Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet senide o masum yavrunu da hak etmiyor. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah çok mutlu olursun, İnşallah bu adamdan kurtulur ve hiç pişman olmazsın.
Konu sahibinin yazdıklarından daha o kıvama gelmediğini, yani kurtulmak gibi bir niyetinin olmadığını aksine bu evliliği devam ettirmek istediğini düşünüyorum.

Ortada bebek var cok zor bı durum
Tabiki zor bir durum. Tek sorun herşeye karışmaya çalışan bir kayınvalide olsa idarede edilebilir belki. Ama burda karısını sevmeyen saygı göstermeyen maddi manevi sömüren döven bir adam var. Konu sahibi en çokta bebeği için boşanmalı.

Evet bencede değerli bi kadın, ama değerini anlamıyor
O adam narsistin teki ve sindirmeye çalısıyor konu sahibini.
Kendi içindeki eziklik duygusunu bastırmak için karısını eziyor.
Simdi öküz var, birde öküz var yani.
Cidden öküzlere hakaret oluyor.
Bu başka bir cins.
Oksijen israfı derler ya, aynen o işte.

Benim gözüm kör olduğu için onları da konusturtmadim. Babam da öyle despot bi adam değildi .Kırmadi hiç bir zaman bizi . Senin kararın bize sayğı duymak düşer dedi.

Konu sahibinin yazdıklarından daha o kıvama gelmediğini, yani kurtulmak gibi bir niyetinin olmadığını aksine bu evliliği devam ettirmek istediğini düşünüyorum.
Evet fark ettim, bu adam nasil düzelir üzerine nasihat/akıl istiyor ama maalesef bu tipler düzelmiyor. Ya çekecek, ya yol verecek. Ama gençliğine ve evladına yazık

Benim gözüm kör olduğu için onları da konusturtmadim. Babam da öyle despot bi adam değildi .Kırmadi hiç bir zaman bizi . Senin kararın bize sayğı duymak düşer dedi.
Ne güzel iste size değer veren bir aileniz var. Boşansanız bu süreçte yardimci olacaklar. Maaşınızda var üstelik. Çoğu kadına göre ne kadar şanslısınız. Ailesi destek olmadığı için mesleği olmadığı için eziyet çeken insanları görüp üzülüyoruz. Sizin her türlü avantajınız var. Kurtarın kendinizi.

Kendine değer vermiyor, kocası kv kp topluca enkaza çevirmiş, ayağa kalkması çok zor hala kv ye bişey yapmadım, sessizim üstüne alınma falan dediğinin açıklamasını yapıyor. Suçlu görüyor kendisini. Psikoloğa falan da gidemez, maaşı kocasinda. Tek amacı evli kalip kocasini baskasina kaptirmamak. Rutky siz gidip ailesinden ve kocanizdan özür dileyin affettirin kendinizi ayaklarına kapanın bir daha sozunuzden cikmayacagim ağzımi bile acmayacagim diyin. Nerde olduğunuzun cevabını vetemediginize göre hala aynı evdesiniz. Bari kabul edin herseyi ve oturun orda sesinizi dahi çıkarmayın.

Zulüm gibi adam ya o laflar da neymiş öyle

Senin önce bi aydinlanman lazım normallestirmissin yaşadıklarını çünkü.. sanki alışmışsın gibi birşey olmuş önce bu durumdan kurtulman lazım yani bi psikologa git bi süre madem bi kendine gel mantıklı düşünmeye basla ondan sonra görürsün zaten yapman gerekeni.. sonra da kurtulursun inşallah. Şu anda içinde olduğun için noramllestirmissin dışarıya çıkıp birde ordan bakarsan inş göreceksin ne kadar kötü şeyler yaşatmış sana.. o yüzden önce bi kendini iyileştir sonra ona gore mantıklı adımı kendin atacaksın zaten.. tamamen hayatından çıkardığında da keşke çok daha önce kurtulsaydım diyeceksin..

