- 17 Haziran 2019
- 1.158
- 5.323
- 158
Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
Yaşadıklarınızı herkes kolay kolay yaşamaz ya. Kimimiz aklı başında seçimler yapıyoruz. Bence zamanında bunu yapmadığınızı ama kendinizi kurtarmak için hala şansınız olduğunu görün insanlara beddua etmek yerine. En azından bir faydasını görürsünüz.Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
Ne büyük imtihan yaYanlış anlamışsınız. Ben annesine niye iyi davranmayayım. Lohusayken geldi bir ay kaldı . Kendi anneme nasılsam ona da öyle davrandım . Fakat ben yapı gereği çok konuşan şen şakrak bir insan değilim çok konuşmam . Elli defa syledim ona bak anne ben sessizim yanlış anlama sana özel değil dedim . Güler yüzünü gösterdim muhabbette ettim. Ayrıca daha iki aylık bile olmamış bebekle ona nereyi gezdireyim.Biraksan kadın dışardan eve gelmez .Bebeğim olmadan da çok gezdurmiyordum. Ben evimde olmayı seviyorum. Ayrıca demissiniz ya şöyle böyle davranın . Rol yapasım bile gelmiyordu. Cubku eşim annesine bir bebek davranıyor . Kurban olam onu ye kurban olam bunu iç. Kaynanam şeytanın biri ya hayati laf çakmak üzerine kurulu bir kadın
Burada beddua ettiğiniz gibi kocanıza da ediyor musunuz aynen bu şekilde?Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
Siz de o zaman rahat rahat konuşayım dediniz. Hiç kv kahrı çekmediniz yani.Evet çünkü kayınvalidem vefat etti
o zaman size de müstehak. İnsan annesini üzüyor ama kv ve koca el olduğu halde onların kahrını çekiyor. O zaman devam...Annem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım
Oturdum bi hafta kaldım yanlarında ben eşime aşık olmuştum gözüm kör olmuştu galiba . Çünkü o zaman gözüme batmayan şeyler şu an çok batıyor . Eşim de değişti tabi onunda etkisi var artık sabredememdeSizi asla yargılamak istemiyorum ama evleneceğiniz kişinin ailesine hiç mi bakmıyorsunuz evlenmeden? Oturup birlikte bi yemek yemediniz mi sohbet etmediniz mi? Böyle konuları okudukça evlilikten korkar oldum
Ediyorum tabikiBurada beddua ettiğiniz gibi kocanıza da ediyor musunuz aynen bu şekilde?
Ayrıca neden sadece işinize gelen yorumlara cevap veriyorsunuz anlamadım? Burada herkes sizi düşünüyor ama siz ısrarla görmek istemiyorsunuz. Madem istemiyorsunuz konunuzun kapatılmasını isteyin bizde burda sinir olup kanser olmayalım ya bu ne
Benim ihtihanım kocamNe büyük imtihan ya
Hanim efendi bana yaşadıklarımi reva görüyor yaYaşadıklarınızı herkes kolay kolay yaşamaz ya. Kimimiz aklı başında seçimler yapıyoruz. Bence zamanında bunu yapmadığınızı ama kendinizi kurtarmak için hala şansınız olduğunu görün insanlara beddua etmek yerine. En azından bir faydasını görürsünüz.
hiçbir şey ve hiç kimse sizden daha değerli değil lütfen bunu düşünün ve buna göre karar verin. hayat sizin hayatınız sizi bile bile mutsuz eden insanlarını iyiliğini düşünmeyinOturdum bi hafta kaldım yanlarında ben eşime aşık olmuştum gözüm kör olmuştu galiba . Çünkü o zaman gözüme batmayan şeyler şu an çok batıyor . Eşim de değişti tabi onunda etkisi var artık sabredememde
Yaşadıklarınızı siz kendinize reva görüyorsunuz. Yalan mı ama? Bir özeleştiri yapın. Şu insanlara diklendiğinizin yarısı kadar hayatınızı cehenneme çeviren insanlara diklenseydiniz, hayatınız böyle olmazdı. Burada o yüzden kızılıyor size.Hanim efendi bana yaşadıklarımi reva görüyor ya
Konuyu buraya nasıl getirdiniz? Beğenmediğiniz cevap olunca hemen beddua ya başlıyorsunuz. Unutmayın beddua döner dolaşır sahibini bulur.Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
Ona göre yorum yapsın öyleyseKonuyu buraya nasıl getirdiniz? Beğenmediğiniz cevap olunca hemen beddua ya başlıyorsunuz. Unutmayın beddua döner dolaşır sahibini bulur.
Kimse size göre yorum yapmaz. Konunuzu bunu bilerek açmalıydınız.Ona göre yorum yapsın öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?