- 19 Mayıs 2020
- 47.885
- 215.279
- 598
Siz kendi cehenneminizin ateşini kendiniz harlıyorsunuz. Şimdi o sümsük kocanızın sizi boşadığına üzülüyorsunuzdur da, kurtuldum diye sevinecek yerde. Merak etmeyin, mumla arayacak. Kim çeker sizden başka o hanzoyu? Daha iyi çekecek biri olsa onunla evlenirdi.Annem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım
tabiki o değil arkadas onları söyledi diye onlardan örnek verdim.soylemek istediğim hanımefendinin kendini o taraftan soyutlamasıKonuda dikkatinizi çeken tek şey kayınvalidesiyle gezmemesi mi gerçekten?
Evet çünkü kayınvalidem vefat ettiKeske kayınvalıden olsa gelse ve gezsenız mı
Yani? Mekanı cennet olsun oyleyse.Evet çünkü kayınvalidem vefat etti
Çünkü onun parayla adam olacağını zannetmiştim fakat yanıldım. Kendisi dedi para hesabı yapılan evlilk evlilik değildir diye .Kavgada diyor ki senin paranı napayim ben e niye alıyorsun öyleyseŞimdi dili olmayan mı varmış .Ben bebeye uzuldum.Bebegın o adamla yetısecegıne boşanmış desınler daha ıyı .Ay bide beden verıosun maasını?
Bizde kadın eşitliğini savunuyoruz, erkekleri suçluyoruz çoğu zaman.Çünkü onun parayla adam olacağını zannetmiştim fakat yanıldım. Kendisi dedi para hesabı yapılan evlilk evlilik değildir diye .Kavgada diyor ki senin paranı napayim ben e niye alıyorsun öyleyse
Ay inanmıyorum.Çünkü onun parayla adam olacağını zannetmiştim fakat yanıldım. Kendisi dedi para hesabı yapılan evlilk evlilik değildir diye .Kavgada diyor ki senin paranı napayim ben e niye alıyorsun öyleyse
Maaş verilmezse o evlilik evlilik olmazmış.Çok aramadım etrafında adam gibi adamlar vardı. Ben kafayı yakisiklilikla bozmuştum. Sonuç bu.Yasadıklarimda en çokta kendimi suçluyorumAllah aşkına çok mu aradınız bunu? Keşke denginiz biriyle evlenseydiniz maaşı neden sayıyorsunuz sizde kalsın
Üç kuruş mu :)yola getiririm degil de ben verdim bilmiyorum ya sonuçta hayati paylaşıyoruz diye düşündüm . Oda alıp orda burda yeniyordu .Borçlar ödendi bu zamana kadrAy inanmıyorum.Cidden üç kuruş ile yola getiririm diye mi düşündünüz?
Korkmayın, sizi boşamaz. Sizin gibisini dünyayı turlasa daha bulamaz.
Tamam işte yakışıklıyla evlenip güzel genlerden çocuk yapmışsınız, artık o adamın size verebileceği bir şey yok. Bundan sonra çok yakışıklı olmasa da sizi el üstünde tutan, seven , sayan biri olsun hayatınızdaMaaş verilmezse o evlilik evlilik olmazmış.Çok aramadım etrafında adam gibi adamlar vardı. Ben kafayı yakisiklilikla bozmuştum. Sonuç bu.Yasadıklarimda en çokta kendimi suçluyorum
Üç kuruş lafın gelişi. Ona dünyayı verseniz doymaz. Hayatı paylaşmıyorsunuz, sömürülüyorsunuz.Üç kuruş mu :)yola getiririm degil de ben verdim bilmiyorum ya sonuçta hayati paylaşıyoruz diye düşündüm . Oda alıp orda burda yeniyordu .Borçlar ödendi bu zamana kadr
Bu soruya daha hâlâ cevap vermedi.Siz suan nerdesiniz? Dava açtığına göre ayrı yaşıyorsunuz değil mi?
Vay be nasıl bir manipülatormüş. Düşüncenizi gözden geçirin. Çok güzel somurulmussunuzÇünkü onun parayla adam olacağını zannetmiştim fakat yanıldım. Kendisi dedi para hesabı yapılan evlilk evlilik değildir diye .Kavgada diyor ki senin paranı napayim ben e niye alıyorsun öyleyse
Sayfaları okuyamadim. Ayrılmıştır heralde evden. KV yemek yapmış KP de karısı icin bu benden az dayak yemedi falan diyip olay konu sahibesinde patlamisti. En son boşanma kararı alınmışti. Aynı evde değildir artık bu olayi da alttan almamistir heraldeBu soruya daha hâlâ cevap vermedi.
Doğru söylediniz.hem anneyi üzüyor derdiyle tasasıyla birde demekki anne boşan diyor ama evlat seni suclarim diyor.kusura bakmada git ne halin varsa gör ozaman.Yine tarzımı bozucam özür dileyerek .Allah sizin gibi evlat vermesin kimseye, kahır sebebisiniz
Bosansin ozaman bu kadar basitYani? Mekanı cennet olsun oyleyse.
Konuda kendını soyutlayan bir kadın yok, habıre kocasından hakaret duyan maasına el konan bosan benden evlencem tarzı cırkın cumlelere maruz kalan bir kadın ve kendi ailesi tarafından tum pisliklerin ragmen el ustunde bir koca var.
Simdı bu herifi anası el ustunde tutarken, konu sahıbı napsın gıdıp kaynanası ile gezsin mı?
Gunlerdır bosan diyoruz zaten bizdeDoğru söylediniz.hem anneyi üzüyor derdiyle tasasıyla birde demekki anne boşan diyor ama evlat seni suclarim diyor.kusura bakmada git ne halin varsa gör ozaman.
Bosansin ozaman bu kadar basit
Cevaplamadığına göre ben hâlâ aynı evde olduğunu düşünüyorum ama eşi ayrı bir odaya geçmiştir.Sayfaları okuyamadim. Ayrılmıştır heralde evden. KV yemek yapmış KP de karısı icin bu benden az dayak yemedi falan diyip olay konu sahibesinde patlamisti. En son boşanma kararı alınmışti. Aynı evde değildir artık bu olayi da alttan almamistir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?