Adam nasıl manipüle ettiyse özgüven yerlerde.Ve adamın manken gibi bir kadınla evlenecegıne inanıyor boyle kalitesiz bir adamın
Ve adamın manken gibi bir kadınla evlenecegıne inanıyor boyle kalitesiz bir adamın
Cok buyuk konusuyorsun inan üzüldüm ben tecrube mi söylüyorum sadeceCanım bu seni mutlu eder mi bilmem ama evlenip bosandım? Bekar mısın evlendın mı daha once diye sormadan bilir kısı gıbı yazman falan bana baya iticı geldı.
36 yasındayım bir kere evlenip bosandımCok buyuk konusuyorsun inan üzüldüm ben tecrube mi söylüyorum sadece
Kusura bakmayın ama öğretmen olduğunuzu okudum ya hayal kırıklığım bin kat arttı. Ne vardı bu adamda kendinizi böyle paspas edecek. Çok yazıkÖğretmenim ben küçümsediği meslek te öğretmenlik. Doktor olsam ne yapacakmışım. Lise mezunu kendisi şimdi dışardan okuyor .iki yıllık bir bölüm. Bak bende üniverste mezunu olcm falan lafları . Iki yıllık bölüm okuyunca üniverste mezunu olmuş olmuyorsun diyceksinde neyse
Sizin adınıza üzüldüm, gerçekten. Çevrenizdeki kadınların eşten yana pek şansı olmamış. İnşallah tez zamanda feraha ererler.Şuan ki evlilik lerin cogu kaynana eşi idare ederek kadınlar surduruuor ben cevremde hep böyle gördüm bu zamanda ki erkekler annesinin lafıyla hareket ediyor
K.v oğlunu dolduruyor belli ki,yoksa bütün bunlardan oğlunun nasıl haberi olacak.K.v zaten iyi niyetli olsa evliliği sen bozdun demez.Yapici olmaya çalışır.İnanın konu sahibi k.v ile gezmeyi bırakın dünya turuna çıksa k.v. nin karakteri değişmez .Ayrıca konu konu sahibi kendisine samimi olmayan birine(k.v) neden rol yapsın.Ne zamana kadar rol yapacak, ruh hastası oluncaya kadar mı?S
Sen kaynana ya karsı niye rol yapmadın o belli şeytanlık beşinde sen de ona cok ilgilymiş gibi davran gezdir istediklerini yap idare et bakalım seni el üstünde mi tutıcak ben şunu anladım esin annesine iyi davranmadıgın icim senlen inatlasmaya baslamiş eger anasına iyi olursan düzelicek
İnanırım, gerçekten de degismiyorlar.. ona bende inanıyorum. Tanımadığımiz birine yardım etmeye çalışıyoruz şurda bizim sinirlerimiz bozuluyor.. Bu karakter meselesi galiba. Maddiyatla calisip calismamakla ilgisi yok. Hakarette ugramak asagilanmka bazi insanlarin onuruna dokunmuyor. Onur, gurur herkes için önemli kavramlar değil demekki. Evli olsunlar yeter. Bizde saygı duyacagiz artık. Çürütsün ömrünü bu şrf....le.. Allah annesine sabır, o 2 aylık bebeğe de hayatı boyunca babasına dayanma gücü versin. Ne diyelimSize kendi cevremden ornek vereyim, bazı insanlar Degısmeze ornek bu
Arkadasımın ablası tam yırmı sene, bır yıl bile evli kalınmayacak bir adamla evlı kaldı.
Annesi ne zaman yapma kızım genclıgıne yazik zaten biz bakıyoruz sana bosa sunu dese, anne ayrılık olursa seni suclarim karismayın derdi.
Yirmi yılın sonunda bosandı ama genclik falan gitti.
Begendıgım elbiseyi asla giymeden ayakkabıyı alamadan, gezemeden. Gonlunce misafir agırlayamadan, bır arkadasına bir tane cay ısmarlayamadan gectı o genclık.
Sonra bosandı.
Simdı yeniden evlendi, sigara parasını gene annesı veriyor inanır mısın?
Ben de mesleğini duyunca hayal kırıklığı yaşadım. Meslektaşız ve evet çok yazık. Çünkü doktoru da mühendisi de anayı babayı yani toplumu biz yetiştiriyoruz. Biz ezik büzük saçma sapan olursak toplum hep geri kalacakKonu sahibi üzülme öğretmenliğine laf atanlarin çoğu öğretmen olmak isteyip da olamamış ya da öğretmenliğe özenen tiplerdir. Şaşmaz bu. Insanların kişiliğine tercihlerine tutumlarına eleştiride bulunulur zira, mesleğinden vurmaya çalışmak ya da bir meslek grubu icin genelde boyleler zaten minvalinde laf soyleme kafasi nasil bi kafa bilmiyorum valla. Umarim boşarsin bu adami.
