Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım

Karsı cinse duyulan sevgiden bahsediyorum, bır gun bir kadın gorup ona asık olup sevmesınden ve sonrasında mutlu olmasından anlata bildim mi?
Ask ona anasına olan sevgisini unutturur sen merak etme. Simdı bosluktan anasını sevıyodur, hepsi gecer.

Evet en ilginci hiç ama hiçbir konuda kendilerini suçlu görmüyorlar

Sanmıyorum eş kisisinde öfke kontrolü problemi var .Bana sen değil başkasıyla evlensem çoktan keser assagi atardım diyor . Gerçi belkide olmaz belli beni sevmediğinden bu kadar batyrm ona
Sorun sizi sevip sevmemesi değil en büyük sorun sizi söz ve hareketleri ile değersizleştirmesi ve sizin buna izin vermeniz.Ve bu durum o adamla beraber oldukça devam edecek.İlerde daha da yıpranacaksiniz.Devam ettikçe hayatınız bu elin ruh hastasınin elinde yok olup gidecek.Sonunda sizde ona benzeyeceksiniz.Merak etmeyin başkasını da seversiniz ,adama hint kumaşı muamelesi yapmayın.Salın gitsin.Ne hali varsa görsün.İsterse on tane sevgilisi olsun.Siz bu sorunlu adamdan kurtulun yeter ki. Bundan sonra yapacağınız en mantıklı şey bu adamdan kurtulmak olmalı.

Bilemem anasının deyimiyle sevgi bilmez benim oğlan guzel huy bilir:))Ama bedduam var tutacak bilyrm. Gelir manken gibisi rezil edip bana yaptıklarını ona yapıp yine boşanack. Ilahi adalet var

Bilemem anasının deyimiyle sevgi bilmez benim oğlan guzel huy bilir:))Ama bedduam var tutacak bilyrm. Gelir manken gibisi rezil edip bana yaptıklarını ona yapıp yine boşanack. Ilahi adalet var
Bosver sen anasını falan. Hıcbır manken senin sdkli kocana gelmez gozunde nası buyuttuysen adami manken bulacak sanıyorsun hasbinAllah.

Bazen ilahi adalet senin ıstedıgın gıbı tecelli etmeyebilir, sen bence mutlu olur mu olmazmıya takılmak yerine kendi hayatına ve kendine naptıgına bak.
Bosver adamı.
Bır de cocugun var ondan sorumlusun, kafayı adamla bozmussun.

Allah aşkına çok mu aradınız bunu? Keşke denginiz biriyle evlenseydiniz maaşı neden sayıyorsunuz sizde kalsın

Bu kadar hakarete rağmen nasıl senden sonrasını düşünebiliyorsun ya? Ben gerçekten anlamıyorum. Normal bi kadının yapacağı şey boşanmak ve bir daha yüzünü dair görmeyi istememek olur. Gerçekten anlamıyorum sizi hala neyi sorguluyorsunuz toplayın eşyanızı ve gidin ne bu ya adam dava açmış siz hala sorguluyorsunuz

Gerçekten erkek sevmiyorsa evlilik yürümüyor. Kadın sevmese bile çocuklarının hatırına yuvasına sahip çıkıyor işin oluruna bakıyor. Ama erkek sevmiyorsa karısını sırtında taşıdığı bir yük gibi görüp her fırsatta kalbini kırıyor.

Ayrıca benim sevgilim de doğulu. Kibar, eğitimli değer bilen bi adam. Adam diyorum bak. Karakterle memleketin hiçbi bağlantısı yok yani kalıplaştırmayın

Anlattiklarinizda ablamı gördüm.benim ablam 16 yıllık evli sizin gibi sessiz kendi halinde.esinin ailesinin yanında olunca ayrı bi dunyada yaşıyor sanki sohbete muhabbete katılmaz hep surat asar.onada söylerim hep kendini soyutlarsan dışlanırsın.keske benimde kayınvalidem olsa gelsede hep gezsek.ne var çıkıp gezseniz uzaktaymis zaten sürekli tepenizde degilki bıkasınız.kadin demekki beraber bsyler paylaşmak istiyor.hee eşinizin ve kayinvalidenizin hakaretlerine tamamen karşıyım ama kendinizi bu duruma kendiniz sokmussunuz gibi geldi bana.gerci yapı meselesi ama bi ortama giriyosanız yada evinize geliyosalar gülüp konuscaksiniz sohbet etceksiniz bende istemem surat aşan konuşmayan gülmeyen insan bulunduğum ortamda

Şimdi dili olmayan mı varmış .Ben bebeye uzuldum.Bebegın o adamla yetısecegıne boşanmış desınler daha ıyı .Ay bide beden verıosun maasını?

Keske kayınvalıden olsa gelse ve gezsenız mı

Konuda dikkatinizi çeken tek şey kayınvalidesiyle gezmemesi mi gerçekten?

Evet bozdum sizin hiç canınız yanmamış heralde. Ben onları cezalarını çektiği gün rahatlycam

Evet bozdum sizin hiç canınız yanmamış heralde. Ben onları cezalarını çektiği gün rahatlycam
Yo yandı, canımı yakana aliye guzelce bir bay bay dedım.
Benden ve gururumdan daha degerlı degıldı cunku.
Ve hayat devam ediyor.
Hamd olsun saglıgıma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…