Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seven taraf benim diyorsan boşan
Mutlu evlilikler erkeğin daha çok sevdiği evliliklerdir..

Dün forumda böyle bir yorum vardı, yorumu yapana abisinin tavsiyesi imiş bu sözler.

Biz kadınlar evlilik varsa yuva var sanıyoruz ama erkek sevmiyorsa o ev hiç bir zaman yuva olmuyor maalesef...

Bu adam çocuğunu bile sevmiyor farkında mısın.
Çocuğunu seven baba çocuğunun hatırına çocuğunun annesine yani karısına iyi davranır...

Bu evlilikten beklentin varsa gerçekten safsın...

altta niye kalıyosun. okumussun o kadar bu kadar nasıl sindiriyosun kendını elalemin cahiline. eşinde aşagılık kompleksi var belli cok acık. sende aynısını anasına yap nasıl oluyomus dıye. cık gez eve tıkılma yaa

Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .
Adamda aşağılık kompleksi var kendisi lise sen üniversite mezunu olduğun için.

Seni hep ezer bu , hep bu psikolojide olacak çünkü..

Tuhaf olan ne biliyor musunuz kavga etmediğimiz zamanlarda öyle güzel bakıyor öyle güzel seviyor ki .Küçük bir tartışma olduğu an başlıyor hakaretlere.Cift karakterli olduğunu düşünüyorum
Seni sindirmeye çalışıyor
Özgüvenini yerle bir edip kendini b.k gibi hissedip ona mecbur kaldığında onun özgüveni tavan yapacak, "karım öğretmen ama sümsüğün teki" diye göğsü kabaracak...

Içim acıyor ayrılık fikrinde bile.
Ayrılık bu dünyada yaşanacak en büyük acılardan.

Ayrılık açısının büyük olması, yüreğinizin yanması sevgiden değil ama

Onu çok seviyorken bu davranışlarına maruz kalmanız...
Verdiğiniz emeklerin boşa gitmesi....
Hayal kırıklıklarınız....

Sizin yüreğinizi yakan duygular bunlar, kendinizi iyi tahlil edin ve kendinizi geliştirin

Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu da
Buraya yazıyorum bu adam senin gibi altın yumurtlayan kadını bırakmaz...

Sadece seni korkutmak ve daha fazla sindirmek, ailesine köle yapmak için tehdit ediyor, sende yiyorsun

Fakat eşimin ruh sağlığı bozuk ve kendisi boşanmak için bahane ariyordu buldu da
O kadar saçma sapan ruh halindesin ki...
Kalbinde olmadığın bir adamın yanında olamayacaksın diye üzülüyorsun..
Kalk bi silkelen...
Kendine gel....
Kendini güçlendir...
Kendine psikolojine yatırım yap biraz....

Şu video serisini izlemeni tavsiye ederim.
Her bir videoyu bir kere değil defalarca izleyip kendini iyileştirmelisin..

Ben mi aradaki mesajları atladım acaba.Adam sizden bosanacak mı?Hadi inşallah öyle olur.Siz cesaret edemiyorsunuz Ama boşansaniz size yarayacak emin olun

Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş
Çok şükür. Adam siz istemeseniz de sizin hayatınızı kurtarıyor.

Umarım adam vazgeçmez yoksa konu sahibi barışmaya müsait gibi gözüküyor.
Müsaitliği geçtim çoktan affetti. Daha doğrusu kocasını hiç suçlamadı ki.
Suçlu sadece kv. Kocası sağlıklı düşünemeyen bir masum melek, konu sahibine göre.

Kocanız gerçekten terbiyesiz bir adam. İnsan her gün yüzünü gördüğü eşine böyle laflar eder mi? Kırınca üzülmesinin bir anlamı yok. Hiç kırmaması lazım.
Madem soğudun yolun açık olsun demek düşer size de.

Belki ban yiyeceğim özür dilerim ama korkunç birisi. Şu cümleleri çocuğunuza ileride evlendiği kişi kursaydı ne yapmasını isterdiniz? Değerinizi unutmayın.

Ben de ev hanımıyım. Çoğu ev hanımı öğretmenlerden daha baskın ve güçlü. KK daki öğretmenlerin çoğu pasif ve şiddete rağmen "elalem ne der" diye yaşayan insanlar.

Konu sahibinin yaşadıkları çok üzücü. Yaşadıklarından ziyade mesleğine yönelik yorumların olması ilginç. Hangi meslek grubunda olursak olalım, her kişi kendi kişiliğini yaşar.

Ezik olma durumu, kişilik ve karakter ile ilgili bir durumdur. Bunu bir meslek grubuna yükleyip yaftalamak yanlıştır. Kadın, hangi meslek grubunda olursa olsun, yetiştirilme ortamları ve kişilikleri ile ilgili bir durumdur. Her meslek grubunda, her türlü insan vardır, kimisi içinde yaşıyordur, kimisi de burada açıkça yazıyordur. Burada gördüğümüz sorunların, sadece öğretmenlerde olduğunu görüyorsak ya algıda seçiciliktir ya da öğretmenler duygularını alenen yaşıyorlardır.

arkadaşlar boşuna çabalamayın boşanmaz bu hatun
mesleği olan ayakları üzerinde duran
ona rağmen hakaret yiyen dayak yiyen ve hala seiyorum ayrılık düşüncesi kalbimi acıtıyor diyen kadın
BO ŞAN MAZ

çektikleriniz katlanarak artacak

Ben de ev hanımıyım. Çoğu ev hanımı öğretmenlerden daha baskın ve güçlü. KK daki öğretmenlerin çoğu pasif ve şiddete rağmen "elalem ne der" diye yaşayan insanlar.
Durun yahu tüm öğretmenler aynı değil.Ben de öğretmenim ve okulumdaki tüm öğretmenler dişli kadınlar.Gerçi çalıştığım bölgeyle alakalı da olabilir.Bence kk'de öğretmen sayısı diğer mesleklere göre fazla.Yoksa biz burda ezilen doktor da gördük malesef

Olabilir. İnsan gelecek nesli eğiten insanlardan daha güçlü duruş bekliyor hocam :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…