Şu yakışıklı kelimesini uzuuuun süre duyasım yok artık.
Öyle deme, ekmek kuyruğu gibi sıra varmış kapının önünde.kocam yakışıklı diye kıskanıyorsunuz diyemeden mi banladı
Yok onu dolaylı yoldan soyledi, neden bu danayla evlendın dediler cok yakısıklıydı.... Dedıkocam yakışıklı diye kıskanıyorsunuz diyemeden mi banladı
Hadi dananin yakisikliiligina sevimliligine kanip evlendin... sonradan adamin masum bir dana degil.. bataklık timsahi olduğunu anladın.. üstüne timsahtan çocuk yaptın. Timsah timsah olduğu halde, boşanma davası açtı.. ama sen timsahin seni bataklığin dibine çektiğini gördüğün halde timsaha hala asıkkın? Çünkü hersey timsah in anasının suçu...Yok onu dolaylı yoldan soyledi, neden bu danayla evlendın dediler cok yakısıklıydı.... Dedı
Kocasının Bosanma davası acmadıgına yemın edebilirim ama ıspatlayamam.Hadi dananin yakisikliiligina sevimliligine kanip evlendin... sonradan adamin masum bir dana degil.. bataklık timsahi olduğunu anladın.. üstüne timsahtan çocuk yaptın. Timsah timsah olduğu halde, boşanma davası açtı.. ama sen timsahin seni bataklığin dibine çektiğini gördüğün halde timsaha hala asıkkın? Çünkü hersey timsah in anasının suçu...
İçimizdeki çiçekleri öldürmeyelim.....Ben insan sevmiyom.Sevmicem.
Doğru ama niye yalan söylesin ki? Burada bunlar kesin barıştı. Biz burda yorum yapıyoruzKocasının Bosanma davası acmadıgına yemın edebilirim ama ıspatlayamam.
Niye yalan soylesin, şöyle...Doğru ama niye yalan söylesin ki? Burada bunlar kesin barıştı. Biz burda yorum yapıyoruz
Nerdeyse herkese etti.Bu üye niye banlandı ki? Ve kime beddua etmiş? Kafamda deli sorular .
Bu kafada bu kadar statejik dusunebilecegini sanmıyorum ama doğru galiba.Niye yalan soylesin, şöyle...
Bosan bosan bosan dedik ya.. Simdı dese adama Bosanma davası actım herkes gulecek. Kimse inanmayacak.
Adam actı dedı ki, millet bosan falan demesin o kısmı gecsın..
Sızce baskasıyla evlenir mı mutlu olur mu sorusuna odaklansın herkes.
Asıl cevabını merak ettıgı sey buydu cunku.
Cenemız kapansın bosan demek yerine, diger konuda yazalım dıye attı ortaya bisey.
Ama kimse yemedi.
Stratejik degıl zaten yazdıgım, tam bir tilki kafası.Bu kafada bu kadar statejik dusunebilecegini sanmıyorum ama doğru galiba.
Nerdeyse herkese etti.
Kime etmedi dersen, vah canım neler cekmıssın sen diyip aglayan emojı koyanlara etmedi.
Duymak istediği cevapları burdaki üyelerin yüzde 80 i vermez... yüzde 20 lik bir yoruma muhtaç demekki..Stratejik degıl zaten yazdıgım, tam bir tilki kafası.
Psikojik şiddetin dibini görmüş. Kendini suçlu görüyor, kaçın kurtulun diyenlere; kv ye karşı sessiz bir yapıya sahip olduğunu anlattığını ona kötü davranmadigini söyleyip, yasadiklarimi allah size de yasatsin diyorNedense hep bu psikopat herifler bir de "merhametli" oluyorlar. Kendinize kastınız mı var? Kaçın kurtulun.
Ben şöyle bir göz attım sayfalara bi ara kv ve eşim haklıymış demiş bir üyeye. Gerisini düşünün işteBu üye niye banlandı ki? Ve kime beddua etmiş? Kafamda deli sorular .
Ben şöyle bir göz attım sayfalara bi ara kv ve eşim haklıymış demiş bir üyeye. Gerisini düşünün işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?