- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Ya onu kurtarmak için dil dökmemize beddua ediyorsa etsin.Öyle beddua tutmaz zatenBeddua forever
Yarısı altın yarısı Elmas benceBen de bu adamı çok merak ettim. Baştan aşağı altın kaplama mı acaba?
Ciddi sinirim bozuldu ya. Çaresiz kadınlara bi şey diyemiyorum. Sığınamıyor baba evine. Elde yok avuçta yok çocuk var. Ama bu tipler beni ifrtit ediyor. Ben de Allah böylelerinin imkanlarını alıp öylelerine versin diyorum vallaBen de bu adamı çok merak ettim. Baştan aşağı altın kaplama mı acaba?
Eşi yakışıklıymış ama o kadar kız arasından onu seçmiş, asıl mesele boşandıktan sonra başka birini seçecek olması.Ben de bu adamı çok merak ettim. Baştan aşağı altın kaplama mı acaba?
Çaresiz dediğimiz kadınlar bile daha güçlü. Benim adım karpuz diye bir kullanıcı vardı. Uyuşturucu bağımlısı kocasını boşamış. Bir oğlu var. Asgari ücret ile çalışıp müptezel eski kocasını haklı bulan annesi ile uğraşıyor bir de. Bir daha saygı duydum şu an.Ciddi sinirim bozuldu ya. Çaresiz kadınlara bi şey diyemiyorum. Sığınamıyor baba evine. Elde yok avuçta yok çocuk var. Ama bu tipler beni ifrtit ediyor. Ben de Allah böylelerinin imkanlarını alıp öylelerine versin diyorum valla
Çok sevindim. Boşanmış mi nihayetÇaresiz dediğimiz kadınlar bile daha güçlü. Benim adım karpuz diye bir kullanıcı vardı. Uyuşturucu bağımlısı kocasını boşamış. Bir oğlu var. Asgari ücret ile çalışıp müptezel eski kocasını haklı bulan annesinin yanına sığmayan çalışıyor. Bir daha saygı duydum şu an.
Bilmiyorum. Ayrıydı en son. Dönmeye niyeti yoktu.Çok sevindim. Boşanmış mi nihayet
O kızcağız da aşk uğruna düşmüştü o b.k çukuruna. Allah yardımcısı olsunBilmiyorum. Ayrıydı en son. Dönmeye niyeti yoktu.
Arada ağzına bir parmak bal çalıyor ki herif, kölesi kaçmasın.Eksiler :
Eşiniz size çirkin demiş, şiddet uygulamış, ailenizi aşağılamış, mesleğinizi aşağılamış. Onun arabasına layık olmadığınızı söylemiş, maaşınızı alıyor, annesi durmadan laf sokuyor
Artılar :
Güzel bakıyor, iyiyken merhametli (ne demekse)
Esiniz ciddi bosanmak istiyor belli valla sana şiddet uygulamiş hadi diger soyledigi hakaret bilmem ne bunlar belki duzelırdi de şiddet basladımı arkası gelıyor ben olsam tekmeyi basarım hic arkama bakmamSenin yüzünden bitti senin yüzünden boşanıyoruz diyr sürekli
Belki oldu bile......Rutky bakın bişey diyeceğim sakın hemen beddua fırlatmayın
herşeyi sineye çektiğiniz için yakında ihanet vs de olacak
belki üzerinize evlenme halk arasında kötü bir tabir varya o olacak
ben buna ne yaparsam yapayım "ama seviyorum" diyen biri var karşımda diyerekten
Kızlar onu seçmedi belki.Eşi yakışıklıymış ama o kadar kız arasından onu seçmiş, asıl mesele boşandıktan sonra başka birini seçecek olması.
Hakaretini, şiddetini yesin ama adam tek bundan ayrılmasın, o yokluk hissine katlanamıyor.
Suçlasın ne olacak arkadaş?Beni suçluyor senin yaptıkların yüzünden boşanıyoruz diyr. Biterse ömür boyu kendimi suclarim diye düşünüyorum
Tabi canım. Bebek gibi kızların kuyruğu bedava yiyecek kuyruğunu geçmiş diyorlarKızlar onu seçmedi belki.Sorsan bu heriflere, herkes ölüp geberiyor onların aşkından zaten.
Çalışıyor musunuzBen de eşimle ilgili ciddi problemler yaşıyorum. Benim eşimde tam bir abla bağımlısı. 5 ablası var ve hepsine ayrı ayrı bağımlı. Bana ve aileme karşı da tamamen bencil. Yaşadıklarımı buraya yazarsam eminim bütün yorumlar "boşaaaan" diye çığlık atacak. Aslında ben de bunu çok ama çok istiyorum. Ama sindirilmişliğim, cesaretsizliğim, çevre baskısı, gelecek kaygısı, çocuklarıma yetemezsem korkusu ve buna benzer bir çok düşünceyle boğuşmaya başladığımda daha da güçsüzlesiyorum. Evliliğim bu nedenle mecburi devam ediyor.
Peki sizi durduran şey ne?
Eşinizi seviyor musunuz?
Yoksa alıştığınız düzenin bozulmasından mı korkuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?