Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rutky adamla aynı evde misin hala, her sayfada en az iki kisi sormus ama gormezden gelmıssın, lanet okurken elf gozlerın yorumları super goruyor ama?
Tabii ki aynı evde, ikna edebilirse edecek işte bir şekilde. Yoksa adamcağız boşanıp mutlu olacak bunu kaldıramaz. Bu arada kınayan çok olacaktır ama konu öyle bir yere evrildi ki, adam da boşanmayı istemekte de haklı gibi duruyor. Ben konu sahibinden hiç ama hiç hoşlanmadım, bu banlanma sebebi değildir herhalde

Konu sahibinin kocasi evlerden irak bir tip ondan suphemiz yok ama konu sahibi onu sevmeyen kocasina resmen yapismis.
Bana yapisan arkadaslarimi dusundugumde bile bunaliyorum, gercekten kacasim geliyor, konu sahibinin kocasi da kacmak kurtulmak icin elinden ne geliyorsa yapmis.
Saygi yerlerde.
Asla kocayi hakli bulmuyorum. Ama bunca cilenin asil sebebi konu sahibinin kocasina yapismasi. Madem sana haksizlik yapiyor, üzüyor ayril, birak.
Istiyorsun ki toplanip kocani taşlayalım, sana ah vah edelim.
Dunyada her cesit insan var, herkese kotuluk yapılıyor, herkes haksizliga ugruyor.
Ama herkes aklini kullanip kendini korumaya calisiyor. Sen haric konu sahibi. Uzgunum.

Boşan bu hakaretler çok ağır .ayrıca kocasının eline maasini verene hic anlam veremiyorum bi.ortak hesap acin her ay belli miktar atsin iki tarafta bu kadar teslimiyet hem de üniversite mezunuymussun üzüldüm

Hm eşim haklı öyle mi dilerim eşim gibi bir eş nasip olsun sizede

Soruma cevap vermeyip yine millete bedduaya baslamıssın, adamla aynı evde misin?
Dıyelım kı esın gıbı esi oldu, emın iş bosar.
Bosanmak dıye bir sey var su hayatta evlilik kadar dogal, bildin mi?
Sanıyorsun ki herkes oturur bunu ceker katlanır.

Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
nedir bu beddua şimdi
hiiiiç işinize gelmedi dimi aman kocandır sus otur dememizi mi beklediniz
acizsiniz işte hiç kusura bakmayın kabul edin
aynı yerde de kalıyorsunuz size boşanma davası açan adamla
yazık gerçekten

çok severim şu sözü
KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ!!

neden evlendiniz

Canım benim her işine gelmeyen yoruma dilerim eşim gibi biri denk gelsin diye beddua edip eşine zamkla yapışmanın boşanmamak için kendini paralamanın manası ne madem bu kadar kötü boşansana. Davayı bile millete musallat olsun diyecek kadar kötülediğin adam açmış. Bu Nasıl paradoks böyle

Eşinizden bu kadar şikayetçisiniz, hatta beddua nedeniniz peki neden bu ısrarınız. Çok kötü çekilmez bir adam neden hala birliktesiniz, neden hala bir umut boşanma davasını geri çeksin diye bekliyorsunuz, neden hala aynı evdesiniz??

Senin yüzünden bitti senin yüzünden boşanıyoruz diyr sürekli

Çünkü benim yüzünden biterse ömür boyu suçlarım kendimi .Senin çıkardığın olay yüzünden bitecek dyr

Amacınız ne peki sizin ben anlamadım ya?
Nasıl bu kadar ezilebiliyorsunuz hiç mi gururunuz onurunuz yok bi anne ve öğretmen olarak gerçekten anlamakta güç çekiyorum. Neden hala o evdesiniz?
Beni suçluyor senin yaptıkların yüzünden boşanıyoruz diyr. Biterse ömür boyu kendimi suclarim diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…