- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.433
- 63
- 27
Hala aynı evde yaşamaya devam mı? Tüm bu saygısızlıklarına ve boşanma davasına rağmen? Toplandık bunun cevabını bekliyoruzYanlış anlamışsınız. Ben annesine niye iyi davranmayayım. Lohusayken geldi bir ay kaldı . Kendi anneme nasılsam ona da öyle davrandım . Fakat ben yapı gereği çok konuşan şen şakrak bir insan değilim çok konuşmam . Elli defa syledim ona bak anne ben sessizim yanlış anlama sana özel değil dedim . Güler yüzünü gösterdim muhabbette ettim. Ayrıca daha iki aylık bile olmamış bebekle ona nereyi gezdireyim.Biraksan kadın dışardan eve gelmez .Bebeğim olmadan da çok gezdurmiyordum. Ben evimde olmayı seviyorum. Ayrıca demissiniz ya şöyle böyle davranın . Rol yapasım bile gelmiyordu. Cubku eşim annesine bir bebek davranıyor . Kurban olam onu ye kurban olam bunu iç. Kaynanam şeytanın biri ya hayati laf çakmak üzerine kurulu bir kadın
Ben de mutlu evliliklere baktığımda hep erkeklerin eş ve anneleri arasında dengeyi sağladıklarını görüyorum. Saglayamayanlarinda durumu böyle işteŞuan ki evlilik lerin cogu kaynana eşi idare ederek kadınlar surduruuor ben cevremde hep böyle gördüm bu zamanda ki erkekler annesinin lafıyla hareket ediyor
Haklısınız ama benim gözlemim de çoğunlukla bu yönde maalesef. Kadın öğretmenlerin büyük bölümünde özgüven özsaygı kendine yatırım konusunda sıkıntı var maalesef. Çoğunun maaş kartı bile kocasındaBen okuduğum diğer yorumlara istinaden yazdım. Senin gibi bi öğretmende çocuğum okusun istemem, öğretmenler diplomalı ev hanımı (ki ev hanımlığı da gayet kıymetli iken), ay bu öğretmenlerin de çoğu böyle temalı yorumlar okuduğum için yazdım. Bunları doğru bulmuyorum zaten zor durumda olan birisine bu şekilde kırıcı davranılmalı diye düşünüyorum....
Siz bir an önce iyi bir psikoloğa gidin lütfen. Sağlıklı düşünemiyorsunuzBen de mutlu evliliklere baktığımda hep erkeklerin eş ve anneleri arasında dengeyi sağladıklarını görüyorum. Saglayamayanlarinda durumu böyle işte
O maaş kartı verme olayını hiç anlamıyorum zaten inanın. Ama bir annenin bu davranışlara maruz kalması ve bu şekilde çaresiz olması beni çok uzuyor. Güçlü olup boşanmalı kesinlikle ama işte bilmiyoruz o şartları çok zor. Umarım hafifler ne diyelim....Haklısınız ama benim gözlemim de çoğunlukla bu yönde maalesef. Kadın öğretmenlerin büyük bölümünde özgüven özsaygı kendine yatırım konusunda sıkıntı var maalesef. Çoğunun maaş kartı bile kocasındaİnşallah konu sahibi durumun vehametini idrak edip boşanır bu tuhaf yaratıktan
Şefkat tokadı diye bir kavram var. Bazen bi insanın kendine gelmesi için sağlam Tokat yemesi gerekir ki ölüm uykusundan uyansın. Konu sahibi şu an ölüm uykusunda. Düzgün bir ailede yetişmiş,el üstünde tutulmuş,ailesi arkasında , ekonomik özgürlüğü ve saygın bir mesleği var. Ancak kendisi hanzonun birine sırf yakışıklı diye kul köle olmuş. Annesini bile karışma diye geri püskürtmüş.Birkaç ağır söz duyarsa belki kendine gelir. Hakaret değil tabiO maaş kartı olayını hiç anlamıyorum zaten inanın. Ama bir annenin bu davranışlara maruz kalması ve bu şekilde çaresiz olması beni çok uzuyor. Güçlü olup boşanmalı kesinlikle ama işte bilmiyoruz o şartları çok zor. Umarım hafifler ne diyelim....
