Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden hep kendinizi suçluyorsunuz
Kendinizi neden degersiz görüyorsunuz
Allah size gül gibi evlatda vermis
Onlarla.kendinize neden sağlıklı yuva kurmuyorsunuz
Mis gibi hayat maasda var
Bu adamin nesi cazip ki

Evet olabilir, asık olup sevince hepsi kuzuya dönüyor.
Bu Adamın aşk gibi bir duygudan anlayacağını pek sanmıyorum.Cazgır,eli maşalı bir kadına denk gelirse kafasına vura vura Adam eder bunu ancak o şekil mutluluğu yakalayabilir bu şahıs

Durumu yine öğretmenliğe bağlayanlar olmuş.Her meslekte pasif-aktif-neşeli-depresif vs.karakterde insanlar var.Bu sitede mesleği öğretmen olanların oranı yüksek olduğu için çeşitli karakterlerde öğretmene denk geliyoruz

Birde öğretmenler zaten hep boşanıyormuş ve bu evlilik benim yüzünden bitiyormuş . Davayı açanda kendi oğulları . Allahım bunlar nasıl bir ütopyada yasiyorlar
Bu Adamın boşanma davası açması senin için yaptığı tek iyi şey olacak inan bana

neden hep kendinizi suçluyorsunuz
Kendinizi neden degersiz görüyorsunuz
Allah size gül gibi evlatda vermis
Onlarla.kendinize neden sağlıklı yuva kurmuyorsunuz
Mis gibi hayat maasda var
Bu adamin nesi cazip ki
Çünkü eşim ve ailesi senin yüzünden bozuluyor diyolar sürekli. Davayı açan oğulları. Son olayda kaynananın bir ay kalışı ve bana yaptiklarindan sonra sütüm azaldı gibi geldi . Oğlum sürekli elini yaliyordu. Ağlıyordu. Yaşadığımız şehre dönmeden bir gece önceydi. Eşime sylerim stresten sütüm azaldı ben artık hiçbir şey takmiycam çocuğuma odaklancm dedi . Ondan bikac saat önce de teyzesi gelmişti onların yanında da suratım aşıktı. Onlar gidince eşime sylerim stresten azaldı gibi kaynanada mutfaktan duyuyor yani . Başladı deli gibi söylenmeye. Bağırıyor . Bunu sana getirme dedim ,her geldiğinde kavga çıkarıyor,elin kahrını çekmek zorunda mıyım ,kavgayı çıkarıp stres olan sensin olmaaa devamında eşim kufretmeye ve üstüme yürümeye başladı . Bu olay öncesi annemi aramıştım eşimin yanında. Anne elini emiyor mama vereyim mi demiştim ver demişti verdim bende. Eşim bunu da kullandı. Üstüme yürürken kendi anası ver diyince veriyor benim ki diyince yapmıyor dedi . Bu doğru . Çünkü ben o ahlaksız kadına annem kadar güvenmiyorum. Işte bu olayın sabahı dava açtı . Özetle bir buçuk yıl boyunca eziyet eden o bu kavgadan dolayı da suçlu benmişim

Aileniz size yapılanları biliyor mu ? Bana yaşadıklarınızı ailenizden saklıyorsunuz gibi geldi.

Adam iyi ki açmış davayı.
Sittin sene beklerdiniz.

Bu Adamın aşk gibi bir duygudan anlayacağını pek sanmıyorum.Cazgır,eli maşalı bir kadına denk gelirse kafasına vura vura Adam eder bunu ancak o şekil mutluluğu yakalayabilir bu şahıs
Iste senin dedıgın gıbı de olur askta olur.
Ama mutlu olur mu demıs ya konu sahıbı, olur. Severse olur.

Millet bebek gibisiyle evleniyormuş ama o sizin gibi çirkin biriyle evlenmiş. Siz çirkin, çekilmez hatta yüzüne bakılmaz bir kadınsınız. Gerçekten bu kadar çirkin misiniz? Vaayys bence bu çok ağır

Yok ya eminim güzel bir kadındır üstelik işi de iyi öğretmen.Adam lise mezunuymuş,konu sahibi yakışıklı diyor ama sindirildiği için algılarının bozulduğunu düşünüyorum yani yakışıklı falan değil muhtemelen Adam,konu sahibi ondan üstün olduğu için bu şekilde ezip,yok etmeye çalışıyor.

Bırak allah aşkına o adamı .Canına yazık.

Sanmıyorum eş kisisinde öfke kontrolü problemi var .Bana sen değil başkasıyla evlensem çoktan keser assagi atardım diyor . Gerçi belkide olmaz belli beni sevmediğinden bu kadar batyrm ona

Senin yüzünden bozuluyor deseler ne olur çektiklerinizi yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz. Hiçbir konuda kendilerini haksız görmeyen sizi hep ezen insanlar tabi ki şimdi de sizi suçlayacaklar. İnşallah eşiniz dediğinin arkasında durur da bu durumdan kurtulursunuz

Bu kadar detaylı bilmiyorlar ama haberdarlar. Annem ilk günden beri boşan çekme bu terbiyesiz diyor
Eminim anneniz bu kadarını bilseydi o kv ve oğlunu parçalardı.Siz de bir annesiniz oğlunuza evlendiği kadın ve annesi bu şekilde davransaydı ne yapardınız ? Lütfen size yapılan şiddete sessiz kalmayın bir eğitimci olarak

Davul bile dengi dengine demişler. İşte bu yüzden eğitim ve kültür farkını önemsemeyen, sevgiliyken adamın maço tavırlarını affeden kızlara çok kızıyorum; sakın ha sakın böyle sorunları küçümsemeyin, sonrasında daha büyük acılar çekmek var.
Olan 2 aylık bebeğe olmuş, daha minicikken böyle gergin bir ortamın içinde, yazık. Siz de kurtarın kendinizi bu manyaktan.

Iste senin dedıgın gıbı de olur askta olur.
Ama mutlu olur mu demıs ya konu sahıbı, olur. Severse olur.
Ne sevgisinden bahsediyorsunuz anlamadım?Eşim anasına aşık onunla kafayı bozmuş. Bayramda bile gittiğimiz her yere onunla gittik .Tıpkı bir çocuk gibi .Eşim söylüyor zaten çok begendigim insanlar oldu fakat onlarla anlaşamadım huylarini beğenmedim. Eşim hem çok güzel olsun hem de dilsiz olsun istiyor kafasına vurayım ekmeğini alayım istiyor. Bu tarzda bir insana rastlamadım ben .Kısacasi eş kisisinde evlilik yürütecek kabiliyet olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…