikolojimde normal değil artık bunun yanında kala kala .Bir kaç arkadaş yazmış bu arkadaş bağımlı diye haklılar belkide .Sinir krizi geçirmedim ama üstümden kamyon geçmiş gibi .Dünden beri ağzıma bişey koyduğum yok .Başım çatlıyor .Ben de bir şeyler yapsam ve anlaşamasak canım bu kadar yanmaz.Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu daBenim anlayamadigim sabir eşiginiz bukadar mi yuksek?
Nasil dayanıyorsunuz
Baba evindemi çok zulüm gördünüz
Suan kendimi koyuyorum sizin yerinize
Sinir krizi gecirirdim herhalde
Boyle adama sevgim olamaz ki
Sevgi saygi olmadan evlilik nasıl yürüyecek
Bence kendinize siz merhamet ediniz
Kendine acimayana kimse acımaz
aslında boşanmayı siizn istemeniz lazimYok inanın gül gibi yetiştim baba evinde. 25 yaşında evlendim .O yaşa kadar annem kahvaltımı yatağıma kadar getirirdi .Babam anneme tek bir fiske vurmuş insan değil . Ama ben şiddet gördüm .Demek ki benim psikolojimde normal değil artık bunun yanında kala kala .Bir kaç arkadaş yazmış bu arkadaş bağımlı diye haklılar belkide .Sinir krizi geçirmedim ama üstümden kamyon geçmiş gibi .Dünden beri ağzıma bişey koyduğum yok .Başım çatlıyor .Ben de bir şeyler yapsam ve anlaşamasak canım bu kadar yanmaz.Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu da
Üzüldüm yaşadıklarına. Hiç normal degilsin yardım almanı öneririm. kv bana sütü bozuk dicek saygı falan dinlemem içinden geçerim.kocan çok leş bi insan çift karakterli degil çift karaktersiz,psikolojisi bozuk. Sende hasta olmak istemiyorsan kurtul bir an önce. Eskiden tanıdıgmm bi kız var üni. den sevgilisi kaç kez dövdü, en son parmağını ısırarak kırmıştı hastaneye ben götürdüm. 24 saat gecmeden sevgilisine geri döndü, ben kızı direk çıkardım hayatımdan. Sonra duydum evlenmişler. Kız bagımlıydı cocuga yaktı hayatını. Sendede onu görüyorum hala kocana merhametli diyosun, kafanda onu aklamaya çalışıyorsun. Uzman destegi alman lazım.
Hiç mi şaşmaz?Öğretmenim ben küçümsediği meslek te öğretmenlik. Doktor olsam ne yapacakmışım. Lise mezunu kendisi şimdi dışardan okuyor .iki yıllık bir bölüm. Bak bende üniverste mezunu olcm falan lafları . Iki yıllık bölüm okuyunca üniverste mezunu olmuş olmuyorsun diyceksinde neyse
Siz de doktor değilsiniz. Ruh sağlığı bozuksa gitsin tedavi olsun. Siz de giderek ona benzemişsiniz. Sağlıksız ana baba sağlıklı evlat yetiştiremez.Yok inanın gül gibi yetiştim baba evinde. 25 yaşında evlendim .O yaşa kadar annem kahvaltımı yatağıma kadar getirirdi .Babam anneme tek bir fiske vurmuş insan değil . Ama ben şiddet gördüm .Demek ki benim psikolojimde normal değil artık bunun yanında kala kala .Bir kaç arkadaş yazmış bu arkadaş bağımlı diye haklılar belkide .Sinir krizi geçirmedim ama üstümden kamyon geçmiş gibi .Dünden beri ağzıma bişey koyduğum yok .Başım çatlıyor .Ben de bir şeyler yapsam ve anlaşamasak canım bu kadar yanmaz.Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu da
Saygın özel bir öğretmensiniz ne mutlu size.. bizler çocuklarımızı yetiştirilmek üzere sizlere teslim ediyoruz bundan da mutluluk duyuyoruz...Öğretmenim ben küçümsediği meslek te öğretmenlik. Doktor olsam ne yapacakmışım. Lise mezunu kendisi şimdi dışardan okuyor .iki yıllık bir bölüm. Bak bende üniverste mezunu olcm falan lafları . Iki yıllık bölüm okuyunca üniverste mezunu olmuş olmuyorsun diyceksinde neyse
Çok doğru. Ancak bu taktik her zaman sökmez. Yani bosanmayı da göze almış olman lazım bunu yapmak için.Düzelmez
İlla evliliğinizi kurtarmak için sonuna kadar uğraşacağım derseniz, en iyi yol resti çekip boşanmak istiyorum demek Bu şekilde ciddi bir konuşma yapacaksın Ben kararımı verdim diyeceksin Senin ciddi olduğunu anlayınca ya değişecek ya da testine restle karşılık verecek
