- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Muhtemelen kendine yeni bir kurban bulduBelki oldu bile......
Ben böyle bir adamın aldatmayacağını düşünmüyorum. Fazlaca saflık olur bu.Muhtemelen kendine yeni bir kurban buldu
Hayır malesef çalışmıyorum. Eşim çocuklarını seviyor gelir gelmez sarılıyorlar ya da sabah işe giderken öpmeden gitmiyor. Hastalansalar o da benim kadar endişeleniyor ki bu bir gelişme önceden daha ilgisizdi. Ama diğer türlü çocuklarıyla vakit geçirmez, evde baba ogul tepiştikleri çok nadirdir. Dısarı çıkarmaz ya da ne biliyim ben yemek yaparken, abisine ödev yaptırirken kücük oglum cok huysuzlanır, ağlar. Asla alıyım oyalayım demez. Ben banyo yaparken kapımda oglum çığlık çığlığa ağlar. Eşimse oturduğu kanepeden "gel oğlum" demekle yetinir. Yani ona göre çocukları yedirmek, giydirmek, oynatmak, gezdirmek, oyalamak, ödev yaptırmak vs hepsi benim görevim.Çalışıyor musunuz
Esiniz cocuklariniza iyi bir baba mi
Cocukları opmek sarılmak ilgilenmek degıl kı, ben butun cocukları sarılıp operım.Hayır malesef çalışmıyorum. Eşim çocuklarını seviyor gelir gelmez sarılıyorlar ya da sabah işe giderken öpmeden gitmiyor. Hastalansalar o da benim kadar endişeleniyor ki bu bir gelişme önceden daha ilgisizdi. Ama diğer türlü çocuklarıyla vakit geçirmez, evde baba ogul tepiştikleri çok nadirdir. Dısarı çıkarmaz ya da ne biliyim ben yemek yaparken, abisine ödev yaptırirken kücük oglum cok huysuzlanır, ağlar. Asla alıyım oyalayım demez. Ben banyo yaparken kapımda oglum çığlık çığlığa ağlar. Eşimse oturduğu kanepeden "gel oğlum" demekle yetinir. Yani ona göre çocukları yedirmek, giydirmek, oynatmak, gezdirmek, oyalamak, ödev yaptırmak vs hepsi benim görevim.
İs hayatiniz olsa belki mecbur hissetmezdinizHayır malesef çalışmıyorum. Eşim çocuklarını seviyor gelir gelmez sarılıyorlar ya da sabah işe giderken öpmeden gitmiyor. Hastalansalar o da benim kadar endişeleniyor ki bu bir gelişme önceden daha ilgisizdi. Ama diğer türlü çocuklarıyla vakit geçirmez, evde baba ogul tepiştikleri çok nadirdir. Dısarı çıkarmaz ya da ne biliyim ben yemek yaparken, abisine ödev yaptırirken kücük oglum cok huysuzlanır, ağlar. Asla alıyım oyalayım demez. Ben banyo yaparken kapımda oglum çığlık çığlığa ağlar. Eşimse oturduğu kanepeden "gel oğlum" demekle yetinir. Yani ona göre çocukları yedirmek, giydirmek, oynatmak, gezdirmek, oyalamak, ödev yaptırmak vs hepsi benim görevim.
Allah yardımcınız olsun.İnşallah eşiniz biran önce kendini düzeltir yada sizin için başka bir kapı açılır biran önce...Ben de eşimle ilgili ciddi problemler yaşıyorum. Benim eşimde tam bir abla bağımlısı. 5 ablası var ve hepsine ayrı ayrı bağımlı. Bana ve aileme karşı da tamamen bencil. Yaşadıklarımı buraya yazarsam eminim bütün yorumlar "boşaaaan" diye çığlık atacak. Aslında ben de bunu çok ama çok istiyorum. Ama sindirilmişliğim, cesaretsizliğim, çevre baskısı, gelecek kaygısı, çocuklarıma yetemezsem korkusu ve buna benzer bir çok düşünceyle boğuşmaya başladığımda daha da güçsüzlesiyorum. Evliliğim bu nedenle mecburi devam ediyor.
Peki sizi durduran şey ne?
Eşinizi seviyor musunuz?
Yoksa alıştığınız düzenin bozulmasından mı korkuyorsunuz?
Akıl verenleri " çocuk büyütmek kadının işidir bizim çocuklarımıza iki dakika bakan olmadı" falan filan dedikleri için eşim bu kadarının bile fazlasıyla ilgilenmek olduğunu düşünüyor.Cocukları opmek sarılmak ilgilenmek degıl kı, ben butun cocukları sarılıp operım.
