Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya

Hanımefendi sizin yaşadıklarınızı yaşaması için bir insanın ultra derecede kendine saygısız, kendini sevmemesi gerekiyor. Psikolojisinin normal olmaması gerekiyor... Bir de çalışıyormuşsunuz, burada çalışmadığı halde cesaretli olup eşinden ayrılan kaç kişi gördük. Siz manipülasyona uğramışsınız, kendinize bir gram saygınız ve sevginiz kalmamış, kendinize değer vermiyorsunuz. Kendisine değer vermeyen bir insana hiçkimse değer vermez. O yüzden eşiniz size böyle davranmaya devam edecek. Çünkü size git dese bile gitmeyeceğinizi görmüş. İstediği gibi davranıyor. İşine geldiği gibi. Size hiçbir şekilde saygı duymuyor. Yoldan geçen tanımadığı bir insana bile sizden daha fazla saygı duyuyor. Çünkü o insana size yaptığı şeyleri yapamaz.

Düşünün işte, siz eşisiniz ama tanımadığı, bilmediği bir insan bile daha değerli. O adamı kimse de çekmez. Hala kendinizi kurtaracağınıza oturup benden sonra mutlu olur mu diyorsunuz. Siz o adamı terk etmelisiniz. Korkmayın 1 ay sonra kapınıza gelirler, çünkü öyle kafası hasta fikirli olan erkek ve annesini HİÇBİR kadın çekmez.

Yaşadıklarınızı herkes kolay kolay yaşamaz ya. Kimimiz aklı başında seçimler yapıyoruz. Bence zamanında bunu yapmadığınızı ama kendinizi kurtarmak için hala şansınız olduğunu görün insanlara beddua etmek yerine. En azından bir faydasını görürsünüz.

Ne büyük imtihan ya

Burada beddua ettiğiniz gibi kocanıza da ediyor musunuz aynen bu şekilde?
Ayrıca neden sadece işinize gelen yorumlara cevap veriyorsunuz anlamadım? Burada herkes sizi düşünüyor ama siz ısrarla görmek istemiyorsunuz. Madem istemiyorsunuz konunuzun kapatılmasını isteyin bizde burda sinir olup kanser olmayalım ya bu ne

Sizi asla yargılamak istemiyorum ama evleneceğiniz kişinin ailesine hiç mi bakmıyorsunuz evlenmeden? Oturup birlikte bi yemek yemediniz mi sohbet etmediniz mi? Böyle konuları okudukça evlilikten korkar oldum
Oturdum bi hafta kaldım yanlarında ben eşime aşık olmuştum gözüm kör olmuştu galiba . Çünkü o zaman gözüme batmayan şeyler şu an çok batıyor . Eşim de değişti tabi onunda etkisi var artık sabredememde

Ediyorum tabiki

Hanim efendi bana yaşadıklarımi reva görüyor ya

hiçbir şey ve hiç kimse sizden daha değerli değil lütfen bunu düşünün ve buna göre karar verin. hayat sizin hayatınız sizi bile bile mutsuz eden insanlarını iyiliğini düşünmeyin

Hanim efendi bana yaşadıklarımi reva görüyor ya
Yaşadıklarınızı siz kendinize reva görüyorsunuz. Yalan mı ama? Bir özeleştiri yapın. Şu insanlara diklendiğinizin yarısı kadar hayatınızı cehenneme çeviren insanlara diklenseydiniz, hayatınız böyle olmazdı. Burada o yüzden kızılıyor size.

Konuyu buraya nasıl getirdiniz? Beğenmediğiniz cevap olunca hemen beddua ya başlıyorsunuz. Unutmayın beddua döner dolaşır sahibini bulur.

KK nde kimi çok akıllıca, kimi çok acımasızca, kimi çok yumuşak ifade ederek fikir verir. Bazı konularda görüşler çok farklı olabilir. Çatışmalar çıkabilir. Burada çok farklı kültürlerde yetişmiş, farklı yaşlarda, farklı medeni durumlarda kadınlar var.
Burası muhteşem bir dertleşme bölümü.

Bazen hayatta gerekli olan şey birinin tokat atıp sizi şoktan çıkarmasıdır.
Size her söyleneni kabul edin demiyorum ama her söylenene açık olup iyice değerlendirin. Faydasını mutlaka göreceksiniz.

kırınca pişmanlık duyuyorsa sürekli kırdığını fark etmesi mi gerekecek?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…