Kisilik ozelliklerinin meslekle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum . Baskiya maruz kalan bir psikoloji hangi mesleğe sahip olursa olsun çöker. Öğretmenliği ile vurmayı doğru bulmuyorum. Herkesin bir canı var. Insanlar baskı altındayken sağlıklı düşünemiyorlar acımasız olmaya gerek yok bence. Inşallah düzelir çok zor huzursuzluk kimse yaşasın istemem.Ben de mesleğini duyunca hayal kırıklığı yaşadım. Meslektaşız ve evet çok yazık. Çünkü doktoru da mühendisi de anayı babayı yani toplumu biz yetiştiriyoruz. Biz ezik büzük saçma sapan olursak toplum hep geri kalacak
Biz de zaten sen güçlüsün, topluma örneksin, ayaklarının üzerinde durabilen belli bir kimliği olan bir insansın, hergün yüzlerce çocuk ve ailesi senin ağzına bakıyor, aklını başına devşir bu aşağılık kompleksli abuk subuk adamı çekme, buna mecbur değilsin diyoruz ona vurgu yaparken. Kimsenin amacı tüü öğretmenmiş bi de rezil demek değil zatenKisilik ozelliklerinin meslekle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum . Baskiya maruz kalan bir psikoloji hangi mesleğe sahip olursa olsun çöker. Öğretmenliği ile vurmayı doğru bulmuyorum. Herkesin bir canı var. Insanlar baskı altındayken sağlıklı düşünemiyorlar acımasız olmaya gerek yok bence. Inşallah düzelir çok zor huzursuzluk kimse yaşasın istemem.
Kisilik ozelliklerinin meslekle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum . Baskiya maruz kalan bir psikoloji hangi mesleğe sahip olursa olsun çöker. Öğretmenliği ile vurmayı doğru bulmuyorum. Herkesin bir canı var. Insanlar baskı altındayken sağlıklı düşünemiyorlar acımasız olmaya gerek yok bence. Inşallah düzelir çok zor huzursuzluk kimse yaşasın istemem.
Ben okuduğum diğer yorumlara istinaden yazdım. Senin gibi bi öğretmende çocuğum okusun istemem, öğretmenler diplomalı ev hanımı (ki ev hanımlığı da gayet kıymetli iken), ay bu öğretmenlerin de çoğu böyle temalı yorumlar okuduğum için yazdım. Bunları doğru bulmuyorum zaten zor durumda olan birisine bu şekilde kırıcı davranılmamali diye düşünüyorum....Biz de zaten sen güçlüsün, topluma örneksin, ayaklarının üzerinde durabilen belli bir kimliği olan bir insansın, hergün yüzlerce çocuk ve ailesi senin ağzına bakıyor, aklını başına devşir bu aşağılık kompleksli abuk subuk adamı çekme, buna mecbur değilsin diyoruz ona vurgu yaparken. Kimsenin amacı tüü öğretmenmiş bi de rezil demek değil zaten
Yanlış anlamışsınız. Ben annesine niye iyi davranmayayım. Lohusayken geldi bir ay kaldı . Kendi anneme nasılsam ona da öyle davrandım . Fakat ben yapı gereği çok konuşan şen şakrak bir insan değilim çok konuşmam . Elli defa syledim ona bak anne ben sessizim yanlış anlama sana özel değil dedim . Güler yüzünü gösterdim muhabbette ettim. Ayrıca daha iki aylık bile olmamış bebekle ona nereyi gezdireyim.Biraksan kadın dışardan eve gelmez .Bebeğim olmadan da çok gezdurmiyordum. Ben evimde olmayı seviyorum. Ayrıca demissiniz ya şöyle böyle davranın . Rol yapasım bile gelmiyordu. Cubku eşim annesine bir bebek davranıyor . Kurban olam onu ye kurban olam bunu iç. Kaynanam şeytanın biri ya hayati laf çakmak üzerine kurulu bir kadınS
Sen kaynana ya karsı niye rol yapmadın o belli şeytanlık beşinde sen de ona cok ilgilymiş gibi davran gezdir istediklerini yap idare et bakalım seni el üstünde mi tutıcak ben şunu anladım esin annesine iyi davranmadıgın icim senlen inatlasmaya baslamiş eger anasına iyi olursan düzelicek
Kişisel sohbete girmek istemiyorum ama hayır değilim.Öğretmen misiniz?
En çok evladıma yazık benim meleğimi de baba olmayı da hak etmedi oBebeğe çok üzüldüm.
Düzelir mi demişsin, düzelmeyecek maalesef
Ya sen yol vereceksin, yada bir ömür bu hakaretleri sineye çekeceksin.
Çok üzüldüm. Yaşadıklarına çok üzüldüm.
Düzelmez bu adam..
Ah böyle şeyler okudukça o kadar üzülüyorum ki.
Neden bu kadar zulüm, bu kadınlara bu zulüm neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?