- 5 Mayıs 2013
- 33.877
- 41.438
- 798
Yooo ben ezikleneceğime kocamı boşadımSiz bunları çok yaptınız galiba akıl verdiğinize göre
Neden banlanmis? Beddualari yüzünden mi?Konu sahibi banlanmış, neyse bu hikayenin de sonu belli aslında. Adam istediği sürece bu evlilik devam eder. Konu sahibinin ezilmesini geçtim bunları çocuğuna yaşatması gerçekten üzücü ama yapacak bir şey yok.
Beddua etme doner dolasır seni bulur diye uyardı oysa arkadaslar kendısınıNeden banlanmis? Beddualari yüzünden mi?
Kocası ve kv den bulmasında, bulduğu beddua banlanmak olsunBeddua etme doner dolasır seni bulur diye uyardı oysa arkadaslar kendısını
Onlardan daha ne kadar bulacak kı, arkasından konusmus gıbı olmayalım ama.Kocası ve kv den bulmasında, bulduğu beddua banlanmak olsun
Ona da cevap vermedi kiBeddua etme doner dolasır seni bulur diye uyardı oysa arkadaslar kendısını
Koca ve kv nin yaptıkları daha başlangıç. Amaclari Rutkyi timarhanelik etmekOnlardan daha ne kadar bulacak kı, arkasından konusmus gıbı olmayalım ama.
Yüzüne de söyledik herseyi, bizi insan yerine alıp cevap bile vermedi. Artık arkasından konuşacagiz napalım. Okur belkiOnlardan daha ne kadar bulacak kı, arkasından konusmus gıbı olmayalım ama.
Ah lanet olsun bu içimizdeki insan ve çocuk sevgisineKonu sahibi caninin istedigine cevap verip gidiyor bosuna dil dökmeyelim ne yaparsa yapsin
Ben insan sevmiyom.Ah lanet olsun bu içimizdeki insan ve çocuk sevgisinedayanamıyoruz durduramiyoruz kendimizi
Şu yakışıklı kelimesini uzuuuun süre duyasım yok artık.Neden bu üyeye yorum yazıyorsunuz ki? Adam akıllı cevap vermez, beddua eder, kocasına ilah gibi tapar. Kendine değer vermeyen kadına değer verip yorum yapıyoruz, karşılığı "aynısını yaşa" oluyor. Tek kelime yazmaya değmez! Herkes hak ettiği hayatı yaşar, bırakalım o da hak ettiği hayatı yaşasın, yakışıklı kocasıyla.
Konunun ana teması, es geçemezdimŞu yakışıklı kelimesini uzuuuun süre duyasım yok artık.
Yooo ben ezikleneceğime kocamı boşadımbenim gibi cesur bir kadını kendinizle aynı statüye koymayın. Bana ayıp, size iltifat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?