Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin yüzünden bitti senin yüzünden boşanıyoruz diyr sürekli
Böyle bir evliliğin kimin yüzünden bittiğinİn önemi var mı... sana Nasıl psikolojik baskı yapıyor görmüyor musun? Özgüvenin özsaygın kalmamış bu kadar hakareti hak ettiğini bile düşünüyorsundur içten içe. Kendine gel lütfen ya

Beni suçluyor senin yaptıkların yüzünden boşanıyoruz diyr. Biterse ömür boyu kendimi suclarim diye düşünüyorum
Siz gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ben annenize sabır diliyorum oğlunuza sadece acıyorum bu kadar sevgi ve saygı yoksunu bir ortamda yaşamaya mecbur olucak.
Yarın bir gün oğlunuz bu sözleri kullanırsa cevabınız ne olur peki birde bunu düşünün. Bu kadar da koca meraklısı olmayın ya. Her şeyden önce siz bir annesiniz. Oğlunuzu da düşünün bi ya

Çünkü benim yüzünden biterse ömür boyu suçlarım kendimi .Senin çıkardığın olay yüzünden bitecek dyr
Bana bu cevap dürüstçe gelmedi. Asıl sebep eşinize bağımlı olmanız ve ne derse de ondan ayrılamamak, daha sonra başka birisiyle evlenme ihtimali sizi çıldırtıyor olabilir mi ?

Çünkü benim yüzünden biterse ömür boyu suçlarım kendimi .Senin çıkardığın olay yüzünden bitecek dyr
ne sanmıştınız ya? Tabi ki senin yüzünden bitiyor diyecek. Ben hanzoyum, öküzüm, dağ ayısı ana kuzusuyum, sana değer vermiyorum, sevmiyorum, sömürüyorum o yüzden bitiyor demeyecek tabi.

Bana bu cevap dürüstçe gelmedi. Asıl sebep eşinize bağımlı olmanız ve ne derse de ondan ayrılamamak, daha sonra başka birisiyle evlenme ihtimali sizi çıldırtıyor olabilir mi ?
Dürüst bir cevap verdim fakat başkasıyla evlenip mutlu olma ihtimali tabiki üzüyor beni

Hm eşim haklı öyle mi dilerim eşim gibi bir eş nasip olsun sizede
Senin dileklerin olsaydı adam mahkemeye başvurmuş olmazdı. Kv ettiğin dualar dünyayı yüz kere tam tur döner. Kadın hala taş gibi beddua konusunda iyi değilsin dostum, acaba hakkını fazlaca harcamış olabilir misin ?

Bana senin birinci hatan değil hep yapıyorsun diyr kendinde hiç hata yok ona göre
Aslnda böyle pasif kalman ve ondan vazgeçemeyeceğini bilmesi onu bu kadar rahtlığa itiyor.. bütün hatalırıno yüzüne karşı söyleyip asl bu yüzden bitiyor. Ben bitiriyorm deyip çıksanız eminim ki 360° dönecektir

Yok sana edebilmek için harcamadim

Ya siz buraya yazdıklarınızı bir okuyun, olmadı çıktısını falan alın.Tekrar tekrar okuyun. Sizi eziyor, aşağılıyor, fiziksel özelliklerinizi bile eleştiriyor, hamileyken bile şiddet uygulamış bunlar benim hatırladıklarım ki daha neler neler yazdınız. Nasıl sizin yüzünüzden bitebilir bu evlilik. Sizin evliliğinizin bitmemesi için sizin köle olmanız gerekiyor. Maaşını eline saymaya devam edeceksiniz, annesinin kendinin kahrını çekeceksiniz, ağzınız var diliniz yok olacak, hem annesini hem onu hoş tutacaksınız. Canı sıkıldıkça size hakaret edecek, arada şiddet uygulayacak hepsine katlanacaksınız. Bu karakterde bir adam evliliğin bitme sebebini kabullenmeyi bırak evet benim de hatalarım oldu bile demez. Zaten onu diyebilecek olgunlukta , karakterde olsa size bunları yaşatmaz.
Ayy doğum sancılarım tutacak valla size kızmaktan, çok da üzülüyorum bırakamıyorum da konuyu. Şöyle bi sarsılıp kendinize gelseniz artık. Millete beddua etmeyi de bırakın buradaki herkes sizin iyiliğinizi istiyor. Sizin kötülüğünüzü isteyen eşiniz annesi ve sizsiniz. Yapmayın artık

Dürüst bir cevap verdim fakat başkasıyla evlenip mutlu olma ihtimali tabiki üzüyor beni
Kopamıyorsunuz işte. Başkası olsa bir an ayrılıp başının çaresine bakardı, sonrasında benden uzak olsun ne yapıyorsa yapsın canı cehenneme derdi.

Bazı kadınlar boşandıktan sonra bile kurtulamıyor, cinayetler işleniyor, bu adamın olay daha da kötüleşmeşmeden ayrılmak istemesi daha iyi değil mi ?

Konu sahibi sen bizi sinir hastası yapacaksın. Cidden artık bakmıcam bu konuya yazmıcam. Böyle bir adamı kaybetmekten üzülmek nedir ya! Millet Kıvanç Tatlıtuğ brad pitt i Ronaldo yu bırakırken bu kadar yaygara çıkarmıyor ya. Bu cahil hanzo nasıl bi şey ki sana kendini bu kadar kaybettirdi. Valla merak ettim. Şaşkınlıkla okuyorum. Kendini çok mu çirkin buluyorsun. Sana göre o kadar yakışıklı birinin seni seçmesi lütuf mu nedir yani! Pes ya pes

Ben de bu adamı çok merak ettim. Baştan aşağı altın kaplama mı acaba?

Sizi kurtarmaya çalışan annenizi suçlayin. Senin yüzünden bitecek dediği için ona inanıp, yine kendinizi suçlayin. Evet siz suçlusunuz. Bundan ayrılsanız bile hayatta karşınıza başka sorunlar çıktığında da zaten her türlü suçlu olan siz olcaksiniz.. En iyisi artık tanıdığınız koca ve ailesi yanında suçlu çıkmak. Bence mantıklı. Kocanizin olmadigi bir hayatta suclu cikmaktan daha konforlu ve güvenli.. sonuçta hem yakışıklı hem çocuğunuzun babası. Böylelikle başkasi ile de mutlu olmasını engellemiş olursunuz. Haklısınız ayrılmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…