Annem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladımEminim anneniz bu kadarını bilseydi o kv ve oğlunu parçalardı.Siz de bir annesiniz oğlunuza evlendiği kadın ve annesi bu şekilde davransaydı ne yapardınız ? Lütfen size yapılan şiddete sessiz kalmayın bir eğitimci olarak
Karsı cinse duyulan sevgiden bahsediyorum, bır gun bir kadın gorup ona asık olup sevmesınden ve sonrasında mutlu olmasından anlata bildim mi?Ne sevgisinden bahsediyorsunuz anlamadım?Eşim anasına aşık onunla kafayı bozmuş. Bayramda bile gittiğimiz her yere onunla gittik .Tıpkı bir çocuk gibi .Eşim söylüyor zaten çok begendigim insanlar oldu fakat onlarla anlaşamadım huylarini beğenmedim. Eşim hem çok güzel olsun hem de dilsiz olsun istiyor kafasına vurayım ekmeğini alayım istiyor. Bu tarzda bir insana rastlamadım ben .Kısacasi eş kisisinde evlilik yürütecek kabiliyet olduğunu düşünmüyorum.
Cok mantıklı davranmıssınAnnem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım
Evet en ilginci hiç ama hiçbir konuda kendilerini suçlu görmüyorlarSenin yüzünden bozuluyor deseler ne olur çektiklerinizi yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz. Hiçbir konuda kendilerini haksız görmeyen sizi hep ezen insanlar tabi ki şimdi de sizi suçlayacaklar. İnşallah eşiniz dediğinin arkasında durur da bu durumdan kurtulursunuz
Sorun sizi sevip sevmemesi değil en büyük sorun sizi söz ve hareketleri ile değersizleştirmesi ve sizin buna izin vermeniz.Ve bu durum o adamla beraber oldukça devam edecek.İlerde daha da yıpranacaksiniz.Devam ettikçe hayatınız bu elin ruh hastasınin elinde yok olup gidecek.Sonunda sizde ona benzeyeceksiniz.Merak etmeyin başkasını da seversiniz ,adama hint kumaşı muamelesi yapmayın.Salın gitsin.Ne hali varsa görsün.İsterse on tane sevgilisi olsun.Siz bu sorunlu adamdan kurtulun yeter ki. Bundan sonra yapacağınız en mantıklı şey bu adamdan kurtulmak olmalı.Sanmıyorum eş kisisinde öfke kontrolü problemi var .Bana sen değil başkasıyla evlensem çoktan keser assagi atardım diyor . Gerçi belkide olmaz belli beni sevmediğinden bu kadar batyrm ona
Bilemem anasının deyimiyle sevgi bilmez benim oğlan guzel huy bilir:))Ama bedduam var tutacak bilyrm. Gelir manken gibisi rezil edip bana yaptıklarını ona yapıp yine boşanack. Ilahi adalet varKarsı cinse duyulan sevgiden bahsediyorum, bır gun bir kadın gorup ona asık olup sevmesınden ve sonrasında mutlu olmasından anlata bildim mi?
Ask ona anasına olan sevgisini unutturur sen merak etme. Simdı bosluktan anasını sevıyodur, hepsi gecer.
Bosver sen anasını falan. Hıcbır manken senin sdkli kocana gelmez gozunde nası buyuttuysen adami manken bulacak sanıyorsun hasbinAllah.Bilemem anasının deyimiyle sevgi bilmez benim oğlan guzel huy bilir:))Ama bedduam var tutacak bilyrm. Gelir manken gibisi rezil edip bana yaptıklarını ona yapıp yine boşanack. Ilahi adalet var
Allah size akıl fikir versin.Annem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım
Bu kadar hakarete rağmen nasıl senden sonrasını düşünebiliyorsun ya? Ben gerçekten anlamıyorum. Normal bi kadının yapacağı şey boşanmak ve bir daha yüzünü dair görmeyi istememek olur. Gerçekten anlamıyorum sizi hala neyi sorguluyorsunuz toplayın eşyanızı ve gidin ne bu ya adam dava açmış siz hala sorguluyorsunuzBilemem anasının deyimiyle sevgi bilmez benim oğlan guzel huy bilir:))Ama bedduam var tutacak bilyrm. Gelir manken gibisi rezil edip bana yaptıklarını ona yapıp yine boşanack. Ilahi adalet var
Gerçekten erkek sevmiyorsa evlilik yürümüyor. Kadın sevmese bile çocuklarının hatırına yuvasına sahip çıkıyor işin oluruna bakıyor. Ama erkek sevmiyorsa karısını sırtında taşıdığı bir yük gibi görüp her fırsatta kalbini kırıyor.Dün forumda böyle bir yorum vardı, yorumu yapana abisinin tavsiyesi imiş bu sözler.
