Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tmmda ona gore suclu olsanız nolacak
Siz kendinizi biliyorsunuz
Banada arkamdan esimin ailesi enaz 1000tane kötü soz söylemiştir
Kaynanam beni yüzde 99 sevmiyor
Onun beklentilerine uymuyorum keza oda bneim kaynana idolume uymuyor
Napalim simdi.beni sevmiyor diye ben suclumuyum kotumuyum kendimemi kızmalıyım
Esim buyuzden beni birgun boşama karari alirsa cikar giderim kendimi 1gram değiştirmem kendim istemedigim sürece
Bu hayatta birtane daha benden yok
Anam beni birdaha doğurmayacak
Ruhsagligim herseyden onemli

O kadar soruldu dava açıldı siz nerde kalıyorsunuz diye hala cevap yok? Sevmediğiniz yorumlara da dikleniyorsunuz. Asıl bu tavrı eşinize ve annenize göstermelisiniz. Herkes demiş size üzüldüm inşallah kurtulursunuz diye hatta ilk yorumlarda ben de dedim ama siz kurtarılmak istemiyorsunuz. Ama bize bunu yapmaya hakkınız yok sağlıklı düşünemeyen bir anne ve babayla büyüyen o çocuk bizim geleceğimiz olacak, sağlıklı nesillere ihtiyacımız var, siz bu ruh haliyle onu güzel yetiştiremeyeceksiniz, tabi ki evladınız çok seviyorsunuz vs olay o değil, hatalı bir rol modelle evlisiniz, eşinizin annesiyle ilişkisi hatalı, siz oldukça manipüle edilmişsiniz, off içim şişti boşa yazdım zaten onca şeyi. İçimden büyük düşünür Demet Akalın şarkısı geçiyor sürekli herkes hakettiği gibi yaşıyor...

Çok boş bir insansınız
Şu dilleri keşke eşinize ve kaynananıza da çıkarabilseniz keşke, yaşam kaliteniz artardı. Bu kadar kıymetli ise eşiniz, susun oturun ses çıkartmayın, koşulsuz itaat edin. Belki o zaman sever. Hayır madem en ufak eleştiri kaldıramayacaksınız, neden konu açtınız? İnsanlar sizin halinize sizden daha çok üzüldü burda, yol göstermeye, göz açmaya çalışıyorlar. Ayıp be.

Her neyse. Biz bu hikayenizi 3 günde unutur, hayatımıza devam ederiz. Ama siz bir ömür bu hikayenin içindesiniz. Siz bilirsiniz.

Çocuğunuz var belki de bu yüzden güzel bakıyor ya da iyiyken iyi diyorsunuz. Herkes iyiyken iyi. Hitler de güldü, güzel sözler söyledi. Bu 17 milyondan fazla insanı öldürdüğü gerçeğini değiştirmiyor.
Eşinizle ailesi ile kavga etmeyin bu sizi bir yere götürmez. Maalesef boşanmalısınız

Canım seni mayıs anneleri gurubundan biliyorum. Durumun vehametini şimdi anladım. Senin ailen ne diyor bu işe?bence bir süre ailenin yanına dön hakaretler devam ederse ozur dilemezse boşanmayı düşünürsün.
Bebeklerimiz çok küçük, bebeğe odaklanman gereken dönemde nelerle uğraşmışsın uzuldum canim

Sevgili konu sahibi; sizin yaşadıklarınızı üzülerek okudum. Burada sizi tanımayan bir çok insan, sizi ve çocuğunuzu o yaşadıklarınıza layık göremedi. Belli ki, kendinize ve çocuğunuza saygınız yok. Çok sorulmasına rağmen, cevap vermediğinize göre, hala o evde olduğunuz gerçekse, çok daha vahim haldesiniz. Sizi de, bir anne doğurdu. O annenin sevgisi ve emekleri hatrına dahi olsa, o evden çıkıp kendinize bu kötülüğü yapmamalısınız. Hiç ekonomik özgürlüğü olmayan ve eşi tarafından tehdit edilip, şiddet gören ve aile desteği olmayan kadınların 3 çocuklarıyla eşten evden ayrılma paylaşımlarını okudum. Onlardaki cesaret ve gururun, sizde de olmasını dilerdim.
Buradaki tüm insanlar, sizin bunları haketmediğinizi düşünürken; siz bu hayatın size layık olduğunu düşünüyorsanız; ya sevgi ve saygı olan hiç evlilik görmemişsiniz ya da kendinizi bu kadar değersiz görüyorsunuzdur. Hemcinsiniz olarak üzüldüm yaşadıklarınıza ve bunları kabullenip eşinizi hala melek görüşünüze. Ne diyelim, herkes kendi tercihlerinin sonuçlarını yaşar. Umarım, en kısa zamanda ne kadar değerli olduğunuzu ve herkes gibi mutlu olmayı hakettiğinizi anlarsınız.

Benzer durumdayız cnm.egitim seviyelerinin düşüklüğü maalesef kompleks yapıyor.asla kendini anlatamazsin.ben artık hiç çekmiyorum valla.anasina da gerekeni şakaya da vursam söylüyorum.eskiden susardim.simdi kusura bakmasınlar.kimse mutsuz olmaya, asagilanmaya evlenmiyor.sana tavsiyem aileni de ezdirme.kibirli bu insanlar.anasini çok seviyorsa alsın delisine kendi baksın.yuregini çok yorarlar böyle.gerekirse çek git valla.icine atıp kanser olacağına dışına at konser olsun.