Birde öğretmenler zaten hep boşanıyormuş ve bu evlilik benim yüzünden bitiyormuş . Davayı açanda kendi oğulları . Allahım bunlar nasıl bir ütopyada yasiyorlar
Sen bunları düşünüp uzulmeherkes kendine yakışanı yapıyor işte.. onların bu davranışı ne mal olduklarını gösteriyor.. bi boşan da zaman geçsin azcık iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.. ama tedavini de ol ki ilerde karşına yine böyle pislikler çıktığında affet dese de ağlasa da hayatından daha kolay çıkarabilesin.. böylesi bir insana slm dahi verilmez kaldı ki hayat paylasmak

Birde öğretmenler zaten hep boşanıyormuş ve bu evlilik benim yüzünden bitiyormuş . Davayı açanda kendi oğulları . Allahım bunlar nasıl bir ütopyada yasiyorlar
Eşiniz dava mı açtı ben kaçırmışım o kısmı. Siz nerde kalıyorsunuz peki şuan

Şiddet hakaret olmasa anası dışında karısına diğer her konuda düzgün davranan adam olsa bende derim bir süre politik ol anasına hani gezdir değilde yapmacık iyi güleryüzlü davran ama bir süre baktın yine anası üstün, her konuda adam hala anasını savunuyo o zamn boşa. Ama bu adam düzgün insan değil ki şiddet var hakaret var birgün canından olabilir kadın aman yuvam derdine düşmekten.. yani böyle bir adam ansıma iyi olsanda düzelmez çünkü adam öyle görmüş öyle büyümüş normali bu sanıyo.. babası gibi aynı işte

Sıkıntı adam zaten, hal boyle olunca Napsa olmaz.

Siz benimle kafa mı buluyorsunuz?gülmediğimi sohbet etmedigimi nerden çıkardınız?ayruca ben esimin ailesine özel olarak böyle değilim kendi ailem ilede böyleyim .Annem geldiğinde nasılsam ons da öyle oldum.Ayrıca benim kaynanama özel bir muamele yapmama gerek yok esim ona bir bebek gibi davrandığından bana sıra gelmiyor .Kendisi evime gelip bej sokmazsa rahat etmeyen bir terbiyesiz .Lohusaydm yeni anne olmuşum çocuğumla ilgileniyorum eşim sofraya iki tabak koydu diye demediğini bırakmadı. Açıyormuş bu zamanin erkeklerine. Erkekler karı,karılar erkek olmuş .O çocuklarını yardımsız büyütmüş .Bunlar i söylediği an eşimin sürat düştü.Suclu bir çocuk gibi yok anne.ben yapmam normalde şimdi mecburen diyr. Sofraya bi bardak koymakta ne var be insafsız. 8 ay karnımda bebeğime iki buçuk saatlik yola gittim . Bir gün olsun of demedim. Eşimin üstünde inanılmaz bir psikolojim baskı var .Anası ile kendi birbirleriyle kafayı bozmuşlar.

tabiki o değil arkadas onları söyledi diye onlardan örnek verdim.soylemek istediğim hanımefendinin kendini o taraftan soyutlaması
Karakterim bu diyorum kendini o taraftan soyutluyor yazmış . Anlama konusunda bir sıkıntınız var belli ki

Doğru söylediniz.hem anneyi üzüyor derdiyle tasasıyla birde demekki anne boşan diyor ama evlat seni suclarim diyor.kusura bakmada git ne halin varsa gör ozaman.

Bosansin ozaman bu kadar basit
Çok boş bir insansınız

Alah yardımcın olsun ozaman ne diyeyim.eşinde annesinin lafıyla sana kötü davraniyorsa o adam için ömür harcamaya değmez.ne güzel mesleğin varmış cocugunada bakarsın sakın cocugum babasız büyüyecek diye düşünme sen mutsuzsan cocugunada hiç bsy veremezsin zaten.ayrılırsanız daha mutlu olursunuz psikolojik olarak.cocukta sağlıklı ortamda büyümüş olur

istemediğiniz işinize gelmeyen yorumları es geçip burda da ne güzel "kafa mı buluyorsunuz" diye diklenmişsiniz
bende soracağım hala kv evinde misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…