Ama o kadar, mesela wc goturmem elime catal alıp beslemem, parka cıkarıp pesınde kosmam.
Bu da benı cocukları uzaktan seven biri yapıyor, tıpkı kocan gıbı.
Takma akılla hayat surdurenler sonunda hep budala gıbı yalnız kalıyor.Akıl verenleri " çocuk büyütmek kadının işidir bizim çocuklarımıza iki dakika bakan olmadı" falan filan dedikleri için eşim bu kadarının bile fazlasıyla ilgilenmek olduğunu düşünüyor.
Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
Beni suçluyor senin yaptıkların yüzünden boşanıyoruz diyr. Biterse ömür boyu kendimi suclarim diye düşünüyorum
Bu yorumunuza asla katılmıyorum ama konu sahibi çok Farklı bir kafa yapısına sahip. O yüzden kaynana haklı olabilir demeye başladım.Olsaydı iyi anlaşırdım eminim herşey karşılıklı
Hemen çiçek sepetine gir. Kaynana çiçek yolla ve not kısmına da aynen şunu yaz. Benim gibi bir gelininiz olduğu için çok üzgünüm. Ben size layık değilim beni affedin. Lütfen oğlunuz ile aramı yapın. Elinizi yalayım, ayağınızı öpeyim. Ben kocasız yapamam. Canım kocam. Boşanırsam pişman olurum. Bana biraz daha insanlık dışı muamele yap ama beni boşamaSenin yüzünden bitti senin yüzünden boşanıyoruz diyr sürekli
Evet. Aslında annemin emekli aylığı ve nafakayla iyi kötü geçinirim diye düşünüyorum. Ama önce psikolojik destek almaya ihtiyacım var. içime ata ata ansiyete ve panik ataklarım basladı. Eşim de özgüvenimi yerlebir etti. Öncelikle iyileşmeye ve biraz güçlenmeye ihtiyacım var. Daha sonra gerekli adımları atacağım inşallah.İs hayatiniz olsa belki mecbur hissetmezdiniz
Ama su sartlarda zor tabi
Erkeklerin yuvalarini 2.plana atması hep kok ailelerini önplana koymasi evliligi etkiliyor
Bundan turk erkeği vazgeçmiyor maalesef
Çocuklarım için düzelmesini çok çok istiyorum. Anne babanın bir arada olması onlar için daha iyi bir seçenek. Bu sene de bir nebze eşimde düzelmeler görüyorum ama durup durup bir şey yapıyor ve biz sanki yine en başa dönüyoruz. Aslında bu adam hala aynı dedirtiyor.Allah yardımcınız olsun.İnşallah eşiniz biran önce kendini düzeltir yada sizin için başka bir kapı açılır biran önce...
Beni bıraktıgı kadar yalnız kalmasını o kadar çok isterim ki. Bu gidişle çok da beklemiycem.Takma akılla hayat surdurenler sonunda hep budala gıbı yalnız kalıyor.
Umarım kocan ailesıne size cocuklarına verdıgı zararı, budala gibi yalnız kalmadan anlar da kendine cekı duzen verir.
Ne senin ahın ne cocuklarının ahı yerde kalmaz inan bana.Evet. Aslında annemin emekli aylığı ve nafakayla iyi kötü geçinirim diye düşünüyorum. Ama önce psikolojik destek almaya ihtiyacım var. içime ata ata ansiyete ve panik ataklarım basladı. Eşim de özgüvenimi yerlebir etti. Öncelikle iyileşmeye ve biraz güçlenmeye ihtiyacım var. Daha sonra gerekli adımları atacağım inşallah.
Çocuklarım için düzelmesini çok çok istiyorum. Anne babanın bir arada olması onlar için daha iyi bir seçenek. Bu sene de bir nebze eşimde düzelmeler görüyorum ama durup durup bir şey yapıyor ve biz sanki yine en başa dönüyoruz. Aslında bu adam hala aynı dedirtiyor.
Beni bıraktıgı kadar yalnız kalmasını o kadar çok isterim ki. Bu gidişle çok da beklemiycem.
Akıl verenleri " çocuk büyütmek kadının işidir bizim çocuklarımıza iki dakika bakan olmadı" falan filan dedikleri için eşim bu kadarının bile fazlasıyla ilgilenmek olduğunu düşünüyor.
Ne senin ahın ne cocuklarının ahı yerde kalmaz inan bana.
Belkı hemen cıkmaz ama, Bıgun cikar.
Sende gorursun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?