Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah artık yapmıyordur oyle seyler esın

öyle bir statüde olup da böyle bir aygır ve ailesini çekmek.... bilirim bacım bilirim.....normal bir zamanda sümüğünü bile fırlatmayacağın insanlar sırf sessizsin diye tepene binmeye çalışır.
benim kocamın yine dini imanı varmış seninki tam bir memekolik olmuş evlerden Irak....
normalde bende boşan kelimesini sevmem ama BOŞAN!!!

Adam zamanla düzelir. Hatta adamın düzelmesine bile gerek yok. Bence ideal koca.
Boşanmaktan da vazgeçer siz böyle ısrarcı olmaya devam edin.
Sizin davranışlarınızı da çok olgunca buldum.
Bunları duymak istiyorsunuz herhalde.
Sayfalarca yorum okudum ve sinir hastası oldum...

Bir de birkaç tane kocayı kendine bağlama(!) taktiği verin, sizden iyisi olmaz.

Siz bunları çok yaptınız galiba akıl verdiğinize göre

Zaten ben sesimi çıkarmaya başlayınca bu dava olayları falan oldu .Aa bunun dili varmış diye saşırdılar

Rabbim yasadiklarimin aynısını size yaşatsın. Kocam ve ailesi haklıymış ya
Beddua döner dolasir soyleyeni bulur.buraya beddua etmeye gelmissiniz anlasilan..hakli oldugunu sen soyluyorsun ben degil yazdiklarinizi ve size cevap yazanlara verdiginiz cevaplari okursaniz bana ettiginiz bedduayi sizi yasarken gorursunuz..sizin gibi terbiyesizlere ben cevap bile yazmam isine gelince kem küm isine gelmeyince beddua ediyorsun elestiriye katlanamiyorsan bu siteyi mesgul etme

Aranızda kültür farkı olan, eğitim düzeyinizin denk olmadığı biriyle evlenerek başta hata yapmışsınız. Size ve ailenize saygı duymayan, sürekli olarak hakaret eden aşağılayan, ailesine hizmetçilik yapmanızı bekleyen bir adam merhametli falan değildir. Kendinizi kandırmayın.

Bu yorumunuza asla katılmıyorum ama konu sahibi çok Farklı bir kafa yapısına sahip. O yüzden kaynana haklı olabilir demeye başladım.
Saygı duyuyorum fikrinize.Evet konu sahibi bosanirsam kendimi suçlu hissederim diyor,eside senin yüzünden bitti diyor demekki konu sahibinde var bi sorun

Maaş verilmezse o evlilik evlilik olmazmış.Çok aramadım etrafında adam gibi adamlar vardı. Ben kafayı yakisiklilikla bozmuştum. Sonuç bu.Yasadıklarimda en çokta kendimi suçluyorum
Zararın neresinden dönülse kârdır diyorum

Bide öğretmen olacak bu şahıs.hic kendini yetistirememis yazık.ogrencilerinede çok yazık.herkes öğretmen olabilir ama iyi bir eğitimci olamazın örneğini görüyoruz.hem kocasını kötülüyor hem bosanmak istemiyor.ne istediği belli değil.napsın bu kadar insan kocanı mı eğitsinler :)))

En güzel cevabı vermişsiniz duymak istediği buydu zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…