Ama bence değişmez malesef Yazdiklariniz çok üzücü
Eşiniz dava açıyor diye mi boşanıyorsunuz ? Gel gitleri olduğunu yazmıştınız, iki gün sonra vazgeçerse ne yapacaksınız ?Bitti her şey boşanıyoruz. Kavga çıktı söyledim evime gelmiş yemek yapmış burnumdan gelecekmiş sonra kayınbaba atlıyor. Bu benim anamdan ne çekti dayak yedi hakkımız haram olsun daha bir sürü laf en son eşimde nr olursa olsun bitti ben dava acacm dedi. Beynim donmuş gibi .Kaynanam yüzünden oldu son kavgayida o çıkardı. Utanmadan benim yüzünden olmadi senin yüzünden boşanıyorsunuz diyor
Yaw hadi bulsun da görelim. O manken kızlar yakışıklılığa değil kariyere maaşa bakıyo herkes Bi haddini bilse keskeBana en baştan beri söylediği şey manken gibi kızlarla takildim seninle huyun suyun için evlendim kara kaşın gözün için değil . Bosanirsakta koluma takarım öyle birini çok ta mutlu olurum dyr. Ben de şunu anlayamadım o kadar güzel özgüvenli olan bir insan senin gibi bir geçimsizle ne yapsın
Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuşSiz de doktor değilsiniz. Ruh sağlığı bozuksa gitsin tedavi olsun. Siz de giderek ona benzemişsiniz. Sağlıksız ana baba sağlıklı evlat yetiştiremez.
Bence çocugunuzuda kendinizide kurtarin biran önce bu adamdanYa şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş
Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Yok inanın gül gibi yetiştim baba evinde. 25 yaşında evlendim .O yaşa kadar annem kahvaltımı yatağıma kadar getirirdi .Babam anneme tek bir fiske vurmuş insan değil . Ama ben şiddet gördüm .Demek ki benim psikolojimde normal değil artık bunun yanında kala kala .Bir kaç arkadaş yazmış bu arkadaş bağımlı diye haklılar belkide .Sinir krizi geçirmedim ama üstümden kamyon geçmiş gibi .Dünden beri ağzıma bişey koyduğum yok .Başım çatlıyor .Ben de bir şeyler yapsam ve anlaşamasak canım bu kadar yanmaz.Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu da
Normalde de sıkıntılı bir insan ama her gün kavgayla geçmiyor tabi. Fakat annesini görünce ayrı bir seytanlaşıyor . Bir de ailesinin yanında iyi görünmek suçlu beni göstermek için inanılmaz yalan söyleyen bi insan
Öğretmenim ben küçümsediği meslek te öğretmenlik. Doktor olsam ne yapacakmışım. Lise mezunu kendisi şimdi dışardan okuyor .iki yıllık bir bölüm. Bak bende üniverste mezunu olcm falan lafları . Iki yıllık bölüm okuyunca üniverste mezunu olmuş olmuyorsun diyceksinde neyse
Yok inanın gül gibi yetiştim baba evinde. 25 yaşında evlendim .O yaşa kadar annem kahvaltımı yatağıma kadar getirirdi .Babam anneme tek bir fiske vurmuş insan değil . Ama ben şiddet gördüm .Demek ki benim psikolojimde normal değil artık bunun yanında kala kala .Bir kaç arkadaş yazmış bu arkadaş bağımlı diye haklılar belkide .Sinir krizi geçirmedim ama üstümden kamyon geçmiş gibi .Dünden beri ağzıma bişey koyduğum yok .Başım çatlıyor .Ben de bir şeyler yapsam ve anlaşamasak canım bu kadar yanmaz.Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu da
Bakın sizin ruh sağlığınız anormal ötesi olmuş, öğretmensiniz birde inanamıyorum cidden inanamıyorum, bu psikoloji ile nasıl eğitim veriyorsunuz siz.Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş
Inan ona ettiğim beddua bu zaten. Ben mutlu edememişim ya bakalım bebek gibisi edecek miNeden çocuklarını alıp ailenin yanına dönmüyorsun? Maaşında varmış ailenle birlikte mutlu mesut yaşarsınız. Hatta gelirin yeterliyse ayrı bir ev tutarsın. Eşinin aşağılık kompleksi var çok belli. Kendini sana layık görmediği icin seni ezmeye çalışıyor. Sen çıkıp git oda bebek gibi biriyle evlensin madem. Bakalım bebek gibi bi kadın ayı gibi bi adama kaç gün tahammül edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?