Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala aynı evde yaşamaya devam mı? Tüm bu saygısızlıklarına ve boşanma davasına rağmen? Toplandık bunun cevabını bekliyoruz

Şuan ki evlilik lerin cogu kaynana eşi idare ederek kadınlar surduruuor ben cevremde hep böyle gördüm bu zamanda ki erkekler annesinin lafıyla hareket ediyor
Ben de mutlu evliliklere baktığımda hep erkeklerin eş ve anneleri arasında dengeyi sağladıklarını görüyorum. Saglayamayanlarinda durumu böyle işte

Haklısınız ama benim gözlemim de çoğunlukla bu yönde maalesef. Kadın öğretmenlerin büyük bölümünde özgüven özsaygı kendine yatırım konusunda sıkıntı var maalesef. Çoğunun maaş kartı bile kocasında İnşallah konu sahibi durumun vehametini idrak edip boşanır bu tuhaf yaratıktan

O maaş kartı verme olayını hiç anlamıyorum zaten inanın. Ama bir annenin bu davranışlara maruz kalması ve bu şekilde çaresiz olması beni çok uzuyor. Güçlü olup boşanmalı kesinlikle ama işte bilmiyoruz o şartları çok zor. Umarım hafifler ne diyelim....

Şefkat tokadı diye bir kavram var. Bazen bi insanın kendine gelmesi için sağlam Tokat yemesi gerekir ki ölüm uykusundan uyansın. Konu sahibi şu an ölüm uykusunda. Düzgün bir ailede yetişmiş,el üstünde tutulmuş,ailesi arkasında , ekonomik özgürlüğü ve saygın bir mesleği var. Ancak kendisi hanzonun birine sırf yakışıklı diye kul köle olmuş. Annesini bile karışma diye geri püskürtmüş.Birkaç ağır söz duyarsa belki kendine gelir. Hakaret değil tabi

Artık hangimizin sabrı taşarsa. Millet kanser oldu burda be.

Artık hangimizin sabrı taşarsa. Millet kanser oldu burda be.
Bu yorumu ben yazmadım, ben yazmısım gıbı goruyorum suan agahahahaha
Sende de ben yazmısım gıbı mı?
Sefkat tokadı dıye bır kavram oldugunu hıc duymadım zıra

Sen de benim yazmadığım yorumu alıntılamışsın sanki ben yazmışım gibi önceki sayfada.

Eşimin ailesi öğretmenler hep boşanıyor diyr.Okulda öğrencileri yönetmeye alışmışım ama kocamı yönetemezmişim. Bu pısırıklıkla kocamı yönetiyormuşum cok komik gerçekten

Sana alıntı yapıp cevap verecektim. Ama vazgeçtim. Silmemişim tam. Öyle bir karışıklık olmuş.

Eşimin ailesi öğretmenler hep boşanıyor diyr.Okulda öğrencileri yönetmeye alışmışım ama kocamı yönetemezmişim. Bu pısırıklıkla kocamı yönetiyormuşum cok komik gerçekten
Kocanla aynı evde misin suan yaklaşık on kısı sordu yanıt vermedin konu sahıbı

Kendi yönetecek çünkü. Bu adam akılsız mı ki, illa birilerinin yönetmesi lazım?

En çok evladıma yazık benim meleğimi de baba olmayı da hak etmedi o
Evet senide o masum yavrunu da hak etmiyor. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah çok mutlu olursun, İnşallah bu adamdan kurtulur ve hiç pişman olmazsın.

Ne alaka söylediğimin nesi yanlış
Genel olarak buna ihtiyacınız var. Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Hala birini sever mi millet beni güzel buluyor onlar öküz gibi bakıyor ah ettim çıkacak vs. Hala bu kompleksli adamın sizi ne kadar sindirip aşağılık kompleksine soktuğunun ailece size ne kadar zarar verdiklerinin farkında değilsiniz. Keşke kendi yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okusanız. Durumunuz o kadar kötü ki cidden üzüldüm. Yazık günah. Kendinize bunu yapmayın. Siz değerlisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…