Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok onu dolaylı yoldan soyledi, neden bu danayla evlendın dediler cok yakısıklıydı.... Dedı
Hadi dananin yakisikliiligina sevimliligine kanip evlendin... sonradan adamin masum bir dana degil.. bataklık timsahi olduğunu anladın.. üstüne timsahtan çocuk yaptın. Timsah timsah olduğu halde, boşanma davası açtı.. ama sen timsahin seni bataklığin dibine çektiğini gördüğün halde timsaha hala asıkkın? Çünkü hersey timsah in anasının suçu...

Kocasının Bosanma davası acmadıgına yemın edebilirim ama ıspatlayamam.

Doğru ama niye yalan söylesin ki? Burada bunlar kesin barıştı. Biz burda yorum yapıyoruz
Niye yalan soylesin, şöyle...
Bosan bosan bosan dedik ya.. Simdı dese adama Bosanma davası actım herkes gulecek. Kimse inanmayacak.
Adam actı dedı ki, millet bosan falan demesin o kısmı gecsın..
Sızce baskasıyla evlenir mı mutlu olur mu sorusuna odaklansın herkes.
Asıl cevabını merak ettıgı sey buydu cunku.
Cenemız kapansın bosan demek yerine, diger konuda yazalım dıye attı ortaya bisey.
Ama kimse yemedi.

Bu kafada bu kadar statejik dusunebilecegini sanmıyorum ama doğru galiba.

Nedense hep bu psikopat herifler bir de "merhametli" oluyorlar. Kendinize kastınız mı var? Kaçın kurtulun.
Psikojik şiddetin dibini görmüş. Kendini suçlu görüyor, kaçın kurtulun diyenlere; kv ye karşı sessiz bir yapıya sahip olduğunu anlattığını ona kötü davranmadigini söyleyip, yasadiklarimi allah size de yasatsin diyor

Ben şöyle bir göz attım sayfalara bi ara kv ve eşim haklıymış demiş bir üyeye. Gerisini düşünün işte

O onu demek istemedi bence. Bir okudum da. Birisi eşin haklı demek ki tarzı bir şey demiş o da haklıymış ya diye ironi yapmış.

Ay acaba ben mi iyi düşündüm sizin dediğiniz gibi mi yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…