Biz kadınlar evlilik varsa yuva var sanıyoruz ama erkek sevmiyorsa o ev hiç bir zaman yuva olmuyor maalesef...
Bu adam çocuğunu bile sevmiyor farkında mısın.
Çocuğunu seven baba çocuğunun hatırına çocuğunun annesine yani karısına iyi davranır...
Bu evlilikten beklentin varsa gerçekten safsın...
Çok komik eşimin ailesi benim notumu vermişler. Oğulları üstüme yürüyüp bağırıyor ben de ona cevap verince suçlu ben oluyorum. Nasıl öyle karşılık verirmişim. Bütün doğulu insanlar böyle mi acaba
Şimdi dili olmayan mı varmış .Ben bebeye uzuldum.Bebegın o adamla yetısecegıne boşanmış desınler daha ıyı .Ay bide beden verıosun maasını?Ne sevgisinden bahsediyorsunuz anlamadım?Eşim anasına aşık onunla kafayı bozmuş. Bayramda bile gittiğimiz her yere onunla gittik .Tıpkı bir çocuk gibi .Eşim söylüyor zaten çok begendigim insanlar oldu fakat onlarla anlaşamadım huylarini beğenmedim. Eşim hem çok güzel olsun hem de dilsiz olsun istiyor kafasına vurayım ekmeğini alayım istiyor. Bu tarzda bir insana rastlamadım ben .Kısacasi eş kisisinde evlilik yürütecek kabiliyet olduğunu düşünmüyorum.
Keske kayınvalıden olsa gelse ve gezsenız mıAnlattiklarinizda ablamı gördüm.benim ablam 16 yıllık evli sizin gibi sessiz kendi halinde.esinin ailesinin yanında olunca ayrı bi dunyada yaşıyor sanki sohbete muhabbete katılmaz hep surat asar.onada söylerim hep kendini soyutlarsan dışlanırsın.keske benimde kayınvalidem olsa gelsede hep gezsek.ne var çıkıp gezseniz uzaktaymis zaten sürekli tepenizde degilki bıkasınız.kadin demekki beraber bsyler paylaşmak istiyor.hee eşinizin ve kayinvalidenizin hakaretlerine tamamen karşıyım ama kendinizi bu duruma kendiniz sokmussunuz gibi geldi bana.gerci yapı meselesi ama bi ortama giriyosanız yada evinize geliyosalar gülüp konuscaksiniz sohbet etceksiniz bende istemem surat aşan konuşmayan gülmeyen insan bulunduğum ortamda
Konuda dikkatinizi çeken tek şey kayınvalidesiyle gezmemesi mi gerçekten?Anlattiklarinizda ablamı gördüm.benim ablam 16 yıllık evli sizin gibi sessiz kendi halinde.esinin ailesinin yanında olunca ayrı bi dunyada yaşıyor sanki sohbete muhabbete katılmaz hep surat asar.onada söylerim hep kendini soyutlarsan dışlanırsın.keske benimde kayınvalidem olsa gelsede hep gezsek.ne var çıkıp gezseniz uzaktaymis zaten sürekli tepenizde degilki bıkasınız.kadin demekki beraber bsyler paylaşmak istiyor.hee eşinizin ve kayinvalidenizin hakaretlerine tamamen karşıyım ama kendinizi bu duruma kendiniz sokmussunuz gibi geldi bana.gerci yapı meselesi ama bi ortama giriyosanız yada evinize geliyosalar gülüp konuscaksiniz sohbet etceksiniz bende istemem surat aşan konuşmayan gülmeyen insan bulunduğum ortamda
Evet bozdum sizin hiç canınız yanmamış heralde. Ben onları cezalarını çektiği gün rahatlycamBosver sen anasını falan. Hıcbır manken senin sdkli kocana gelmez gozunde nası buyuttuysen adami manken bulacak sanıyorsun hasbinAllah.
Bazen ilahi adalet senin ıstedıgın gıbı tecelli etmeyebilir, sen bence mutlu olur mu olmazmıya takılmak yerine kendi hayatına ve kendine naptıgına bak.
Bosver adamı.
Bır de cocugun var ondan sorumlusun, kafayı adamla bozmussun.
Yo yandı, canımı yakana aliye guzelce bir bay bay dedım.Evet bozdum sizin hiç canınız yanmamış heralde. Ben onları cezalarını çektiği gün rahatlycam
Yine tarzımı bozucam özür dileyerek .Allah sizin gibi evlat vermesin kimseye, kahır sebebisinizAnnem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?