Benzer durumdayız cnm.egitim seviyelerinin düşüklüğü maalesef kompleks yapıyor.asla kendini anlatamazsin.ben artık hiç çekmiyorum valla.anasina da gerekeni şakaya da vursam söylüyorum.eskiden susardim.simdi kusura bakmasınlar.kimse mutsuz olmaya, asagilanmaya evlenmiyor.sana tavsiyem aileni de ezdirme.kibirli bu insanlar.anasini çok seviyorsa alsın delisine kendi baksın.yuregini çok yorarlar böyle.gerekirse çek git valla.icine atıp kanser olacağına dışına at konser olsun.

Şuan ki evlilik lerin cogu kaynana eşi idare ederek kadınlar surduruuor ben cevremde hep böyle gördüm bu zamanda ki erkekler annesinin lafıyla hareket ediyor
Eskiden de oyleymis. Yerlesmis bir kadin susar, alttan alir anlayisi var. Simdi kadinlarin cogu susmuyor da alttan da almiyor aslinda.

Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş
neden nerde oldungunu yazmiyorsun? hala ayni evdesiniz dimi?
Yukardakilere mesajından anladığım kadarıyla hâlâ aynı evde. Gördüğü muameleye rağmen gitmeye niyeti yok gibi görünüyor.

Bir hemcinsimin böyle şeyler yaşamasına çok çok üzülüyorum ama diğer yandan da müthiş kızıyorum. Bu dağ ayısı, kazmayı koca diye seçme sebebiniz neydi? Bir gecede ataerkil , bencil, aile bağımlısı, aşağılık kompleksli bir ruh hastasına dönüşmüş olamaz. Neden ya neden? Neden böyle herifleri koca diye yanınızda tutuyorsunuz, kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz, yetmiyor çocuk yapıyorsunuz; bir de o çeksin tabi bu müthiş vasıflı babayı. O sizin ailenize gitmeye bile tenezzül etmeyecek ama siz onu ailesine kul köle... Ya işi gücü olan bir kadınsınız, çok mu lazım size böyle b.k kafalı bir adam? Şu ana kadar yapmışsınız bir hata, bari bundan sonra yapmayın, boşayın gitsin iğrenç herifi. Azıcık gururlu durun ya.

Kocası haklıı..
Bakın onca cevap yazanlara verdigi cevaplar hic iyi bir izlenim vermiyor..adam karisini iyi taniyor belliki konu sahibide kocasina ve kv hak vermese bizim dusundugumuzun azciciginida kendi dusunur bu hale gelmezdi...kendi düşen ağlamazmış

Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya

Adam kovarsa belki gider. Oturup adamin bosanmaktan vazgecmesini bekliyor.

Oha boşanma davasını da adam mı açmış kadın açacağı yerde? Yok artık yaa... Ve hala boşanma davası açtığı halde onlarla mı kalıyor??? Şaka gibi... Akıl, fikir, biraz gurur diliyorum konu sahibine...

seven insan bu kadar kalp kıramaz. Sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olur.
Eşini aşağılayarak kendini tatmin etmeye çalışan özgüvensizdir Bencildir adaletsizdir ve bu geçmişten gelen piskolojik bir sıkıntıdır. İnsan milyonların içinden eşi diye seçtiği kişiyi yüceltmek istemelidir, normali budur. Anormal davranışlar sergiliyor. Bu gidişle hayat canlısı olmanız, mutlu olmanız imkansız. Kafanızda kurdukça daha da stresli olucaksınız, bebeğinize hayrınız kalmicak.
Geliriniz yeterli ise, ailenizden destek alabiliyorsanız hayatınızın gidişatını değiştirin bu sizin elinizde. Alışkanlıklar insanı bağlar, Oturduğunuz yerde Kalırsınız bu his Çok baskındır, Hatta değişime engel olacak tutunacak dallar ararsınız ama hayata tek başına geldiniz tek başına gidiceksiniz, sizi küçümseyen aşağılayan birine anlamsız bağ kurmak kendinize ve bebeğinize zarar verecektir..

Sanıyorum ki bu işin soru
Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
Bizim sorularımıza neden cevap vermiyorsunuz?Size o kadar evden ayrıldınız mı ne yaptınız diye soruyoruz.Ancak siz sadece hoşunuza gitmeyen cevaplara lanet okuyorsunuz.Şuan anladım kesin olarak siz bu adamdan bosanmamak için uğraşıyorsunuz.Ve biz burda boş yere konuşuyoruz.Siz buraya daha çok konu açarsınız.Dönüp kendinize bir bakın.Ben Ne yapıyorum diye bir sorun.Sizin ruh sağlığınız hiç normal değil.

anasıda,oğluda bir tuhaf,kadın gezmeye gelmiş bildiğin,kendi evinde otursun daha iyi,sizinde huzurunuzu bozmuş,kocanın iyice burnunun sürtmesi gerek,inş düzelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…