Şefkat tokadı diye bir kavram var. Bazen bi insanın kendine gelmesi için sağlam Tokat yemesi gerekir ki ölüm uykusundan uyansın. Konu sahibi şu an ölüm uykusunda. Düzgün bir ailede yetişmiş,el üstünde tutulmuş,ailesi arkasında , ekonomik özgürlüğü ve saygın bir mesleği var. Ancak kendisi hanzonun birine sırf yakışıklı diye kul köle olmuş. Annesini bile karışma diye geri püskürtmüş.Birkaç ağır söz duyarsa belki kendine gelir. Hakaret değil tabi
Bu yorumu ben yazmadım, ben yazmısım gıbı goruyorum suan agahahahahaArtık hangimizin sabrı taşarsa. Millet kanser oldu burda be.
Evet benim yorumumda senin ismin varBu yorumu ben yazmadım, ben yazmısım gıbı goruyorum suan agahahahaha
Sende de ben yazmısım gıbı mı?
Sefkat tokadı dıye bır kavram oldugunu hıc duymadım zıra
Sen de benim yazmadığım yorumu alıntılamışsın sanki ben yazmışım gibi önceki sayfada.Bu yorumu ben yazmadım, ben yazmısım gıbı goruyorum suan agahahahaha
Sorma bi girip çıkacaktım sinirim bozuldu. Allahım sen hiçbirimizin aklını bu kadar kaybetmemize izin verme yarabbimArtık hangimizin sabrı taşarsa. Millet kanser oldu burda be.
Eşimin ailesi öğretmenler hep boşanıyor diyr.Okulda öğrencileri yönetmeye alışmışım ama kocamı yönetemezmişim. Bu pısırıklıkla kocamı yönetiyormuşum cok komik gerçektenKonu sahibi üzülme öğretmenliğine laf atanlarin çoğu öğretmen olmak isteyip da olamamış ya da öğretmenliğe özenen tiplerdir. Şaşmaz bu. Insanların kişiliğine tercihlerine tutumlarına eleştiride bulunulur zira, mesleğinden vurmaya çalışmak ya da bir meslek grubu icin genelde boyleler zaten minvalinde laf soyleme kafasi nasil bi kafa bilmiyorum valla. Umarim boşarsin bu adami.
Hahahahahahahahahahaha diyorum ki ne zaman yazdım bunu benEvet benim yorumumda senin ismin var
Sana alıntı yapıp cevap verecektim. Ama vazgeçtim. Silmemişim tam. Öyle bir karışıklık olmuş.Bu yorumu ben yazmadım, ben yazmısım gıbı goruyorum suan agahahahaha
Kocanla aynı evde misin suan yaklaşık on kısı sordu yanıt vermedin konu sahıbıEşimin ailesi öğretmenler hep boşanıyor diyr.Okulda öğrencileri yönetmeye alışmışım ama kocamı yönetemezmişim. Bu pısırıklıkla kocamı yönetiyormuşum cok komik gerçekten
Ne alaka söylediğimin nesi yanlışSiz bir an önce iyi bir psikoloğa gidin lütfen. Sağlıklı düşünemiyorsunuz
Ozaman genel Bı sorun var kızlarSen de benim yazmadığım yorumu alıntılamışsın sanki ben yazmışım gibi önceki sayfada.
Kendi yönetecek çünkü. Bu adam akılsız mı ki, illa birilerinin yönetmesi lazım?Eşimin ailesi öğretmenler hep boşanıyor diyr.Okulda öğrencileri yönetmeye alışmışım ama kocamı yönetemezmişim. Bu pısırıklıkla kocamı yönetiyormuşum cok komik gerçekten
Evet senide o masum yavrunu da hak etmiyor. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah çok mutlu olursun, İnşallah bu adamdan kurtulur ve hiç pişman olmazsın.En çok evladıma yazık benim meleğimi de baba olmayı da hak etmedi o
Genel olarak buna ihtiyacınız var. Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Hala birini sever mi millet beni güzel buluyor onlar öküz gibi bakıyor ah ettim çıkacak vs. Hala bu kompleksli adamın sizi ne kadar sindirip aşağılık kompleksine soktuğunun ailece size ne kadar zarar verdiklerinin farkında değilsiniz. Keşke kendi yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okusanız. Durumunuz o kadar kötü ki cidden üzüldüm. Yazık günah. Kendinize bunu yapmayın. Siz değerlisinizNe alaka söylediğimin nesi yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?