Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışıyor musunuz
Esiniz cocuklariniza iyi bir baba mi
Hayır malesef çalışmıyorum. Eşim çocuklarını seviyor gelir gelmez sarılıyorlar ya da sabah işe giderken öpmeden gitmiyor. Hastalansalar o da benim kadar endişeleniyor ki bu bir gelişme önceden daha ilgisizdi. Ama diğer türlü çocuklarıyla vakit geçirmez, evde baba ogul tepiştikleri çok nadirdir. Dısarı çıkarmaz ya da ne biliyim ben yemek yaparken, abisine ödev yaptırirken kücük oglum cok huysuzlanır, ağlar. Asla alıyım oyalayım demez. Ben banyo yaparken kapımda oglum çığlık çığlığa ağlar. Eşimse oturduğu kanepeden "gel oğlum" demekle yetinir. Yani ona göre çocukları yedirmek, giydirmek, oynatmak, gezdirmek, oyalamak, ödev yaptırmak vs hepsi benim görevim.

Bazı konular sabır,sinir, akıl sağlığı ne varsa zorluyor.
Ya başıma ağrı girdi sinirden.
Hala boşanırsa kendimi suçlarım diyor kadın. Sinirden gülüyorum yani.

Adamın ayaklarına kapanıp özür dile maaş kartının üstüne ek işe gir onun da parasını ver bir de şöyle temizinden bi dayak daha ye belki affeder seni.
Yeterki gidip başkasıyla mutlu olmasın. Bence senin aradığın taktik bu.

Cocukları opmek sarılmak ilgilenmek degıl kı, ben butun cocukları sarılıp operım.
Ama o kadar, mesela wc goturmem elime catal alıp beslemem, parka cıkarıp pesınde kosmam.
Bu da benı cocukları uzaktan seven biri yapıyor, tıpkı kocan gıbı.

İs hayatiniz olsa belki mecbur hissetmezdiniz
Ama su sartlarda zor tabi
Erkeklerin yuvalarini 2.plana atması hep kok ailelerini önplana koymasi evliligi etkiliyor
Bundan turk erkeği vazgeçmiyor maalesef

Allah yardımcınız olsun.İnşallah eşiniz biran önce kendini düzeltir yada sizin için başka bir kapı açılır biran önce...

Akıl verenleri " çocuk büyütmek kadının işidir bizim çocuklarımıza iki dakika bakan olmadı" falan filan dedikleri için eşim bu kadarının bile fazlasıyla ilgilenmek olduğunu düşünüyor.

Akıl verenleri " çocuk büyütmek kadının işidir bizim çocuklarımıza iki dakika bakan olmadı" falan filan dedikleri için eşim bu kadarının bile fazlasıyla ilgilenmek olduğunu düşünüyor.
Takma akılla hayat surdurenler sonunda hep budala gıbı yalnız kalıyor.
Umarım kocan ailesıne size cocuklarına verdıgı zararı, budala gibi yalnız kalmadan anlar da kendine cekı duzen verir.

Katlanmak için tek bir sebep söyleyebilirmisiniz çocuk dişında zira eminim evladınız dile gelse anne beni bu kavga gürültü ortamında büyütme diye feryat eder.
Yapmayın kendinize bunu
Merhametli falan değil eşiniz ,siz kendinizi kandırıyorsunuz. Lohusa eşine acımayan adamda ne merhameti olacak Allah aşkına.

Senin yüzünden bitti senin yüzünden boşanıyoruz diyr sürekli
Hemen çiçek sepetine gir. Kaynana çiçek yolla ve not kısmına da aynen şunu yaz. Benim gibi bir gelininiz olduğu için çok üzgünüm. Ben size layık değilim beni affedin. Lütfen oğlunuz ile aramı yapın. Elinizi yalayım, ayağınızı öpeyim. Ben kocasız yapamam. Canım kocam. Boşanırsam pişman olurum. Bana biraz daha insanlık dışı muamele yap ama beni boşama nasıl? Tam sizlik

Son düzenleme:
İs hayatiniz olsa belki mecbur hissetmezdiniz
Ama su sartlarda zor tabi
Erkeklerin yuvalarini 2.plana atması hep kok ailelerini önplana koymasi evliligi etkiliyor
Bundan turk erkeği vazgeçmiyor maalesef
Evet. Aslında annemin emekli aylığı ve nafakayla iyi kötü geçinirim diye düşünüyorum. Ama önce psikolojik destek almaya ihtiyacım var. içime ata ata ansiyete ve panik ataklarım basladı. Eşim de özgüvenimi yerlebir etti. Öncelikle iyileşmeye ve biraz güçlenmeye ihtiyacım var. Daha sonra gerekli adımları atacağım inşallah.
Allah yardımcınız olsun.İnşallah eşiniz biran önce kendini düzeltir yada sizin için başka bir kapı açılır biran önce...
Çocuklarım için düzelmesini çok çok istiyorum. Anne babanın bir arada olması onlar için daha iyi bir seçenek. Bu sene de bir nebze eşimde düzelmeler görüyorum ama durup durup bir şey yapıyor ve biz sanki yine en başa dönüyoruz. Aslında bu adam hala aynı dedirtiyor.
Takma akılla hayat surdurenler sonunda hep budala gıbı yalnız kalıyor.
Umarım kocan ailesıne size cocuklarına verdıgı zararı, budala gibi yalnız kalmadan anlar da kendine cekı duzen verir.
Beni bıraktıgı kadar yalnız kalmasını o kadar çok isterim ki. Bu gidişle çok da beklemiycem.

Ne senin ahın ne cocuklarının ahı yerde kalmaz inan bana.
Belkı hemen cıkmaz ama, Bıgun cikar.
Sende gorursun ınsallah

Benim eşimin de böyle akıl verenleri oldu ilk evlendiğimde. Allah öyle bir şey yazdı ki . En son o akıl verenler kendini zor toparladı.. verdikleri akıl kendilerini vurdu hem de.
Allah onlara da karşılaştırsın.

Ne senin ahın ne cocuklarının ahı yerde kalmaz inan bana.
Belkı hemen cıkmaz ama, Bıgun cikar.
Sende gorursun ınsallah

Benim oldu bu. Mesela bir gün o kadar canımı yaktılar ki Allahım dedim ben haksızsam bana çıkar karşıma eğer onlar hakssiza da onlardan çıkar bugün bu işi karşıma diye ağlayarak dua ettim.

Bir keresinde Kv ağlayarak Oğlunu yalan soylereyek yanına getirtmeye çalışmıştı eşim kavga edip gidip beni evde tek bırakmıştı. Evden çıkmış daha bi 10 15 dk geçmeden kocaman bi çivi girmiş lastiğe . Araba gidemedi. Eşim eve döndü benim yanıma. Sen nasıl bir şeysin diye sarılmıştı. İyi niyetime inanmıştı.

Daha da var bunun gibi olayım. Allahın büyüklüğüne sual olunmuyor gerçekten kalbin temizse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…