Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bu adamı çok merak ettim. Baştan aşağı altın kaplama mı acaba?
Ciddi sinirim bozuldu ya. Çaresiz kadınlara bi şey diyemiyorum. Sığınamıyor baba evine. Elde yok avuçta yok çocuk var. Ama bu tipler beni ifrtit ediyor. Ben de Allah böylelerinin imkanlarını alıp öylelerine versin diyorum valla

Ben de bu adamı çok merak ettim. Baştan aşağı altın kaplama mı acaba?
Eşi yakışıklıymış ama o kadar kız arasından onu seçmiş, asıl mesele boşandıktan sonra başka birini seçecek olması.
Hakaretini, şiddetini yesin ama adam tek bundan ayrılmasın, o yokluk hissine katlanamıyor.

Çaresiz dediğimiz kadınlar bile daha güçlü. Benim adım karpuz diye bir kullanıcı vardı. Uyuşturucu bağımlısı kocasını boşamış. Bir oğlu var. Asgari ücret ile çalışıp müptezel eski kocasını haklı bulan annesi ile uğraşıyor bir de. Bir daha saygı duydum şu an.

Çok sevindim. Boşanmış mi nihayet

Eksiler :
Eşiniz size çirkin demiş, şiddet uygulamış, ailenizi aşağılamış, mesleğinizi aşağılamış. Onun arabasına layık olmadığınızı söylemiş, maaşınızı alıyor, annesi durmadan laf sokuyor

Artılar :
Güzel bakıyor, iyiyken merhametli (ne demekse)

Arada ağzına bir parmak bal çalıyor ki herif, kölesi kaçmasın.

Senin yüzünden bitti senin yüzünden boşanıyoruz diyr sürekli
Esiniz ciddi bosanmak istiyor belli valla sana şiddet uygulamiş hadi diger soyledigi hakaret bilmem ne bunlar belki duzelırdi de şiddet basladımı arkası gelıyor ben olsam tekmeyi basarım hic arkama bakmam

Belki oldu bile......

Kızlar onu seçmedi belki. Sorsan bu heriflere, herkes ölüp geberiyor onların aşkından zaten.

Rutky zaten şuanda da kendinizi suçluyorsunuz. Beni itti ama ben de şöyle yaptım. Ailene gitmem dedi ama ben de bunu dedim. Boşanınca bağımlılık biterse gerçeği göreceksiniz. Yoksa tabi gene kendinizi suçlayacaksınız.

Ben de eşimle ilgili ciddi problemler yaşıyorum. Benim eşimde tam bir abla bağımlısı. 5 ablası var ve hepsine ayrı ayrı bağımlı. Bana ve aileme karşı da tamamen bencil. Yaşadıklarımı buraya yazarsam eminim bütün yorumlar "boşaaaan" diye çığlık atacak. Aslında ben de bunu çok ama çok istiyorum. Ama sindirilmişliğim, cesaretsizliğim, çevre baskısı, gelecek kaygısı, çocuklarıma yetemezsem korkusu ve buna benzer bir çok düşünceyle boğuşmaya başladığımda daha da güçsüzlesiyorum. Evliliğim bu nedenle mecburi devam ediyor.

Peki sizi durduran şey ne?
Eşinizi seviyor musunuz?
Yoksa alıştığınız düzenin bozulmasından mı korkuyorsunuz?

Çalışıyor musunuz
Esiniz cocuklariniza iyi bir baba mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…