Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S
Sen kaynana ya karsı niye rol yapmadın o belli şeytanlık beşinde sen de ona cok ilgilymiş gibi davran gezdir istediklerini yap idare et bakalım seni el üstünde mi tutıcak ben şunu anladım esin annesine iyi davranmadıgın icim senlen inatlasmaya baslamiş eger anasına iyi olursan düzelicek

Bebeğe çok üzüldüm.
Düzelir mi demişsin, düzelmeyecek maalesef
Ya sen yol vereceksin, yada bir ömür bu hakaretleri sineye çekeceksin.
Çok üzüldüm. Yaşadıklarına çok üzüldüm.
Düzelmez bu adam..
Ah böyle şeyler okudukça o kadar üzülüyorum ki.
Neden bu kadar zulüm, bu kadınlara bu zulüm neden

Bır kere geldıgınız su fani dunyada kaynanaya rol yapip kocaya yaranmaya calısırken omru ziyan ederken özetle... hıc ben napıyorum demez mısınız?

Bu mu evliligi huzurlu kılan, kaynana ya rol yapıp yaranmaya CALISMAK mı
Su konuda bile kadın yuzunden bu hale gelınmıs denmıs ya, diyecek bısey
bulamiyorum.

Son düzenleme:
Kadın yuzumden degil valla ben 2. 3 evlilik te de aynı sorunları yasayanları gördüm üzgünüm hayat bu erkekler hep annemi idare et havasında onu da gectim siddet uygulamış burda bişi diyemem cok zor durum

Adam cahil, saygısız, sevgisiz, akılsız, kindar ve para delisi. Rol yaparak ne elde edecek konu sahibi. Böyle bir adamın nikahında ömür boyu kalabilme şansımı ?

Allah Allah insanın aklı almıyor. Aslında şiddetin farkında uyanmış yani. Eğer aynı evdeyse öldürülmeyi mi bekliyor anlamadim
Eşinin dava gününe kadar yumuşamasını bekliyordur herhalde çünkü değerli eşini asla başka biri ile görmek istemiyor.

Ya o kadar haklısınız ki.

Hala adamla beraberse annesi gelip zorla çıkarsa ordan.. konu sahibesi de (önce annesini suclar - annesine çok üzüldüm allah hiçbir anneye böyle bişey yasatmasin ) aklı başına gelince de annesine dua eder.

Yazdıklarını başkası yazmış gibi oku. Cevabı verirsin zaten. At sırtından bu gereksizi

Şuan ki evlilik lerin cogu kaynana eşi idare ederek kadınlar surduruuor ben cevremde hep böyle gördüm bu zamanda ki erkekler annesinin lafıyla hareket ediyor

Eşinin dava gününe kadar yumuşamasını bekliyordur herhalde çünkü değerli eşini asla başka biri ile görmek istemiyor.
Keşke şu kocası olacak adam konu açsaydi da ona fikir verseydik, bu kadından sana hayır gelmez, senin değerini bilmiyor diye. Hic vakit kaybetme boşan ,affetme sakin deseydik

Hala adamla beraberse annesi gelip zorla çıkarsa ordan.. konu sahibesi de (önce annesini suclar - annesine çok üzüldüm allah hiçbir anneye böyle bişey yasatmasin ) aklı başına gelince de annesine dua eder.
Size kendi cevremden ornek vereyim, bazı insanlar Degısmeze ornek bu
Arkadasımın ablası tam yırmı sene, bır yıl bile evli kalınmayacak bir adamla evlı kaldı.
Annesi ne zaman yapma kızım genclıgıne yazik zaten biz bakıyoruz sana bosa sunu dese, anne ayrılık olursa seni suclarim karismayın derdi.
Yirmi yılın sonunda bosandı ama genclik falan gitti.
Begendıgı elbiseyi asla giymeden ayakkabıyı alamadan, gezemeden. Gonlunce misafir agırlayamadan, bır arkadasına bir tane cay ısmarlayamadan gectı o genclık.
Sonra bosandı.

Simdı yeniden evlendi, sigara parasını gene annesı veriyor inanır mısın?

Şuan ki evlilik lerin cogu kaynana eşi idare ederek kadınlar surduruuor ben cevremde hep böyle gördüm bu zamanda ki erkekler annesinin lafıyla hareket ediyor
Kımsenın anasını idare edemem sahsim adına, benı anasını idare edince sevecek adama da bak bu kapı derım
Herkes isine baksin.
İlla birilerine yaranmam gerekirse gider anama babama ederım o hizmeti.

Kımsenın anasını idare edemem sahsim adına, benı anasını idare edince sevecek adama da bak bu kapı derım
Herkes isine baksin.
İlla birilerine yaranmam gerekirse gider anama babama ederım o hizmeti.
Evlen yasa da sonra gel burda konus bekarken konusmak kolay olur

Evlen yasa da sonra gel burda konus bekarken konusmak kolay olur
Canım bu seni mutlu eder mi bilmem ama evlenip bosandım? Bekar mısın evlendın mı daha once diye sormadan bilir kısı gıbı yazman falan bana baya iticı geldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…